# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cimbom'un yeni stoperi!

zaccardo-italien-514.jpg
Rijkaard, “Savunmaya takviye yapmalıyız” sözlerini daha yeni sarfetti ama yönetim işi çoktan bitirdi. 2006 Dünya Kupası’nı kazanan İtalya Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Cristian Zaccardo, sadece stoperde değil, sağ bek mevkiinde de görev yapabiliyor. Fanatik'te yer alan habere göre, Wolfsburg’ta forma giyen Zaccardo için Cim Bom’un Alman ekibine 6 milyonu peşin, gerisi taksitle olmak üzere toplam 10 milyon Euro ödeyeceği belirtildi. Geçen sezon sakatlık geçiren 28 yaşındaki oyuncunun sağlık raporlarını bekleyen yönetim, raporların temiz gelmesi halinde transferi resmen duyuracak.

kaynak:haberturk

Cevap: # Cristian Zaccardo

Yalan. Bu sene yeterince bonservis verildi, transfer olacaksa bonservis icin buyuk meblaglar vermesini beklemiyorum yonetimin. Stoper alinacaksa Lugano bizim icin bicilmis kaftan.

Yalan. Bu sene yeterince bonservis verildi, transfer olacaksa bonservis icin buyuk meblaglar vermesini beklemiyorum yonetimin. Stoper alinacaksa Lugano bizim icin bicilmis kaftan.

Adamına göre değişecektir yüklü bonservis bedeli bence. Üst düzey bir adam için paraya kıyarlar, ama bu kadar paranın Zaccardo ya verilmesini istemem şahsen.

Zaccardo Galatasaray 'da

Arkadaşlar bizzat benim Galatasaray'a yakın arkadaşımdan duyduğum haberi bu saatlerde sitelerde vermeye başladı..Hayırlı olsun....

Rijkaard, “Savunmaya takviye yapmalıyız” sözlerini daha yeni sarfetti ama yönetim işi çoktan bitirdi. 2006 Dünya Kupası’nı kazanan İtalya Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Cristian Zaccardo, sadece stoperde değil, sağ bek mevkiinde de görev yapabiliyor. Wolfsburg’ta forma giyen Zaccardo için Cim Bom’un Alman ekibine 6 milyonu peşin, gerisi taksitle olmak üzere toplam 10 milyon Euro ödeyeceği belirtildi. Geçen sezon sakatlık geçiren 28 yaşındaki oyuncunun sağlık raporlarını bekleyen yönetim, raporların temiz gelmesi halinde transferi resmen duyuracak.

Kaynak:https://www.internetspor.com/galatasarayin-yeni-stoperi-zaccardo-news10658.html

Cevap: Zaccardo Galatasaray 'da

Arkadaşlar bizzat benim Galatasaray'a yakın arkadaşımdan duyduğum haberi bu saatlerde sitelerde vermeye başladı..Hayırlı olsun....

Rijkaard, “Savunmaya takviye yapmalıyız” sözlerini daha yeni sarfetti ama yönetim işi çoktan bitirdi. 2006 Dünya Kupası’nı kazanan İtalya Milli Takımı’nın kadrosunda yer alan Cristian Zaccardo, sadece stoperde değil, sağ bek mevkiinde de görev yapabiliyor. Wolfsburg’ta forma giyen Zaccardo için Cim Bom’un Alman ekibine 6 milyonu peşin, gerisi taksitle olmak üzere toplam 10 milyon Euro ödeyeceği belirtildi. Geçen sezon sakatlık geçiren 28 yaşındaki oyuncunun sağlık raporlarını bekleyen yönetim, raporların temiz gelmesi halinde transferi resmen duyuracak.

Kaynak:https://www.internetspor.com/galatasarayin-yeni-stoperi-zaccardo-news10658.html

:D:D:D:D:D:D Heyecan yapma. Senden önce fanatik var :D

pardon böyle konunun olduğunu farketmedim..

Dün gece arkadaş demişti inanmadım nolur nolmaz diye ama sitelerde de görünce tamamdır bu iş dedim

sitede görür görmez buraya koştum:D bi baktım o heyecandan olsa gerek bununla ilgili başlık bulamadım...Açtım bende...

Bende Gs.org'a baktım. Sakin olun biraz :)

Senin duydugun o duyumu fanatik haber yapmış zaten..Heyecan yapma..

Hahaha biz sakin'iz zaten:D

Anlamıyorum bu paranın suyu nerden geliyor 10 m eurolardan bahsediyoruz hemde bir defans oyuncu ya bizim takımı bir arap seyhi aldı haberimiz yok . Nerdeyse man.cityle kapıscaz ! Bizim yönetimden beklemedigim seyler bunlar bu kadar yıldız transfer , ama gercekten takdir ediyorum insallah hep böyle devam ederiz ama bu transfer suan icin bana pek o kadar inandırıcı gelmedi zaccardo ayrıca bide forvet adı geciyordu bunlara inanmak gercekten cok zor ama hadi hayırlısı .

Arap Şeyhi felan bilmem ama geçen senelerde Türk Telekom la bayağı bir ciddi paraya anlaşmıştık acaba ordan mı geldi...

Cevap: # Achille Emana

Ntvspor'a göre Emana 4 milyon euro'ya Valencia'ya transfer olmuş. Ben internette haberini göremedim ama dediklerine göre olmuştur. Ucuza gitmiş..

Cevap: # Achille Emana

eski takımına geri mi dönüyor yani? kesin bir bilgi olsun elimizde, gereken yapılır konuya...

Geri
Üst Alt