# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Emanayı zaten senin dediğin kriteller için almıcaz ki koyucaz orta sahaya dinamo görevi yapıcak iki yönlü oynadığı için bağlantıyı sağlıcak ayrıyetten senin dediğin gibi genç ama iş yapıcak orta saha oyuncusu sayılı:D hemde onlar bize gelmeden başkaları kapıyo zaten:S

Emanayı zaten senin dediğin kriteller için almıcaz ki koyucaz orta sahaya dinamo görevi yapıcak iki yönlü oynadığı için bağlantıyı sağlıcak ayrıyetten senin dediğin gibi genç ama iş yapıcak orta saha oyuncusu sayılı:D hemde onlar bize gelmeden başkaları kapıyo zaten:S

Doğru söze ne denir!

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Bu haberlerin dışında Fiorentina'da ki forvet Jovetic iyi olur.Ama para yetmez almaya!

wolfsburg un sag bek i Cristian Zaccordo sag bek ihtiyacimiza cevap verebilir//

Emana gelirse gerçekten orta saha acaip güçlenir. Ancak ben giovanni ve bir sağ bek transferi açıklanır diye bekliyorum. Emana da olursa takım muhteşem olur. Acaba toplamda kaç kişi alacağız?

Bu sene yapacagımız en iyi transfer lur emana,o olmasada aynı özeliklere sahip başka birini mutlaka bulmalıyız..

sanirim almanlar takmış bu oyuncuya hamburg schalke bremen gibi kuluplerin kıskacindaymiş...kotu oldu yaa. ne guzel bizim on libero sorunumuzu en az bi 5 sene keserdi...

Sezer G.Saray’a doğru!

Galatasaray’ın, önümüzdeki günlerde Manisaspor kaptanı Sezer Öztürk ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

15/06/09 13:24

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray’ın, önümüzdeki günlerde Manisaspor kaptanı Sezer Öztürk ile sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Bank Asya 1. Lig’de şampiyon olarak Turkcell Süper Lig’e çıkan Manisaspor ile sözleşmesi devam eden Sezer Öztürk, kulüplerin anlaşması halinde birkaç gün içinde Sarı-kırmızılı formayı giyecek. Almanya’da tatil yapan 24 yaşındaki futbolcunun, Çarşamba günü İstanbul’a gelerek Galatasaray ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

İHA

Biglia

Biglia atağı

Transfer çalışmalarını dört koldan sürdüren Galatasaray gözünü Anderlecht´in ön liberosu Lucas Rodrigo Biglia´ya dikti. Sarı-Kırmızılılar’ın Belçika şampiyonunu belirleyecek Play-Off finallerinde iki kez izledikleri 23 yaşındaki Arjantinli yıldız için zemin yokladıkları öğrenildi.

Cim Bom’un diğer taraftan da Real Betis’in küme düşmesi üzerine takımdan ayrılması beklenen Emana’yı yakın takibe aldığı kaydedildi. Ancak Kamerunlu orta saha oyuncusunun 10 milyon Euro’yu aşan bonservis bedeli bu transferi zora sokuyor.

Kaynak : Fanatik

Yönetim bu işi iyice ajanlıga vurmaya başladı :o Hangi mevkiye adam arıyoruz nasıl bir oyuncu arıyoruz en ufak bir bilgimiz bile yok ... Bilgisi olmayan sanırım sadece bizler degiliz,medyanında en ufak bir bilgisi oldugunu düşünmüyorum ...

Artık biraz daha taviz vermeleri gerektigini düşünüyorum ve yönetime sesleniyorum ...

Geçtiğimiz sezon Wigan'da kiralık olarak oynayan ve Premier Lig'de 10 gol atıp dikkatleri üzerine çeken yıldız futbolcu Aslan'ın pençesine takıldı...

Bonservisi Mısır'ın Zamalek kulübünde olan futbolcu için girişimlere başlayan G.Saray, Halil transferinde sorun çıkması durumunda Zaki'yi renklerine katacak.

BONSERVİSİ 6.5 MİLYON

Teknik direktör Frank Rijkaard'ın yakın bir arkadaşının yürüttüğü transfer görüşmelerinde Mısırlı'nın bonservis bedelinin 6.5 milyon Euro olduğu öğrenildi. Oyuncunun menajerliğini yapan Mohamed Nadi, “G.Saray'la görüşmelerimiz sürüyor” diyerek transferin ciddiyetine dikkat çekerken, sarı-kırmızılar bu futbolcu için yıllık 1 milyon 500 bin Euro'yu gözden çıkardı.

Kaynak:Haber kapısı.com

Arkadaşlar böyle bir haber okudum.Bilgisi olan varmı?

Arkadaslar nefret ediyorum su transfersezonlarindan..her gun icimi yigiyorum..her gun baska bi isim hergun kimi aldik kiminle ilgileniyomusuz diye sayfa sayfa ariyorum..daha agustosun sonuna kadar cile cekicem gibi herhalde..cildirmis olcam..kim gelirse gelsin ama ayaklarini cabuk tutsun..

Mustafa sarp (fotomaç) :D tutmuş

Şimdi şöyle bir durum var benim gözlemlediğim:

Bizimkiler bir adamla anlaşıldığını açıkladıklarında, ögleden önce açıklanmışsa aynı gün ögleden sonra, ögleden sonra açıklanmışsa ertesi gün ögleden önce havaalanına gelmiş oluyor.

Bu duruma göre belki bizimkiler 1 yada 1den fazla futbolcuyla anlaşmış fakat o oyuncu yada oyuncular şuan için Türkiye ye gelebilecek durumda olmayabilirler. Nedenini bilemem tabi. Onun için resmi açıklama yapılmıyorda olabilir.

Artık gelsin birileri bu haberler git gide germeye başlıyor herkesi.

bu hafta sonuna kadar 3 isimle anlaşmamız gerek yoksa yine geç kalmış oluruz..

en gec cuma aksamina kadar butun isimler aciklanmis olur

Loic Remy

FRANSA'NIN NİCE TAKIMINDA OYNAYAN ASLEN NİJERYALI OLAN GENÇ YILDIZ LOİC REMY..

Loic Remy

1987 doğumlu, 1.84 boyundaki forvet Lyon alt yapısından yetişti. 2006/2007 sezonuyla birlikte Lyon'da forma giymeye başladı.2007/2008 sezonunun 2. yarısını Lens takımında kiralık oalrak geçirdi. Burada 10 maçta 3 gol attı. Ardından geride bıraktığımız sezonun başında Lyon, Remy'i Nice'e sattı.Böylece genç oyuncu ilk kez düzenli olarak forma şansı buldu. Remy geçen sezon Nice formasıyla çıktığı maçlarda 2'si penaltıdan olmak üzere 13 gol attı. Bu istatistikleri 2 asist ile süsleyen Remy bu sezon bir de kırmızı kart gördü.

Fransızların yeni Thierry Henry'si olarak adlandırılan Remy'nin adı daha önce Atletico Madrid ile anılmıştı. İspanyol kulübünün, genç Fransız için 10 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi düşündüğü haberleri yazılmıştı. Aynı zamanda Newcastle United, Fiorentina ve Sevilla takımlarının da sezon içerisinde Remy'i izlettirdiği biliniyordu.

Galatasaray teknik direktörü Rijkaard'ın GELECEĞİN EN BÜYÜK YILDIZI OLACAK dediği Remy ile görüşmelerin kısa sürede sonlandırılması ve imza atılmasının bekleniyor..

Kaynak : Turkspor.net

Martin Caceres

Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik direktör Frank Rijkaard'ın isteği doğrultusunda transfer listesine aldığı Martin Caceres'in transferi için Barcelona'yla görüşmelere devam ediyor.

İspanyol kulübünün kiralamaya sıcak baktığı Uruguaylı stopere, Hollandalı hoca tarafından tam not verildiği öğrenildi. Rijkaard’ın rapor sunarken, 22 yaşındaki oyuncudan ‘yeni Puyol’ diye bahsettiği ve kiralık sözleşmesine mutlaka satın alma opsiyonu koydurulmasını istediği bildirildi.

Kulüpten elde edilen bilgiye göre, 47 yaşındaki hoca, Caceres hakkında şu ifadeleri kullandı: “Tam ihtiyacımız olan oyuncu. Mevcut savunmamız çok ağır. Caceres bu açığı kapatacaktır. Süratli olduğu kadar hırslı, çevik ve güçlü de. İlk hamlelerde çok başarılı. Hava toplarına da hakim...”

Alınmasını o istemiş

“En büyük eksiği tecrübesizlik. Ayrılmadan önce, alınmasını ben istemiştim. Barcelona onu transfer ederken büyük paralar ödedi (16.5 milyon Euro), fakat Pique ile Marquez’in üstün performansı nedeniyle forma bulmakta zorlandı. Bizde tecrübe açığını da kapatırsa, iddia ediyorum; en az Puyol kadar kaliteli bir savunma oyuncusu kazanırız.”

Kaynak : Fanatik

Geri
Üst Alt