# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Volkan Şen

Emre Çolak potansiyel olarak Volkan Şen'den çok daha üstün. Umarım A takım seviyesine çabuk yükselir.. Bizim de Barca modelini uygulamamızın zamanı geldi de geçiyor, artık Türk oyuncuları altyapıdan çıkarmaya başlamalıyız.. Gençlerimizin çoğu kirada harcanıyor..

emre'de inanılmaz bir potansiyel var ama bu gidişle bu potansiyelini kullanabileceğini düşünmüyorum. kendisinin yeteneğine güvenerek adamakıllı çalışmadığını, kendisini geliştirmeye hiç uğraşmadığını okudum birçok yerde umarım doğru değildir bu okuduklarım ...

emre'de inanılmaz bir potansiyel var ama bu gidişle bu potansiyelini kullanabileceğini düşünmüyorum. kendisinin yeteneğine güvenerek adamakıllı çalışmadığını, kendisini geliştirmeye hiç uğraşmadığını okudum birçok yerde umarım doğru değildir bu okuduklarım ...

Rijkaard ve ekibi ile bak nasıl coşacaklar.. Ayrıca 8 tane PAF Takım oyuncusu da Bochum'a götürülecekmiş galiba, umarım orada kendilerini gösterme fırsatı bulurlar..

Rijkaard ve ekibi ile bak nasıl coşacaklar.. Ayrıca 8 tane PAF Takım oyuncusu da Bochum'a götürülecekmiş galiba, umarım orada kendilerini gösterme fırsatı bulurlar..

umarım dediğin gibi olur :)

ama türkiye'deki genç futbolcuların en büyük sorunu belli bir seviyeye geldikten sonra kendilerini geliştirmemeleri, geliştirememeleri, "bu futbolla türkiye'de nasolsa oynarım,paramı da alırım yeter bu kadar bende yetenek var zaten olmayanlar çalışsın" diye düşünmeleri belki de ki bu çok tehlikeli birşeydir ve nice yıldız adayının sonunu getirmiştir, bu anlayış değiştirlemediği sürece türk futbolu ilerleyemez. 5 sene önceki sabriyle şimdiki sabri arasında gram fark yok, aynı şekilde 5 sene önceki ibrahim akınla şimdiki arasında ...

neden almanya'dan nerdeyse türkiye'deki kadar ve daha kaliteli türklerin çıktığı araştırılmalı, neden 17 yaşaltı, 19 yaş altı turnuvalarında hep zirveye oynayan türk takımındaki oyuncuların bir seviyeden sonra ilerleyememesinin nedeni araştırılmalı, o turnuvalarda en az fabregas, c.ronaldo kadar dikkat çeken türk oyuncuların şimdiki hallerine bakılmalı ... bence bu kadarı tesadüf olamaz ...

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Deniz Yılmazı istiyoz.ama bayern birakirmi bilmem.

Cevap: # Lucas Neill

Melih abi merhaba,

Lucal Neill olayı hakkında bilgin var mı acaba?

Ön anlaşmayı imzaladığı hakkında söylentiler var.

(Selam Emre. Bana Lucas Neill adı çok mantıklı geliyor, hem stoper, hem de sağ bek oynayabildiği için. Sevgilerimle. Melih)
Neill'in bize gelecegine inanıyorum.

Zurabi cikarin aradan ya, onu alacaklarina ihtimal vermiyorum kesinlikle.

Daha önce eğer yanlış hatırlamıyorsam mantıklı transfer önerilerinde Vermealeni sölemiştim.Adam hem çok sağlam stoper hemde duran toplarda ileri çıkınca çok etkili oluyo.Ama malesef onun gibi adam yok şu anda ve Arsenal kaptı.Lucas Neill bilmiyorum gelirse ne kadar yararlı olur.

Neill bizim tam aradıgımız adam.

Sözlesmesi bitmis, hem stoper hem sagbek oynayabiliyor, Kewell'ın vatandası, kaliteside tartışılmaz bence.

Bizim yönetimi birazcık tanıyorsam, bu adam bizde :)

Kims gürcüyü istemiyor ama söyle birsey olabilirmi..Yönetim belkide neill hemde gürcüyüde alabilir..Böylece ikisinede çok para harcamamış olur..Ha gürcü tek olarak gelirse bende istemem..Ama birisinin yanında bonus olarak iş yapabilir.:D:D.

Harry ile ikisini aynı stadda görmek harika olurdu.Bayan Futbol izleyici kitlesi 2'ye katlanırdı. :D

Serhatim, Servet satilmazsa ikisi lükse kacar. Bitane yeter, oda Neill olsun :)

Geri
Üst Alt