# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

iyide beyler appiah juve ikinci lige düşünce gelmişti, arsenalde öyle bir durum yokki ayrıca zaten arsenal 10 milyon euro için niye bıraksın avrupada bu kızışan transfer piyasasında taraftarların karşısına kimi çıkaracaklar sonra bizden aldıkları parayla, milan kakayı astronomik bir fiyata sattı ve traftarlar kulübü bastı transfer yok mu diye ki milan bile o parayı almasına karşın bomba bir transfer yapamadı.durum buyken ben tutupta hadi diaby gelmek ve oynamak istese bile arsenalin diabyi bırakacağını kesinlikle sanmıyorum ve birz daha kalıp yatmaya gidiyorum, yarın gece hem maçtanda sonra forumda ii olur sabahlarım...

Juve Appiah'nin Fenere gittigi sezondan sonra kume dustu.... 2006'da

Eboue'nin acaba sağ iç gibi oynama olasılığı var mı? Yani tek DMC'li 4-3-3 orta sahasında sağ tarafta? Eğer oynayabiliyorsa (ki bana oynar gibi geliyor) bana daha olası bir transfer gibi geldi bu. Sebepleri:

1. Birincisi Diaby gibi daha bir hayli genç ve çıkışta bir oyuncuyu almak daha zor.

2. Arsenal'da Diaby'yi DMC gibi düşünürsek (Nasri-Arshavin-Rosicky gibi isimlerin arasında DMC Diaby olur gibi geliyor bana), takımda pek başka DMC alternatifi yok gibi. Bu durumda onu satmazlar gibi geliyor.

3. Eboue aynı zamanda belki 4-3-3 forvetinin sağında da kullanılabilecek bir isim gibi görülebilir belki. Hatta sağ bek oynamışlığı bile var. Rijkaard ve yardımcıları da hep çok yönlü oyuncular istiyordu. Yani Keita falan olmadığında onu diğer mevkilere de çekebiliriz. Hep demiyor muyduk Keita'nın mevkisinin alternatifi yok diye? Bir de sağ bek lazım bu takıma diyenler de çoğunlukta. Tabi tutup Eboue'yi direk sağ beke koymayız ama Uğur falan sakatlanırsa belki oraya da alternatif olabilir.

4. Yaşı falan itibari ile daha alınabilir bir isim. 26 yaş Arsenal için yaşlı sayılır hem :)

diaby kesinlikle bir on libero veya defansif orta saha degildir

gucu, pas orani fizigi orta sahanin ortasinda oynamasini istiyor resmen.

defans yonu cok iyi degil

bilhassa

istanbuldaki fenev macinda forvet arkasi oynamisti ilginc bir sekilde

arkadaslar var misiniz arsenal forumu basmaya?

kac kisiyiz

Demek ki ; Can sıkıntısı sadece transfer sallamaları değil bunlarıda yaptırıyor ...

saat 6 olmus

vakit gecirelim diye

hayirdir avukatlik yapmaya ne gerek vardi

neyse suanda kimse yok

yarin basariz transfer aciklandiktan sonra arsenal forumlarini

saat 6 olmus

vakit gecirelim diye

hayirdir avukatlik yapmaya ne gerek vardi

Burası ; Galatasaray Forumudur...Ekstradan Yaşam,eğlence konuları işlenir...Hack ya da forum basma timimizde yok malesef...

İnsanların yorum yaptıkları bir siteye sebepsiz yere ( ki sebep olsa bile tasvir edilmeyen davranıştır ) Salakça mesajlar yazıp anlamadıkları bir dilde ana bacı düz gitmek - Öküzlüktür- ( Üstüne alınma yapanlar utansın ;) )

Bu değerleri savunmak avukatlıksa avukatım ;) Var mı ?

Geri
Üst Alt