# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Volkan Şen

Sercan bize gelir ise, Avrupa hedefine ulasacak idir. Fenerbahce'ye gider ise, ismi unutulan oyuncular arasina girebilir. Kendine yazik eder. Bizim takimda Baros'un ardindan sure alabilecek bir oyuncu. Fenerbahce'de Guiza-Semih var iken, sonu Ilhan Parlak'in sonuna benzeyebilir. O yuzden kendi gelecegi icin dusunmelidir. Keza Bursaspor'da genc bir futbolcunun gelecegini dusunerek satmalidir. Volkan zaten bizde oynamaki istiyor. Bize katki yapacak bir oyuncu. Ki yabanci bir winger alamaz isek, Volkan Sen Galatasaray'da 4-3-3'un solunda oynar. Ornek vermek gerekir ise,

--Arda-Baros-Kewell--

Volkan-Topal-Transfer

transfer Emana gibi oyuncu olmali, ki ofansif bir kadro icin Emana tarzi bir oyuncu sart. Yahut Emana'nin kendiside olabilir. Tabiki yabanci bir winger alinir ise, Volkan yedek bekler. 4-3-3 sisteminde oynayacagimizi var sayarak yaziyorum bunlari. Rijkaard'in 4-3-3'den vazgecegeni sanmiyorum.

Sercan gelir ise boyle bir kadroda Baros'un yedegi olarak oynar. Fena mi olur.

Cevap: # Lucas Neill

Bu adam gelmeli bence. Hem bonservisi yok, hem sag bek arti stoper oynuyor, Kewell sayesinde adaptasyonu kolay olur. ayrica oyunu arkadan iyi kuran bir oyuncu.

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

heerenveen de bi adam var super harbiden bu adam gelse super olur

roy beerens

Sercan bize gelir ise, Avrupa hedefine ulasacak idir. Fenerbahce'ye gider ise, ismi unutulan oyuncular arasina girebilir. Kendine yazik eder. Bizim takimda Baros'un ardindan sure alabilecek bir oyuncu. Fenerbahce'de Guiza-Semih var iken, sonu Ilhan Parlak'in sonuna benzeyebilir. O yuzden kendi gelecegi icin dusunmelidir. Keza Bursaspor'da genc bir futbolcunun gelecegini dusunerek satmalidir. Volkan zaten bizde oynamaki istiyor. Bize katki yapacak bir oyuncu. Ki yabanci bir winger alamaz isek, Volkan Sen Galatasaray'da 4-3-3'un solunda oynar. Ornek vermek gerekir ise,

--Arda-Baros-Kewell--

Volkan-Topal-Transfer

transfer Emana gibi oyuncu olmali, ki ofansif bir kadro icin Emana tarzi bir oyuncu sart. Yahut Emana'nin kendiside olabilir. Tabiki yabanci bir winger alinir ise, Volkan yedek bekler. 4-3-3 sisteminde oynayacagimizi var sayarak yaziyorum bunlari. Rijkaard'in 4-3-3'den vazgecegeni sanmiyorum.

Sercan gelir ise boyle bir kadroda Baros'un yedegi olarak oynar. Fena mi olur.

Iyi hos guzelde, Sercan'a Bursa 10 milyon istiyormus, 10 milyon veripte yedek olarak birakmak olmaz...

Volkan'a gelince, genc, dinamik, istekli, yani alinirsa iyi olur... Sol acik sag acik oynayabilen bir futbolcu... 5 milyon isteniyormus dahayeni lig tv de gordum alinsin derim meiranin parasiyla

solda Arda sağda kendini geliştirmiş bir Volkan'ın olduğu takım rakiplerini kesinlikle serseme çevirir.ikiside tam bir baş belası...

Semih'in oynayamadığı takımda Sercan nasıl oynasın. Giderse futbol hayatını bitirir çok yazık olur.. Ama görünen o ki Bursa kime verirse o da orayla anlaşacak..

Sakatken çok ağır oluyor :D:D Adam müzmin sakat, güvenmemek gerekir.

Galiba adamın sakatlığı tamamen psikolojikmiş .'gene sakatlanıcam' korkusu varmış.Ama sakatlığının tamamen geçtiği söyleniyor.Yani yeni sezonda Emre'den baya bir faydalanırız.

Semih Emreden daha cok begeniyorum ben. Daha tecrübesi olmamasina ragmen begendim lig sonunda oynadigi futbolu.

Tamam Semih gelecek vaadeden bir futbolcu ama bu kadar da abartmamak gerekir.Daha Emre Güngör kadar olması için çok çalışması lazım.Ya bu adam geçen sezon ligin 2.yarısında Song gibi bir adamı bir hafta sakatlanınca hemen kesti.Üstelik Song Servet'le müthiş bir uyum içerisindeydi.Ama Emre Güngör bir hafta şans verilince formayı direk kaptı.Bu performansıylada milli takıma kadar yükseldi.Ben bu sene ondan çok şey bekliyorum.

Neill alınırsa çok iyi bir iş yapılmış olur. Ancak bu adamın paracı olduğu bütün İngiliz medyası tarafından biliniyor (kendisi aksini iddia etse de). 2.5 Milyon euro civarında bir senelik ücret isteyecektir. 31 yaşındaki bir adama da bu parayı fener dışında kimse vermez. Yoksa adamı Paulo Ferreira'nın yerine Chelsea'nin istediğini yazıyorlar İngiltere'de. Parayı bastırmazsan buraya geleceğine Chelsea'ye gider.

Ya ne var bu herifte bu kadar anlamıyorum. Yaşı gelmiş son düzlüğe bide ücretindeki faaş değerlerde cabası. 30 yaş üzeri oyuncuları temizlemeye calısan bir takım kurgusu planlayan yönetim bence bu adamı almakla kendileriyle çelişir.

Ya ne var bu herifte bu kadar anlamıyorum. Yaşı gelmiş son düzlüğe bide ücretindeki faaş değerlerde cabası. 30 yaş üzeri oyuncuları temizlemeye calısan bir takım kurgusu planlayan yönetim bence bu adamı almakla kendileriyle çelişir.

hiçbir oyuncuyu beğenmionuz kardeşim şizde kimi beklionuz türkiye burası dışardan genç kaliteli oyuncu getirmek kolaymı üstelik şampiyonlar ligindede yokuz

hiçbir oyuncuyu beğenmionuz kardeşim şizde kimi beklionuz türkiye burası dışardan genç kaliteli oyuncu getirmek kolaymı üstelik şampiyonlar ligindede yokuz

Madem deneyimli isimler üzerinde duruluyor o zaman takımdaki 30 yaş üzeri bir çok oyuncunun kulüple ilişkisini kesmeye çalışmak bariz ironidir. Deneyimli Galatasaraya yöneticilerinin bu konuda hata yapıcakalrını sanmıyorum.Ben basının bu kadar bu isimler üzerinde halkı oyalamaya çalışmasını anlayamıyorum.Haberin doğruluk niteliği tartışılır boyutta. Ama bir Galatasaray taraftarı olarakta her zaman için Galatasaray isminin kalitesinde oyuncular görme arzusunu beslemeyi her zaman hakediyoruz.

Madem deneyimli isimler üzerinde duruluyor o zaman takımdaki 30 yaş üzeri bir çok oyuncunun kulüple ilişkisini kesmeye çalışmak bariz ironidir. Deneyimli Galatasaraya yöneticilerinin bu konuda hata yapıcakalrını sanmıyorum.Ben basının bu kadar bu isimler üzerinde halkı oyalamaya çalışmasını anlayamıyorum.Haberin doğruluk niteliği tartışılır boyutta. Ama bir Galatasaray taraftarı olarakta her zaman için Galatasaray isminin kalitesinde oyuncular görme arzusunu beslemeyi her zaman hakediyoruz.

Bu 30 yasin üstündeki fubtolcular yaslarindan dolayi gönderilmedi takimdan! Biri forvet olmasina ragmen sezon boyunca tam tamina '"0" gol attigi, meslegine odaklanip adam gibi kaptanlik yapmak yerine gece kulübü acip takimi orada toplamayi tercih ettigi, sahada herkes kosarken kendi gezindigi icin gönderildi. Digeri de 3 sezondur toplasan ancak 10 maca ciktigi icin. Emre Asik neden hala bu takimda sence? Ya da Ayhan? Yeterince genc oyuncumuz var zaten bizim. Aydin, Yaser, Alpaslan, Serkan, Özgürcan, Semih...vs. Sorun bunlari oynatamayisimizda, takima kazandiriyoruz ama sonra bir türlü oynatamiyoruz bunlari. Bir takimda genc onuycu olmasi önemlidir de, bir takimi sadece genclerden olusturamazsin, sadece genclerden kurarsan da Arsenal'in düstügü duruma düsersin..

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Sanel Jahiç

G.Saray, Sanel Jahiç için karar aşamasında

89597.jpg

Transfer sezonunun suskun takımlarından Galatasaray, Bosna-Hersekli futbolcu Sanel Jahiç'i yeniden gündemine aldı.

Sarı-Kırmızılı yönetimin nisan ayında temasa geçtiği ancak somut bir adım atamadığı Yunanistan'ın Aris takımında forma giyen Sanel Jahiç için son kararı Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın vereceği öğrenildi. Hollandalı teknik adamın Belçika-Bosna Hersek arasında yapılan milli karşılaşmada Karl Heinz Feldkamp tarafından beğenilen Boşnak oyuncunun maç kasetlerini izlediği ve bu transfere sıcak baktığı bildirildi. Galatasaray'ın Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in de 900 bin Euro bonservis bedeli bulunan 27 yaşındaki Bosnalı milli futbolcunun menajerini önümüzdeki günlerde İstanbul'a çağırıp pazarlık masasına oturması bekleniyor. Savunmanın her iki kanadında ve ön libero olarak görev yapabilen Jahiç'in Yunanistan ekibi Aris'le 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak : Zaman

aradığımız bütün özelliklere sahip bir oyuncu gelirse bize çok faydalı olacaktır

tek olumsuz yanları konuşulduğu gibi paragöz (west ham'la anlaşamaması bu yüzden) ve agresif futbolu yüzünden biraz fazla kart görmesi (stili lugano'ya benziyor biraz)

Sert adamdır, zamanında bir Liverpool maçında Carragher'ın bacağını kırmıştı, adam 6 ay ayağa kalkamadı neredeyse, yine de çıkıp özür bile dilemedi herif.

Bizim ihtiyacımız olan böyle adamlar, kimse kusura bakmasın, hanımevladı gibi oynanmıyor bu oyun.

Sert adamdır, zamanında bir Liverpool maçında Carragher'ın bacağını kırmıştı, adam 6 ay ayağa kalkamadı neredeyse, yine de çıkıp özür bile dilemedi herif.

Bizim ihtiyacımız olan böyle adamlar, kimse kusura bakmasın, hanımevladı gibi oynanmıyor bu oyun.

katılıyorum stoper dediğin sert olcak agresif olcak affedersiniz çirkef olcak (bakın lugano)... türkiyede gördük ki meira gibi yumuşak stoperler tutunamıyor pek (popescu bir istisna) her takımın iki stoperinden biri bu özelliklere sahip olması gerek ingilterede nerdeyse her takımın ikilisinden biri sert ve agresif olarak göze çarpıyor hakan balta'nın stopere çekilmesi planlanıyorsa eğer (agresif ve ısırıan bir oyuncu olduğu söylenemez) onun yanına mutlaka bu tipte bir oyuncu lazım diye düşünüyorum ...

edit : ayrıca lugano'yu zerre kadar sevmem ve takımımda istemem ama kendisinin futbolunu beğenirim o başka ...

Geri
Üst Alt