# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Aurelio / # Zaccardo

yalaaaan başkası yalaaan dünyada ölümden başkası yalaaan demiş ve çok doğru demiş:biggringift::biggringift::biggringift:

Zaccardo,Wolfsburg'a zaten 7 milyona transfer olmuştu. Şimdi ise en fazla 5 milyon olur.. Haldun Üstünel faktörü ile 3 buçuğa iner bu fiyat. Mantıklı sallasınlar..

Tamam da niye başlık açıldı anlamadım. Her iki oyuncunun da başlığı var zaten forumda. Kilit...:mad:

Cevap: # Achille Emana

Çok iyi transfer yapmış Valencia..hayrını görsünler.

Cevap: # Michel Salgado

Bonservissiz 2 sene oynayacak Salgadonun kadayıf olmuş kıllarını Sabrinin kıllarına tercih ederim.Yoksa bu Sabri benim kılları bembeyaz edecek yakında.

Eger 4 milyona gitmisse, ozaman kesin ilgilenmiyorduk, yoksa o paraya Haldun kacirirmi Emanayi ?

Cevap: # Michel Salgado

ya allah aşkına dalga geçer gibi şu fotomaç fanatik fotospor haberlerini koymayın...

onlar manşete "Allah Bir" yazsa inanmam...

zaccardo olsa iyi hatta süper olur ama çok inandırıcı yazmamışlar .:D

elde kalacak futbolcu değil.vede alıcısıda çoktu.muhakkak emana nın alacagı ucret yuksektır.4 mılyon 2 katı degerde eder.kaçırdık desenıze

elde kalacak futbolcu değil.vede alıcısıda çoktu.muhakkak emana nın alacagı ucret yuksektır.4 mılyon 2 katı degerde eder.kaçırdık desenıze

Her iyi futbolcuyu almadık diye kaçırdık dememek lazım, belli bir sınırımız var:D Demekki ilgilenmemişiz diyorum, yoksa Keitayı Elanoyu alan yönetim Emanayı da isterse getirirdi.

Ne emanaymış arkadaş transferi haberi çıkmadan 2000+ yorum yazıldı..Essien lampard gerard gelse emanayı isteyeceksniz hala

Yaaa bu başlık bayağı sıktı. Habire eski konuları hortlatıyolar. Yönetim mümkünse kilit...

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

bosingwa galatasaray yolcusuymuş xD

Geri
Üst Alt