# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Volkan Şen

Volkan ve Sercan için 4 milyon € artı 4 oyuncu önerildiğini biliyoruz.. O 4 oyuncu Volkan Yaman, Aydın, Mehmet Güven ve Yaser sanırım. Eğer Sercan yatarsa ve sadece Volkan'a dönersek Mehmet Güven verilir büyük ihtimalle..

tam saha dergisinden alıntı!!

Seni orta alanın solunda izliyoruz. Daha önce de bu bölgede mi oynuyordun?

Ben uzun süre ileri ikilinin arkasında oynadım. Merinos'ta Şenol Ulusavaş beni sol kanada aldı. İlk başlarda biraz zorlandım ama sonra alıştım. Bursaspor'da da bu mevkide görev yapıyorum.

Soldada görev yapıyor.Ama İstanbul'daki Beşiktaş maçında sağda oynamıştı.Ayrıca yılın gollerinde sağ kanatta orta sahadan getirdiği topu ortalayıp Sercan'a asist yapıtığını izlemiştim.

https://www.youtube.com/watch?v=JT9Nxz8zBZw

Ilk iki golu ne kadar yetenekli bir futbolcu oldugunu gosteriyor. Topu hemen yollamiyor. Once dusunuyor,calimini atiyor, sonra plasesinii birakiyor. Umarim Volkan olur. Rijkaard Volkan'i iyi bir oyuncu yapabilir. Cunki Volkan'da o potansiyel var. Volkan icin 1 oyuncu+1 Milyon Euro veriyor idik.

Bursaspor kabul eder mi ?

onumuzdeki gunlerde netlik kazanir Volkan hakkindaki gelismeler.

valla bana kewell'ı anımsattı biraz bu goller :D

Çok gereksiz bir transfer olur..V.şen bizde oynayamaz..

Neden oynayamasin. Volkan Sen'de bir potansiyel var. Rijkaard ile calisacak olmasi potansiyelin disa cikacagi kanisina variyorum ben. Eger Volkan iyi calisir,ondan yapilmasi gerekenleri yapar ise, total futbolun icinde yer alir.

Tabiki senin gorusune saygiliyim.

Yanliz ben Volkan Sen'de bir potansiyel oldugunu,

Galatasaray'a ileride iyi paralar kazandirabilecegini dusunuyorum.

Çok iyi bir transfer olur astronomik fiyat vermeden alınırsa tabi.

Neden oynayamasin. Volkan Sen'de bir potansiyel var. Rijkaard ile calisacak olmasi potansiyelin disa cikacagi kanisina variyorum ben. Eger Volkan iyi calisir,ondan yapilmasi gerekenleri yapar ise, total futbolun icinde yer alir.

Tabiki senin gorusune saygiliyim.

Yanliz ben Volkan Sen'de bir potansiyel oldugunu,

Galatasaray'a ileride iyi paralar kazandirabilecegini dusunuyorum.

Bence aydında daha fazla potasiyel var ama ondada kafa yok işte..

Videolara aldanmayın..

V.şen iyi oyuncu değil..Bizim pafta bile öyleleri var..Bir iki hareketle özellikle iyi futbolcu olunmaz..

Cevap: # Lucas Neill

evet stoper transferi bitirilir bochum kampına kadar, forvet transferinin de aciliyeti yok aslında mevcut kadro elemeleri geçecek güce sahip zaten ...

volkan sagda eren albayraktı herhalde oda arada sırada solda görev alıyordu bursanın gencleri cok yetenekli.

volkan joker tarzı bir oyuncu artık transfer piyasasında bi oyuncu iyi olsa bile kac mevkide oynuyor orası daha cok ilgilendiriyor takımları volkan sag-sol-ve beyin olarak görev alabilir maksimum 2 oyuncu ve 1,5 mn tl ile alınabilir ve muthiş olur. özerden fazlası var eksigi yok

Emre Çolak potansiyel olarak Volkan Şen'den çok daha üstün. Umarım A takım seviyesine çabuk yükselir.. Bizim de Barca modelini uygulamamızın zamanı geldi de geçiyor, artık Türk oyuncuları altyapıdan çıkarmaya başlamalıyız.. Gençlerimizin çoğu kirada harcanıyor..

Geri
Üst Alt