Bilal Demir
Parçalı Üye
- 29 Mayıs 2009
- 3.747
- 0
- 1.306
Cevap: # Achille Emana
box-to-box ne demek
box-to-box ne demek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi dediğim gibi liman işçilerinin klupleri var ingilterede eğer gemiyi araştırırsak buluruz şimdi bulucam ben![]()
Beklentilikten çıktı artık : https://www.sabah.com.tr/Spor/2009/07/23/formayi_ozari_verecek
Gemi bir kıyı kentine gidiyor bu da liverpool kenti olabilir iscilerin bulundugu bir kent ve gemi mavi - beyaz bu da bize evertonu gösteriyor everton da ki zenci oyuncular yobo -pieanaar - anichebe - yakubu ve fellaini
Achille gemisi bugün istanbul bogazinda görülmüs dogru mu bu haber arkadaslar?![]()
oradaki song cd deki sarkilar anlaminda
ben bu ipuclarini Gsscouta koyanlarin ve bu rezilligi yaratanlarin cok zeki olmadigini varsayiyorum. ve bu album kapagindaki resim cidden bu linkle ayni. bence gemi nin uzerindeki achille sadece ters kose.. ama bu linkte 6. parca yani GMB nin soyledigi parca nin sozlerini(lyrics ten) okursaniz bu transferin kesinlikle zenci (ve buyuk bi revolveri olanyani argo) oldugu dusunebilir...silahta arsenalin lakabi "gunners" tan geliyor olabilir..
ama ikinci ihtimal bu transfer adinin bas harf lerinin G M B olan biri de olabilir...
hani cok zeki olsalar parca 6. parca o zaman 6 numarali oyuncuda denilebilir ama o kadar zeki degillerdir, biz bunun ustune yorum yaparak aslinda daha bi.. neyse![]()
Gazete ; Blog'dan haber yapar mı ( Hemde Sabah)
Deco -Emana olsun 12 forma alacağım![]()