# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Volkan Şen

2 sene öncesi Bursa Merinos forması ile 3.ligteki 2 maçını izlemiştim. Gerçekten çok kaliteli bir futbolcu olacağı belliydi. Duran toplarda çok başarılıydı. Çok teknikti. Açıkçası bu kadar kısa sürede bu kadar büyük atılım yapmasını beklemiyordum. Umarım Galatasaray formasıyla onu izleriz.

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

CİM BOM KRALINI ALIYOR (FOTOMAÇ)

Galatasaray yeni sezon öncesinde süper bir ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, geçtiğimiz sezon Almanya şampiyonu Wolfsburg forması altında 28 gol atan Grafite'yi transfer edebilmek için düğmeye bastı. Futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel'in Brezilyalı oyuncuya teklif yaptığı ve ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

Florya'da büyük Galatasaray taraftarının müthiş desteğiyle sezonu açan Rijkaard’a güzel haberi Üstünel verdi... “Transfer Canavarı” yönetici, Almanya’da Grafite’nin menajeriyle anlaştı!.. Brezilyalı Gol Kralı’nın kulübü Wolsburg’la da bugün bonservis pazarlığı var! Maliyetin bir bölümünü, yeni stadın sponsoru olan Telekom’un üstleneceği iddiası, kulislere damga vurdu!

https://www.milliyet.com.tr/GaleriHaber.aspx?aType=GaleriHaber&ArticleID=1109757&PAGE=3

Cevap: # Lucas Neill

önemli bir oyuncu bir ara manchertercity isito diyolardı ama yıllık ücreti çok fazla

Gökhan Zan alınmışsa bu adam hayli hayli alınmalı. 2.5 M€ ya kadar yolu var. 1 M € da yıllık versen 3.5 M€ eder. Maximum.

Gökhanın yıllık maliyeti 2 M€ ise bu adam bu parayı sonuna kadar hakeder. Ve ileriye dönük bir transfer olur. En azından verdiğin parayı çok rahat kazandırır. Gerek satışından olsun gerekse veriminden.

Gökhan Zan alınmışsa bu adam hayli hayli alınmalı. 2.5 M€ ya kadar yolu var. 1 M € da yıllık versen 3.5 M€ eder. Maximum.

Gökhanın yıllık maliyeti 2 M€ ise bu adam bu parayı sonuna kadar hakeder. Ve ileriye dönük bir transfer olur. En azından verdiğin parayı çok rahat kazandırır. Gerek satışından olsun gerekse veriminden.

kaan taktın yani Gökhan Zan'a. bir kere mevkii nin muhimmiyeti farklı. Stoper ihtiyaçtı heleki türk ve bedava zan geldi. Göbek atmıyoruz ama üzülmeyelimde. Görüceksiniz beklediğimizden iyi oynuyacak.

Müthiş İddia (Son Dakika)

Alt yapı hocaları ve idari kadroyla aram iyi olduğundan bugün Galatasaray'ın sezonun ilk antremanına gittim lobide Adnan Sezgin ve alt yapı hocamız Bekir Hoca konuşurken Gökhan Zan'ın imza atcağını söylemiştim bana "sittir lan!" diyerek dalga geçildi.

Ve aynı konuşmada kendi şahit olduğum isimleri söylüyorum size Ryan Babel 3+1 sözleşmeyle Galatasaray'dadır, Lucas Neil 2+1 yıllığına Galatasaray'dadır, Volkan Sen 4 yıllığına Galatasaray'dadır ve Leo Franco 3+1 yıllığına Galatasaray'dadır.

İstihbarat (turkiyeözet) https://turkiyeozet.blogspot.com

alıntıdır.

böyle bir haber var, yeri burası olmayabilir ama volkan şen'i de içerdiğinden buraya koydum.

yahu ben hala takımda sag bek kim olacak merak ediyorum

bu adamı sagbek icinmi istiyorlar onu da anlamıs degilim

şimdi cogu kişi sagbek ugur var ya diyecek bana

evet haklılar kesinlikle ugur ucar süper bir yetenek hatta iddialıyım eger su talihsiz sakatlıgı gecirmemiş olsaydı aynı arda gibi su anda arsenal milan real gibi takımların transfer listesinde idi.

ama maalesef cok ciddi ve talihsiz bir kaza gecirdi aynı okan buruk gibi takıma bomba gibi dönmesini bekliyorum ve buna da cok inanıyorum

ama geri dönüş bu sene olmayabilir ve biz haliyle o bölgede gecen sene yasadıgımız gibi cok sıkıntı yasayabiliriz bence yönetim bir sag bek alabilir Neil yerine veya neil'den sag bek olur mu ?

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

yuh artık grafite mi :D

dzeko'yu da getiriomuymuş yanında bari :D

evet haklılar kesinlikle ugur ucar süper bir yetenek hatta iddialıyım eger su talihsiz sakatlıgı gecirmemiş olsaydı aynı arda gibi su anda arsenal milan real gibi takımların transfer listesinde idi.

ama maalesef cok ciddi ve talihsiz bir kaza gecirdi aynı okan buruk gibi takıma bomba gibi dönmesini bekliyorum ve buna da cok inanıyorum

ama geri dönüş bu sene olmayabilir ve biz haliyle o bölgede gecen sene yasadıgımız gibi cok sıkıntı yasayabiliriz bence yönetim bir sag bek alabilir Neil yerine veya neil'den sag bek olur mu ?

neil için sağ bekte de oynayabilir yazıyordu ama bilinmez tabi...

keşke senderos u alabilsek...

Senderos adaylar içinde aralarında en iyisi olan.Yaşının gençliği ve İtalya futbolunu görmüş olması büyük avantaj

neill en az stoperde oynadığı kadar sağ bekte de oynayabilir. kontenjanımızı verimli kullanmalıyız. neill kalitesinde, stoper-sağ bek bir oyuncu, üstelik bonservissiz ... ben neden hala alınmadığına şaşırıyorum doğrusu tam bizim aradığımız adam. :)

ayrıca neill de alınırsa sağ bekte sorun kalcağını sanmıyorum. uğur-sabri-serkan yeterli bence + bunlara gerekli durumda sağ beke kaydırılacak bir neill ... serkan da geçen sezon kendisine verilen şansı iyi kullandı, gelecek vaad ediyor, henüz 19 yaşında. ondan da bu sezon çok şeyler bekliyorum.

Neill bedava gelicek alsınlar hemen bütün parayı iyi bir santrafor a veririz.

yahu renktaş heyecanını anlayabiliyorum ama bedava niye almıyorlar demekle de olmuyor bu işler

sonucta manavtan domates almıyorsun ayrıca bu adam westham united'in sözleşme uzatma önerisine olumsuz cevap veren birisi mutlaka yönetiminde vardır bir bildigi

Geri
Üst Alt