# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

show tv haberine göre Emana ile anlaşmışız..

Emana süper topçu.."Savaşmıyor.." diyemezsin..Savaşıyor.. "Top kullanamıyor.." diyemezsin..Topuda iyi kullanıyor..Her yönden bize yarar sağlayacak bir oyuncu..

Gelirse bir Kewell kadar, bir Baros kadar, bir Rijkaard kadar sevinirim..Hatta bende Ronaldinho etkisi yaratabilir..:)

Avrupa’dan birçok oyuncuyu transfer listesine alan sarı-kırmızılı yöneticiler, Real Betis’in başarılı orta sahası Achille Emana ile ciddi ciddi ilgileniyor. İspanya La Liga’da küme düşen ve Mehmet Aurelio’nun da formasını giydiği Betis’in Kamerunlunun sözleşmesinde bulunan ek madde, G.Saray’ı umutlandırıyor.

Lige 42 puanla veda ederek, 2. lige düşen Betis’te, Emana’nın sözleşmesinde bulunan ’Takım küme düşerse futbolcunun bonservis bedeli de düşer’ ibaresi üzerine harekete geçen yönetim, yıldız oyuncunun menajeriyle bu hafta bir araya gelip aradaki pürüzleri giderecek.

Şaka değildir umarım ben de Rijkaard kadar sevineceğim eğer böyle bir çılgınlık yaparsak...

Avrupa’dan birçok oyuncuyu transfer listesine alan sarı-kırmızılı yöneticiler, Real Betis’in başarılı orta sahası Achille Emana ile ciddi ciddi ilgileniyor. İspanya La Liga’da küme düşen ve Mehmet Aurelio’nun da formasını giydiği Betis’in Kamerunlunun sözleşmesinde bulunan ek madde, G.Saray’ı umutlandırıyor.

Lige 42 puanla veda ederek, 2. lige düşen Betis’te, Emana’nın sözleşmesinde bulunan ’Takım küme düşerse futbolcunun bonservis bedeli de düşer’ ibaresi üzerine harekete geçen yönetim, yıldız oyuncunun menajeriyle bu hafta bir araya gelip aradaki pürüzleri giderecek.

acaba kaynak neresi?

Bu adam gelsin bize. Rijkaard'dan sonra yılın en iyi 2.transfferi olur. Kuşlar yemin ediyorum birbirlerini yerler.

saten simdiden birbirine dustuler yesinler birbirlerini biz aradan siyrilip sampiyon olalim:)

cok sacma bonservis dusermis kaca dusecegine kim karar verecek oyle bir madde olmaz belirli bir rakam olur

Galatasaray yine medyada cikmayan bir oyuncuyu transfer edecek.

Fenerbahce´de o bölgeye oyuncu ariyor.Ezikliklerinden, kiskancliklarindan giderler Emana ile anlasmaya kalkarlar.

Bu tip oyuncular ile fazla ugrasmayacaksin.Hemen imzayi attiracaksin.

Keske olsa.Emana, Appiah´tan da azman:D

Hamit ile beraber alabileceğimiz en iyi adam orta sahaya

transfer

ugur-transfer-emre.g alparslan

hamit-topal-emana

kewel-baros-arda

insallah aliriz off:D

Geri
Üst Alt