# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Marko Pantelic

Bu adamı bi tek ben mi beğeniyorum ya? :)

Bende illa gelsin demem.Mutlaka kaliteli bir Forvet.

Kötü degil ama bizim ihtiyacimizin olmadigi bir Forvet.

Daha iyilerini bekliyorum acikcasi.Ya da genc yetenek olsun.

Alınacak daha iyisi varken kırk yılın başı saolsun Localardan elimize para geçmiş nie bunu alalım ki ?

hayir kalsin istemiyorum nondadan hic farki yok daha iyisi var

Pantelic'in mi Nonda'dan farkı yok? :S

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Chamak

Bordeaux’nun hocası Blanc’a teklif götüren Aslan’ın, aynı takımdan Chamak ile de anlaştığı ifade edildi.. Buonanotte de Cim-Bom’un listesinde yer alıyor

BÜLENT Korkmaz’la devam etmeyecek olan Galatasaray, Blanc ile dirsek temasında. Schuster’i gündemde tutan yönetimin Bordeaux ile şampiyonluk kovalayan fransız hocaya teklifte bulunduğu bildirildi. Blanc’ın öneriye sıcak baktığı, tek sorunun Ocak’ta 2 yıl uzattığı sözleşmesi olduğu kaydedildi. Aslan’ın, Bordeaux’dan ayrılmak isteyen Fas asıllı Fransız golcü Chamak’la da el sıkıştığı ileri sürüldü. İtalyan basını ise Cim-Bom’un Arjantin’de ‘Yeni Messi’ diye lanse edilen River Plate’li Diego Buonanotte’nin paşinde olduğunu yazdı.

Star

İstanbul Üniversitesi İktisat Kulübü tarafından organize edilen ''Futbolda Kurumsallaşma'' konulu panel, Fen Fakültesi Cemil Birsel Konferans Salonu'nda yapıldı. Panele, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Sarsmaz, oyuncu İbrahim Toraman ve Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Faruk Süren, konuşmacı olarak katıldı.

SÜREN'DEN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR-

Eski başkan Süren ise panelde ilginç açıklamalar yaparken, Galatasaray'ın futbol takımı teknik direktörünü transfere başlamadan kararlaştırması gerektiğini vurguladı.

Yeni transferlerin görev yapacak teknik direktörün felsefesine göre yapılması gerektiğini dile getiren Faruk Süren, ''Bunu bir an önce belirlemeleri lazım ki gelecek sezonu da kaybetmeyelim'' dedi.

Bir soru üzerine, Brezilyalı teknik direktör Scolari'nin menajeri ile kendisinin bir arkadaşının tanıştığını anlatan Süren, ''O arkadaşıma, Galatasaray Kulübü ile nasıl temasa geçebileceğini sormuş. Arkadaşım da benim adımı vermiş. Bana Scolari'nin teklifi geldi, ben de elektronik postayı yönetime gönderdim. Bu konudaki durum böyle. Artık yönetim karar verir'' diye konuştu.

Nereye koyacağımı bilmiyordum buraya koydum.

Olayın ne kadar gerçek olduğunu bilmiyorum ama Eski Başakanın da yalan söyleyeceğini zannetmiyorum.

ya gazeteleri inanmayın bir ara fenrbahçe ye yok eto yok ronaldinho gelecek diyorlardı

Yiğitcan

Galatasaray Yiğitcan'a talip

Altay'ın devre arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ettiği stoper Yiğitcan'a Galatasaray talip oldu.

19-5-2009 13:40

İkinci yarıda siyah beyazlı formayla oynadığı 16 maçta sergilediği performansla Altay'ın savunma sorunlarını çözen 25 yaşındaki Yiğitcan, Kasımpaşa maçında da göz doldurdu. Meira'nın gitmesi, Servet ve Emre Güngör'ün sakatlıkları yüzünden savunmada ciddi sorunlar yaşayan Galatasaray'ın Yiğitcan'ı istediği bildirildi.Siyah beyazlı kulüple 2011 yılına kadar sözleşmesi bulunan genç stoper için Büyükşehir Belediyespor'a 200 bin TL bonservis ödeyen Altay'ın önümüzdeki günlerde Galatasaray'la

pazarlık masasına oturacağı öğrenildi.

KAYNAK : DHA

GS'li dostlarım.sizleri uefada görmek istiyoruz.bursayı size hediye ettik kabul görürseniz tüm trabzon sizleri uefada görmek istiyor. ERDOĞDULULARRR

Beto

Nonda ve Ümit Karan'la yolları ayırmayı planlayan Galatasaray Yönetimi'nin, Kuranyi ve Pizarro´dan sonra Gaziantepspor´un yıldızı Beto'yu da listesine aldığı belirtildi.

Nonda ve Ümit Karan’la yolları ayırmayı planlayan Galatasaray Yönetimi’nin, Kuranyi ve Pizarro’dan sonra Gaziantepspor’un yıldızı Beto’yu da listesine aldığı belirtildi. Bu sezon 29 maçta 9 gol kaydeden 27 yaşındaki futbolcu için Sarı-Kırmızılı kulübün Antep’e 2 milyon Euro önerdiği, Kırmızı-Siyahlılar’ın ise 3 milyon Euro’da ısrarcı olduğu ileri sürüldü. Brezilyalı futbolcununda Galatasaray forması giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

Fanatik

Ujfalusi

Ujfalusi seferi

Bu sezon stoperde büyük sıkıntı yaşayan sarı-kırmızılılar, Baros'un milli takımdan arkadaşı Tomas Ujfalusi için 2 milyon euro'yu gözden çıkardı.

31 yaşında stoper

Galatasaray, Atletico Madrid'in defansında oynayan Tomas Ujfalusi'ye teklif götürme hazırlığı içinde. Sarı-kırmızılı yönetimin, bu sezon sıkıntı yaşadığı stoper mevkini sağlamlaştırmak için Milan Baros'un da milli takımdan arkadaşı olan 31 yaşındaki futbolcuya 2 milyon euro önereceği öğrenildi.

Baros devrede

Sezon başında Fiorentina'dan Atletico Madrid'e gelen ancak uyum sorunu nedeniyle kötü bir performans gösteren Ujfalusi'yi ikna etmek için Baros da devreye girecek. Sarı-kırmızılılar, daha önce 4 sezon Hamburg, 4 sezon da Fiorentina forması giyen tecrübeli futbolcu için bonservis bedeli ödemek istemiyor.

Fotomaç

eline sağlık CANER ama bu haberlerin tutma imkanı yok bence

Pedro Alvarez Mario

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Getafe takımının orta saha oyuncusu Pedro Alvarez Mario ile de ilgileniyor. Sabah Gazetesi'nin 22 Mayıs 2009 tarihli bugünkü sayısındaki habere göre; Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in geçtiğimiz hafta İspanya'da 26 yaşındaki Mario ve menajeri ile bir araya geldiği ve her konuda anlaştığı öğrenildi.

Üstünel'in önümüzdeki hafta bu futbolcunun alınıp alınmaması konusunda Galatasaray'ın başına gelmesi beklenen Schuster ile bir görüşme yapacağı ve Alman teknik direktörün bu futbolcu hakkında son kararı vereceği iddia edildi. Bu arada G.Saray yerli transfer piyasasında da araştırmalarına devam ediyor.

Kaynak : Sabah

Halil & Hamit

Transferi zor gözüken Hamit için Arda‘nın transfer önceliği Bayern’e verilip, Halil’e de Lincoln takası önerilecek. Haldun Üstünel dün Almanya’ya uçtu

G.SARAY yönetiminin taraftarıyla barışma hediyesi Altıntop kardeşler olacak... Bayern Münih’te oynayan Hamit ile Schalke’li Halil G.Saray’ın bir numaralı hedefleri. Hamit’in Bayern ile bir, Halil’in ise Schalke ile iki yıllık sözleşmeleri var. Hamit Türkiye’ye dönmek için “Kardeşimi de alırsanız geliriz. Aile olarak dağılmak istemiyoruz” önşartını sununca hemen Halil ile de temasa geçildi.

G.SARAY, Hamit’in bonservisine karşılık Arda’nın satış hakları önceliğini Bayern’e sunmayı planlıyor. Bilindiği gibi Bayern, Arda için Avrupa’nın önemli alıcılarından biri. Halil içinse Lincoln takası gündemde. İkilinin engelli olan kız kardeşleri için de tüm imkânlar kullanılacak. Oyunculara ise yıllık 2.5 milyon Euro verilmesi düşünülüyor. Haldun Üstünel dün bu transferler için Almanya’ya uçtu.

Kaynak: Milliyet

Geri
Üst Alt