# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: Klose Cimbom'a

Servet Klose'den daha değerli.(şaka şaka:D)

Böyle haberleri koymamak lazım aslında ama bakalım nasıl tepki çekicek diye açtım konuyu:D

Cevap: # Marko Pantelic

Sağbek+stoper oynayabilen bir oyuncu trasnferi yapılır kanımca.Bana göre adaylar Mendes Da Silva,Coloccini,Neill di.Ama Neill tekrar anlasmıs.Diğer 2 isimden biri gelebilir.Forvet transferi ise bence 31 Ağustos saat 17.00 da açıklanır. :)

Sağbek+stoper oynayabilen bir oyuncu trasnferi yapılır kanımca.Bana göre adaylar Mendes Da Silva,Coloccini,Neill di.Ama Neill tekrar anlasmıs.Diğer 2 isimden biri gelebilir.Forvet transferi ise bence 31 Ağustos saat 17.00 da açıklanır. :)

Ben Colloccini yi çok istiyorum.

Cevap: # Kim Kallström

Tobiyi yolluyacaklarmı acaba? aurelioda gelebilir bakıp görücez ama ortasahaya bi yabancı takviyesi yapılmaz kanımca

Sorunlu bi adam gerisini anlatmaya gerek yok böyle birinede gerek yok

Andrea Caracciolo

GAZETE HABERTÜRK - ERHAN TELLİ'NİN HABERİ

Sarı-Kırmızılı yönetim, beklenen performansı sergileyemeyen Nonda’yı gönderip Brescia’da oynayan 1.94’lük golcü Andrea Caracciolo’yu transfer etmek için teknik direktör Frank Rijkaard’dan onay bekliyor.

-LUCA TONI PAHALI GELMİŞTİ-

Galatasaray yönetimi transferde son bombasını forvetten yana patlatmak istiyor. Geçen yıl beklenen performansı sergileyemeyen Kongolü Shabani Nonda gönderilirse, bu transfer gerçekleştirilecek. Yönetim, Bayern Münih’te forma giyen İtalyan golcü Luca Toni için yüksek bir bonservis bedeli istenmesi üzerine rotayı sezon sonunda da gündeminde bulunan bir diğer İtalyan golcü Andrea Caracciolo’ya çevirdi. Futbol şubesinin bu ismi teknik direktör Frank Rijkaard’a önerdiği ve Hollandalı teknik adamın vereceği yanıta göre transferin netleşeceği ifade edildi.

-HALDUN ÜSTÜNEL BİTİRECEK-

Luca Toni gibi hava toplarında etkili olan 1.94 metre boyundaki Caracciolo, İtalya’nın Brescia takımında forma giyiyor. Aslan’ın yeni sezon öncesi de nabız yokladığı yıldız, Cimbom’a gelmeye sıcak bakıyor. Rijkaard onay verirse, yönetici Haldun Üstünel devreye girip transferi bitirecek. Rijkaard’ın ise Üstünel ile yaptığı görüşmede “Öncelikle yedek kalmaya ‘Evet’ diyecek bir savunmacı istiyorum. Baros’un yanında forvette 2 kanat oyuncusuyla devam edeceğim. Forvette yedek bekleyecek isim lüks olur. Yine de sakatlık ve cezaları da düşünmeliyiz” dediği öğrenildi.

https://www.htspor.com/spor-haber/162731-Aslanin-Italyan-aski.aspx

Haber uydurmadır büyük ihtimalle ama Caracciolo gerçekten iyi oyuncudur.Havadan ve yerden etkili bir oyuncu.

Cevap: Andrea Caracciolo

Erhan tellide saldı kendini oturma organıyla haber yapmaya basladı

Galatasaray stoper ararken veelindekli yabancıların 5 i hucum oyuncusyken en iyi stoperini verip bir forvet daha mı alacak . hahaha gülelim bari yada el sallayalım kameralara

5m euroyu gözden çıkarmışız:D:D:D

üstelikte pantelic için halduna verelim o 5m euroyu bakın bize kimleri getiriyor.:007::007::007:

Cevap: # Kim Kallström

Tobiyi yolluyacaklarmı acaba? aurelioda gelebilir bakıp görücez ama ortasahaya bi yabancı takviyesi yapılmaz kanımca

Aslında Tobi gönderilip, Kallström alınabilse mükemmel olur ama bence çok zor.

Zaten Tobi'nin gönderileceğine dair en ufak bir haber, duyum v.s de yok.

Geri
Üst Alt