# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Kewell 29'da geldi :asd: ;)

Haklısın da, aslında o büyük takımlarda gözden düşmüş oyuncuların bir de sakatlık açısından ve/veya kişilik açısından problemleri de varsa o yaş 30'un altına baya inebiliyor. Anelka kaç yaşında geldi mesela? Tabi buradan Kewell'ın sorunlu bir oyuncu olduğu anlaşılmasın, sakatlık ve hastalık durumları vardı onun da biliyorsunuz.

beyler uyumayın :D sabah ki haberden sonra uyuruz :D

Diabyde sakatlanmisti.

1 Mayıs 2006’da oynanan maçta, Dan Smith, 92. dakikada taç çizgisinde vakit geçirmeye çalışan Diaby’e çift dalarak oyuncunun bileğinde kırık meydana gelmesine sebep oldu. Bu gereksiz ve oldukça sert faul sonrası Diaby tam 8 ay sahalardan uzak kaldı.

Haklısın da, aslında o büyük takımlarda gözden düşmüş oyuncuların bir de sakatlık açısından ve/veya kişilik açısından problemleri de varsa o yaş 30'un altına baya inebiliyor. Anelka kaç yaşında geldi mesela? Tabi buradan Kewell'ın sorunlu bir oyuncu olduğu anlaşılmasın, sakatlık ve hastalık durumları vardı onun da biliyorsunuz.

Yaw zaten baska türlü adam getiremiyosunki zaten hicbi cazibesi yok reklamı yok 3 dunya ulkesi gözüyle bakıyor adam kıcıkırık guiza bile geldiginde neler demişti araplarla karıstırıolar bizi

bizim diaby almamız fenerin apiyi alması gibi bişey bence son zamanların en iyi transferidir appi transferi

Diabyde sakatlanmisti.

1 Mayıs 2006’da oynanan maçta, Dan Smith, 92. dakikada taç çizgisinde vakit geçirmeye çalışan Diaby’e çift dalarak oyuncunun bileğinde kırık meydana gelmesine sebep oldu. Bu gereksiz ve oldukça sert faul sonrası Diaby tam 8 ay sahalardan uzak kaldı.

ayagi kirim miymis suanda hala?

aldanmayalim boyle haberlere

ya walla uyumayacam ama bana hiçte bu sabah transfer açıklanacakmış gibi gelmiyor, benim tüm ümidim bu gece açıklanacağıydı ama oda yattı birazdan bende yatacam heralde :D

Diaby appiahı katlar ....Teknik olark..Mücadele gücüde en onun kadar var...

Yaw zaten baska türlü adam getiremiyosunki zaten hicbi cazibesi yok reklamı yok 3 dunya ulkesi gözüyle bakıyor adam kıcıkırık guiza bile geldiginde neler demişti araplarla karıstırıolar bizi

bizim diaby almamız fenerin apiyi alması gibi bişey bence son zamanların en iyi transferidir appi transferi

Yaşı falan da katarsak işin içine Appiah transferini de geçebilir diye düşünüyorum.

Bu transfer zaten yarin aciklanmaz. Anca cuma aciklanir.

Eger diaby ise cuma namazinda bol bol dua ederim haldun agabeye :D

Yaşı falan da katarsak işin içine Appiah transferini de geçebilir diye düşünüyorum.

Evet haklısın mesela onlarda appiyi juveyle banko maclara cıkarken almıstı 8 mn € ya 29 resmi maca cıkmıstı diabyde banko oynuyor o geldiginde 26 flandı diaby 23 ama nerden baksak en az 10 mn € bulur transfer hatta 10 a kapatırsak cok iyi iş cıkarmıs oluruz

Neyse beyler ben cikiyorum artik hadin yarin aksam görüsürüz :)

son 10 yilin en nokta transferi olur

kalite olarak bence bir lassana diarra veya toulalan dan cok daha iyi bir oyuncu.

fransa milli takiminda banko oynamamasini anlamiyorum

Geri
Üst Alt