# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Volkan Şen

heyecanlancak tabi.bu çocuk gelebilir bize ama biraz dağınık bir oyuncu gibi..

Cevap: # Lucas Neill

8 e bende satilmasindan yanayim. Ama yatacak gibime geliyo. Baskani kovdular galiba :)

Ekli dosyalar

• neill-Kewell.webp
    neill-Kewell.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 215

Neil'i alacaksak yanına da bi tane ağır olmayan bir stoper lazım.

Neil bide Eren Güngör tamamdır başka transfere gerek yok defans için..

neill agresif bir oyuncu aynen lugano gibi (kişilik olarak değil stil olarak), eren'i de zaten kayseri maçından iyi biliyoruz baros'u çok iyi savunmuştu o da agresif bir oyuncu neill-eren ikilisi bu ligin en agresif savunması olur bence çok da güzel olur ama eren'i kayseri bırakır mı bilinmez ... :)

Semih Emreden daha cok begeniyorum ben. Daha tecrübesi olmamasina ragmen begendim lig sonunda oynadigi futbolu.

Evet ya o konuda haklisin :)

Biraz hareketli olmasi lazim, kolunu bacagini oynatsin dimdik durmasin demi :)

Ben Volkan'i youtube'dan takip edtmedim ki. Sadece atigi gollere yorum getirdim. Werder Bremen-Bursaspor hazirlik macinda izlemistim. Mukemmel oynamisti. Daginik bir oyuncu olduguna katilmiyorum. Gercekten iyi bir futbolcu. Patlama yapacak kalibrede birisi. Umarim aliriz. Herkes izler sonra Volkan'i. Volkan-Sercan ikisinide cok istiyorum. Sercan, Fener'e gider ise kendine yazik eder. Fenerbahce'nin 5 milyon+1 oyuncu yaptigi teklif, Galatasaray'in 3 oyuncu+3 milyonluk teklifine karsilik Bursaspor, Fenerbahce'nin teklifini kabul edecek gibi gozukuyor. Sercan hangi takimda oynamak istiyor merak ediyorum. Rijkaard ile mi calismak istiyor yoksa Daum ile mi. Bana ilk opsiyon daha mantikli gibi gelsede, teklifi kabul edecek olan ben degilim. Bursaspor.

Sercan'i tanimiyorum. Ne diyecegini bilmiyorum. Volkan bizde oynamak istiyor. Umarim Bursaspor guzelik yapar, Volkan'i bize satarlar.

Ben Volkan dan bir Iniesta cikarabiliriz diye dusunuyorum..

Hatta Arda dan daha cok olasilikli diye dusunuyorum cunku Arda nin kanatta yararli olduguna inaniyorum.Volkan da oyle su anda ama Volkan da Inıesta gibi cabuk pas verebilme ve ilginc bir kıvrak vucut var..

Aslinda Turkiye den bence nasilsa bir stoper alamayiz alacaksak bence bu kisi V.Sen olur o yuzden alalim.

Ben Volkan dan bir Iniesta cikarabiliriz diye dusunuyorum..

Hatta Arda dan daha cok olasilikli diye dusunuyorum cunku Arda nin kanatta yararli olduguna inaniyorum.Volkan da oyle su anda ama Volkan da Inıesta gibi cabuk pas verebilme ve ilginc bir kıvrak vucut var..

Aslinda Turkiye den bence nasilsa bir stoper alamayiz alacaksak bence bu kisi V.Sen olur o yuzden alalim.

ne iniesta sı ne volkan şen ne dion sn ya volkan şen kim ya murat ceylan f5 e kaptırılan özer hurmacı dururken

Bence cok gereksiz bi transfer olur bu cocuk yetenekli olabilir ama cok top eziyo.

ne iniesta sı ne volkan şen ne dion sn ya volkan şen kim ya murat ceylan f5 e kaptırılan özer hurmacı dururken

önce yazı yazmayı öğren.

bence de volkan şen çok büyük potansiyeli olan ve iniesta tarzında kullanabileceğimiz bir oyuncu. tamam iniesta kadar olmaz ama galatasarayın iniestası olabilir.

önce yazı yazmayı öğren.

bence de volkan şen çok büyük potansiyeli olan ve iniesta tarzında kullanabileceğimiz bir oyuncu. tamam iniesta kadar olmaz ama galatasarayın iniestası olabilir.

ya bn onu acele ile yazdığımdan noktalama işaretlerine ve kısaltmalara dikkat etmedim :D ama volkan şen ayağında çok top tutarak iniesta'dan çok h.şaş'a benziyor:D

Ben Volkan'i youtube'dan takip edtmedim ki. Sadece atigi gollere yorum getirdim. Werder Bremen-Bursaspor hazirlik macinda izlemistim. Mukemmel oynamisti. Daginik bir oyuncu olduguna katilmiyorum. Gercekten iyi bir futbolcu. Patlama yapacak kalibrede birisi. Umarim aliriz. Herkes izler sonra Volkan'i. Volkan-Sercan ikisinide cok istiyorum. Sercan, Fener'e gider ise kendine yazik eder. Fenerbahce'nin 5 milyon+1 oyuncu yaptigi teklif, Galatasaray'in 3 oyuncu+3 milyonluk teklifine karsilik Bursaspor, Fenerbahce'nin teklifini kabul edecek gibi gozukuyor. Sercan hangi takimda oynamak istiyor merak ediyorum. Rijkaard ile mi calismak istiyor yoksa Daum ile mi. Bana ilk opsiyon daha mantikli gibi gelsede, teklifi kabul edecek olan ben degilim. Bursaspor.

Sercan'i tanimiyorum. Ne diyecegini bilmiyorum. Volkan bizde oynamak istiyor. Umarim Bursaspor guzelik yapar, Volkan'i bize satarlar.

sercanı almaya imkan yok bence bursaspor paraya bakıp fenere vericektir,ben bursanın maçlarında volkanı izlerken hakeme çok itiraz ettiğini görüyordum.ama futboluna diyecek birşeyim yok,heryerde oynar bu adam :)

eğer kendini geliştirmeye devam ederse ileride de iyi paralara avrupa yolunu tutabilecek kapasite de umarım alırız :cool:

Geri
Üst Alt