Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular
İstanbul Üniversitesi İktisat Kulübü tarafından organize edilen ''Futbolda Kurumsallaşma'' konulu panel, Fen Fakültesi Cemil Birsel Konferans Salonu'nda yapıldı. Panele, Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Nedim Sarsmaz, oyuncu İbrahim Toraman ve Galatasaray Kulübü Eski Başkanı Faruk Süren, konuşmacı olarak katıldı.
SÜREN'DEN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR-
Eski başkan Süren ise panelde ilginç açıklamalar yaparken, Galatasaray'ın futbol takımı teknik direktörünü transfere başlamadan kararlaştırması gerektiğini vurguladı.
Yeni transferlerin görev yapacak teknik direktörün felsefesine göre yapılması gerektiğini dile getiren Faruk Süren, ''Bunu bir an önce belirlemeleri lazım ki gelecek sezonu da kaybetmeyelim'' dedi.
Bir soru üzerine, Brezilyalı teknik direktör Scolari'nin menajeri ile kendisinin bir arkadaşının tanıştığını anlatan Süren, ''O arkadaşıma, Galatasaray Kulübü ile nasıl temasa geçebileceğini sormuş. Arkadaşım da benim adımı vermiş. Bana Scolari'nin teklifi geldi, ben de elektronik postayı yönetime gönderdim. Bu konudaki durum böyle. Artık yönetim karar verir'' diye konuştu.
Nereye koyacağımı bilmiyordum buraya koydum.
Olayın ne kadar gerçek olduğunu bilmiyorum ama Eski Başakanın da yalan söyleyeceğini zannetmiyorum.