# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Yuh arkadas ya bende bir blog acıcam en sonunda :D Herkesin bir tanıdıgı var klüpte bir bizim yok :D

Cuma mübarek gün. Sevindir bizi, cuma namazinda bol bol dua edeyim sana Haldun abii :p

Gemi bir kıyı kentine gidiyor bu da liverpool kenti olabilir iscilerin bulundugu bir kent ve gemi mavi - beyaz bu da bize evertonu gösteriyor everton da ki zenci oyuncular yobo -pieanaar - anichebe - yakubu ve fellaini

Evet arkadaşlar tam 1 saat önce 01:15'da bana gelen bir duyumu paylaşmak istiyorum Galatasaray yeni oyun kurucusunu buldu..

İsmi şu anlık bende bilemiyorum ama en yakın zamanda öğrenmeye çalışacağım büyük ihtimal çarşamba sabahı açıklanıcak transferimiz..

https://futbolfirtinasi.blogspot.com/

Perşembeye girdik be :m26:

Gemi bir kıyı kentine gidiyor bu da liverpool kenti olabilir iscilerin bulundugu bir kent ve gemi mavi - beyaz bu da bize evertonu gösteriyor everton da ki zenci oyuncular yobo -pieanaar - anichebe - yakubu ve fellaini

Buradan mantıklı gelen pienaar oluyor ama ipuclarından bitanesi emanadan genc olucak demişti bi renkdas pienaarla yasıtlar herhalde o yuzden yalan oldu bu geciniz:p eleminasyona basladık

oradaki song cd deki sarkilar anlaminda

ben bu ipuclarini Gsscouta koyanlarin ve bu rezilligi yaratanlarin cok zeki olmadigini varsayiyorum. ve bu album kapagindaki resim cidden bu linkle ayni. bence gemi nin uzerindeki achille sadece ters kose.. ama bu linkte 6. parca yani GMB nin soyledigi parca nin sozlerini(lyrics ten) okursaniz bu transferin kesinlikle zenci (ve buyuk bi revolveri olan :D yani argo) oldugu dusunebilir...silahta arsenalin lakabi "gunners" tan geliyor olabilir..

ama ikinci ihtimal bu transfer adinin bas harf lerinin G M B olan biri de olabilir...

hani cok zeki olsalar parca 6. parca o zaman 6 numarali oyuncuda denilebilir ama o kadar zeki degillerdir, biz bunun ustune yorum yaparak aslinda daha bi.. neyse :D

Bence bu kadar kişi şizoya bağlamış bunu düşünüyosa gece 2.45 te bu adamlar gayet zeki :) song'un anlamını biliyorum, herkes tahminini söylüyor bende söyleyim dedim ama box to box oyuncu değil o yüzden song olma ihtimali azalıyor... Aslında o mu gelecek bu mu gelecek diye düşünmeye gerek olmadığı kanısındayım haldun üstünelden beri isim olarak bizi üzen bi adam gelmedi...

deco ve emana'nın gelmeyeceğini düşünüyorum çünkü alacağımız adamlar basında çıkmamış oluyor...

arsenal kurulduğunda işçi sınıfı takımıydı silah olması da arsenal olduğunu pekiştiriyor... zenci olduğunu biliyoruz... başka neler biliyoruz Arsenaldeki zencileri yazalım hadi bulalım fenevin yeni kocasını bi sinerji yapalım....

Geri
Üst Alt