# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

Bu adam Galatasaraylı zaten youtube da videosu var bu adam maç esnasında kuş öldürdü:D

Sert adamdır, zamanında bir Liverpool maçında Carragher'ın bacağını kırmıştı, adam 6 ay ayağa kalkamadı neredeyse, yine de çıkıp özür bile dilemedi herif.

Bizim ihtiyacımız olan böyle adamlar, kimse kusura bakmasın, hanımevladı gibi oynanmıyor bu oyun.

asıl sen kusura bakma tamam yırtıcı oyuncuya ihtiyaçımız var.hanımevladı degil bu oyun ama kasaplarla ,ismail güldüren tarzı oyuncularlada futbolun zevki kalmaz;)

Bu 30 yasin üstündeki fubtolcular yaslarindan dolayi gönderilmedi takimdan! Biri forvet olmasina ragmen sezon boyunca tam tamina '"0" gol attigi, meslegine odaklanip adam gibi kaptanlik yapmak yerine gece kulübü acip takimi orada toplamayi tercih ettigi, sahada herkes kosarken kendi gezindigi icin gönderildi. Digeri de 3 sezondur toplasan ancak 10 maca ciktigi icin. Emre Asik neden hala bu takimda sence? Ya da Ayhan? Yeterince genc oyuncumuz var zaten bizim. Aydin, Yaser, Alpaslan, Serkan, Özgürcan, Semih...vs. Sorun bunlari oynatamayisimizda, takima kazandiriyoruz ama sonra bir türlü oynatamiyoruz bunlari. Bir takimda genc onuycu olmasi önemlidir de, bir takimi sadece genclerden olusturamazsin, sadece genclerden kurarsan da Arsenal'in düstügü duruma düsersin..

Yazdıklarımı ya okumadın yada yanlış anladın ben takım sırf gençlerden oluşsun diye bi şey demedim ayrıca Arsenal hangi duruma düşmüş merak ettim. Wenger 10 yıl götürecek bir takım yarattı. Artı adamlar geçen yıl Cl de bence gayet başarılı oldular.Ben basının bu kadar dayatmasına anlam veremiyorum bu adamı 2 senedir yazıyorlar.

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Transfermarket.de'de birisi Lugano ile ilgilendigimizi yazmis.. bundan önce oyuncularimizi bedava alacagimizi söylemisti ve aynen cikti. (Sarp, Zan, Franco)

Amcasi IHA'da calisiyormus..

yarin aciklanabilirmis.

2 Milyon € hemen ve 2.5 Milyon € senelik önermisiz

Transfermarket.de'de birisi Lugano ile ilgilendigimizi yazmis.. bundan önce oyuncularimizi bedava alacagimizi söylemisti ve aynen cikti. (Sarp, Zan, Franco)

yarin aciklanabilirmis.

Bu kutsal formaya karşı her türlü çirkefliği yapmış biri Lugano değil Ferdinand olsa bu formayı giymemeli.

yarin aciklanabilirmis.

Size bir Transfer haber verecem!

Dogrumu degilmi bilemem,yanlis cikarsa lütfen kizmayin.

Baska Forumdan cok güvendigim bir arkadas var,onun dayisi IHAda calisiyo!

Bu 3 Transferi yapmadan önce bu Arkadas demistiki,para ödemeyerek alcaz oyunculari.3 Transferde öyle cikti.

Simdide diyoki.

Luganoyu aliyomusu.

Evet yanlis duymadiniz.

Diego Lugano,su Fenerdeki.,onunda Bonservisi elinde.

Yarin aciklanacakmis.

Arkadasa göre Luganoya hemen 2 Milyon verilcek,ve sonra yillik 2,5 Milyon.!

Dedigim gibi,yanlis cikarsa lütfen alay etmeyin,sadece güvendigim birinin yazdigini yazdim!

Bende duyunca sok oldum acikcasi.

Karakteri bozuk,ama futboluyla ben Luganoyu bizde görmek isterim,hem Eziklere baya büyük bir kapak olur!:D

Balon haber bence

Alicanin amcasidir:D

İHA da çalışıyorda niye kendileri haber yapmıyor :)

Allah korusun ya. Lugano tamam fena olmayan bir defans oyuncusu. Ancak Lincoln'e karakersiz diyorsa bazıları, bu azman ve insan dışı varlığa ne denmeli? İğrenç bir adam lütfen alınmasın. Gerçekten basında çıkan isimler huzursuz ediyor beni. Hayrettin, Lugano...

Allah korusun ya. Lugano tamam fena olmayan bir defans oyuncusu. Ancak Lincoln'e karakersiz diyorsa bazıları, bu azman ve insan dışı varlığa ne denmeli? İğrenç bir adam lütfen alınmasın. Gerçekten basında çıkan isimler huzursuz ediyor beni. Hayrettin, Lugano...

Lincolne karaktersiz degil,dissiplinsiz diyom ben.Karakteri aslinda,yane distan baktimmi kötü insana benzemiyo.

Zurab Khizanishvili...bu adamı bence getirecekler!

çok çirkef ya ( Bu kötü yanı)

Adam markajı süper istedikten sonra kimseye adım attırmıyor... (Bu da iyi tarafı) :D

Lincolne karaktersiz degil,dissiplinsiz diyom ben.Karakteri aslinda,yane distan baktimmi kötü insana benzemiyo.

Bencede yani dıştan bakılınca sempatik arkadaş olunucak biri gibi sanki:) Ben hep koruyodum ama bugün artık tak etti valla.. Ama karaktersiz değil bencede, disiplinsiz olduğu ortada

Cevap: # Volkan Şen

renktaslar bir çok yerde bu cocugun ismi epey geciyor gs ile

yahu siz begeniyormusnuz bu cocugu cünkü ben pek begenmiyorum

topla cok oynuyor küçük takım topcusu gibi yanılıyor muyum?

birde içimden bir ses galiba biz bu cocugu renklerimize kattık diyor hayırlısı

Kücük takim topcusu gibi topla cok oynuyor demissin de. Ben de onu anlayamadim pek. Topla cok oynuyor tanimi en cok Hasan ve Arda'ya uyuyor, bunu yapinca kücük takim topcusu mu oluyorlar diye merak ettim..

Emrecim örnek verdiğin isimleri inceleyelim birlikte

hasan şaş demişsin ben sana söyleyeyim cogu zaman bizi delirtirdi hasan şaş

calımlarla sahayı enine bastan basa gecerdi

ve yaparsa (ki yapardı son 2 seneye kadar)

güzel bir pas veya orta yapardı

ama topla cok oynaması hem hızlı baslayan ataklarımızı keserdi

hem de cogu zaman olumsuz puandı onun adına

Arda'ya gelince eee Kalli bosuna kesmedi arda'yı

farkındamısın bilmem ama arda o kesikden sonra daha bir topladı kendini

ayrıca tabiki topla cok oynamayacaksın hele ki günümüz futbolunda ne bu halı sahada macmı yapıyorsun

total futbolda hızlı ayaga tek paslarla gidiceksin rakibinin üzerine

ve finalde ise evet ben volkan seni begenmiyorum

bir kere topla oynamayı cok seviyor seyrettiğim bursa maclarında

(ki özellikle büyük maclarda) takımın cogu atagını baslamadan bitiriyordu

ama rijkard ben bu cocugu adam ederim derse bilemem

gelsin belki faydası olur

Emrecim örnek verdiğin isimleri inceleyelim birlikte

hasan şaş demişsin ben sana söyleyeyim cogu zaman bizi delirtirdi hasan şaş

calımlarla sahayı enine bastan basa gecerdi

ve yaparsa (ki yapardı son 2 seneye kadar)

güzel bir pas veya orta yapardı

ama topla cok oynaması hem hızlı baslayan ataklarımızı keserdi

hem de cogu zaman olumsuz puandı onun adına

Arda'ya gelince eee Kalli bosuna kesmedi arda'yı

farkındamısın bilmem ama arda o kesikden sonra daha bir topladı kendini

ayrıca tabiki topla cok oynamayacaksın hele ki günümüz futbolunda ne bu halı sahada macmı yapıyorsun

total futbolda hızlı ayaga tek paslarla gidiceksin rakibinin üzerine

ve finalde ise evet ben volkan seni begenmiyorum

bir kere topla oynamayı cok seviyor seyrettiğim bursa maclarında

(ki özellikle büyük maclarda) takımın cogu atagını baslamadan bitiriyordu

ama rijkard ben bu cocugu adam ederim derse bilemem

gelsin belki faydası olur

Hasan ve Arda'yi anlatmana gerek yoktu uzun uzun:D Sadece kücük takim topcusu tanimi topla cok oynayan oyuncu mu oluyor sana göre diye merak etmistim, sen öyle tanimlayinca. Topla gereginden fazla oynamak da giderilmicek bir zaaf degil. Ronaldo ManU'daki ilk senelerinde pas atmayi aklindan gecirmezdi. Bunun yanlis oldugunu oyuncuya anlatabilirsen, oyuncu da bunlari anlattigina degecek bir oyuncuysa sorun yok. Ben Volkan Sen'in fazlasiyla yetenekli bir oyuncu oldugunu düsünüyorum.

Hasan sadece enine sahayı dolaşırdı demek gaflettir. Lucesculu zamanda takımda adam kalmamışken Hasan ve Ergün tüm bir sezon sol kanattan şampiyon yaptılar ya bu kadar mı hafızamız zayıf?

Geri
Üst Alt