# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: Galatasaray Volkan Şen'in peşinde

Bu yaz Türk oyuncu transferi yapmak harbiden çok zor.Fiyatlar bu kadar yükselmişken çok zor ama ben Volkan'ı beğeniyorum çok yararlı olur.

Volkan ŞEN çok beğendiğim bir oyuncu.Alınırsa iyi olur ancak Ertuğrul hoca Sercan ve onu satmayacaklarını defalarca söyledi.NTV' nerden duymuş bu haberi.Onların kaynağı ne? Yoksa onların kaynağıda mı "belirtildi,ifade edildi,öne sürüldü, gelen haberler arasında".......gibi kelimeler.

Küçük takımların bazılarının Bursa G.antep vb oyuncularının fiyatlarının yukarı çekmelerini sağladı böyle takımlardan oyuncu almakta hayliyle zorlaştı Volkan da bu yüzden pahalı bir transfer olacaktır.

Bu aralar Tababata haberi yok :D

ben su bursadami denizlidemi bir cinli var onu begeniyorum

ikinci topuz vakası olmasın:D bjk ile allahım ne kadar komikti ama ya

Volkan Şen, hem Riijkard gibi bir teknik adamın elinde, hemde Kewell, Arda vs gibi oyuncularla beraber aynı sahada, aynı forma alınta uzun yıllar boyunca oynayabilecek ve kendisini geliştirebilecek yaşta ve yetenekte bir futbolcu.

Stili, sevgili Selçuk arkadaşımında dediği gibi Okan Buruk'a çok benzemektedir. Ayrıca kendisi sol bek, orta saha, sol açık gibi (yani PES'ciler için şöyleki; SB, MC, AML, SS, WF) oynayabilen, çok yönlü bir futbolcudur... Türk olmasıda bonus...

sercan içinmi tamam işte bunuda bjk alır ödeşmiş olurlar oda bayılır bir 9-10:D allahım ya biz şu transferlere başlasaydık hayırlısyla iç transferle adnan sezgin ilgileniyormuş dış transferlede haldun üstünel galiba hadi ya iyi oyuncular getirin bekliiyoruz:d

Bence gereksiz olur. Onun yerine sürekli konuşulan başta Sezer ve Eren olmak üzere, Murat Ceylan vs. alınsın. Volkan Şen falan sonraki işler.

Biraz havalı bir tip bu Volkan :)

Bilekleri çok iyi, Özer kadar iyi...

Fizik de fena sayılmaz. Alınması iyi olur.

Volkan Şen falan derken Sercanı alıp getirmeyelim.

turk oyuncuların bonservis ücretrleri bu denli yükselmişken türk oyuncuya yönelme (gurbetçiler hariç) bana mantıksız geliyor..Bu adam yerine volkan bekci oynasın daha iyi

turk oyuncuların bonservis ücretrleri bu denli yükselmişken türk oyuncuya yönelme (gurbetçiler hariç) bana mantıksız geliyor..Bu adam yerine volkan bekci oynasın daha iyi

doğrudur ama maksimum 5 Türk oyuncusunu takas ve/veya para ile birlikte kazandıracakmışız takıma.

vereceğimiz para boşuna gider. sorunlu ve tembel bir oyuncu.

bursa 7m aşağı vermez bunu adamlar sercana 7m+önder wederson deniz'den birini istio

O kadar parayı da kimse vermez sanki avrupadan iyi bir futbolcu alıyoruz ne 7 si ya uçamazlar o kadar uçarlarsa da satamazlar çokta umrumuzda.

Çıplak gözle izleyeniniz var mı, bilmiyorum ama ben izledim. Bu sene iyi bir grafik yakaladı aslında takıma katkısı bence Sercan'dan daha fazla. Sol kanadı tamamen kullanan ,bileklerine çok hakim, nerde ne yapacağını iyi bilen bir oyuncu. Alınırsa Galatasarayımız için iyi bir transfer olur.

Ertugrul Saglamim gelmesiyle cok iyi bir cikis yakaladi, gelmesini isterim. Verin Volkan Yamani, mehmet guveni ve biraz para. Yanilmiyorsam yasi baya genc.

Geri
Üst Alt