# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Beyler %100 olarak Achille Emana 6s ye transfer olmuştur. Şu sıralarda sözleşme şartları hazırlanıyo avukatıyla. Bonservisini bilmiyorum.

Kaynak:

Dickstein Shapiro LLP adındaki avukatlık şirketinde çalışan yakın bi arkadaşım

Antu.comdan alintidir.

Buna pek inanmayin derim. angutlardan biri olta atmis.

Geri Zekalı lan bunlar ! (:

Adamlardaki Felsefe şu;

İyi olsa, Gs'ye neden gelsin :)

Valla bu blog sahibi td konusunu bildi..İNşallah bu yazısıda doğrudur..

dostlar bence zarf atıyo çakal aklı sıra bizi kandıracak ;)

gelirse adnan başkan takar koluna :D:D:D getirir :D

bahsettiği hukuk firması ABD patentli sanırım. olta atıyor olması muhtemel:confused:

Beyler %100 olarak Achille Emana 6s ye transfer olmuştur. Şu sıralarda sözleşme şartları hazırlanıyo avukatıyla. Bonservisini bilmiyorum.

Kaynak:

Dickstein Shapiro LLP adındaki avukatlık şirketinde çalışan yakın bi arkadaşım

Antu.comdan alintidir.

Bu hukuk bürosunun faaliyet alanlarında spor hukuku yok, sporcu müvekkilleri olsa olsa emin olun sitelerine yazarlardı spor hukukunu (kendim de avukat olduğumdan biliyorum). Dolayısıyla gerçek olma ihtimalini %1 görüyorum.

Bu adamı la ilgili haber yapıldımı yoksa hayal mi kuruluyor bu topic te=?

ya bu heriflere ne yiyor ne içiyor bilmiyorum ama ben artık şüphelenmeye başladım bunlardan td alıyorlar keş taraftarı keş futbolcusu keş başlarında ki adam veriyor bunlara herhalde malı

Cevap: # Lucas Neill

Kazma da olsa cok işimize yaradı. hem soper hem bek oynar sert agresif dominant karakterli bir oyuncu.

Ha winger bek arıyorsan baska... Ama max 7 yabancıdan verim alınabiliyor. Lincoln kalırsa, hem bek hem stoper alacagına bonservisi elinde bir drc al daha iyi

Süper bir adam keşke alınsa;)

ST-CF-WF :D saymakla bitmiyor bu adamın maharetleri.

Rijkaard(teknik direktörümüz)'ün de dediği gibi sisteme uyan bir oyuncu emana.Konuyu açarken sezgilerime ve iddialara dayanarak açtım.Olursa çok mutlu olacağım.

Valla öyle bi adam tarif ettiniz ki,gören de Championship Manager'in 2001-2002 sürümündeki Kolombiyalı Aristizabal zannedecek :D

Geri
Üst Alt