# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

ben gazetelerin felan oyuncuya yakın kaynak ve sözleşmedeki şu madde demelerine bayılıyorum

Bu adam topuzu özeri falan yalan eder her türlü fedakarlığı yapıp almak lazım, emanayı almıyorlarsa da bu ayarda bir adam bulmak lazım.

rikaardin sisteminde ortadaki ikili onemli dikkat edilmeli olay orda baslyior ortadaki birisi defansla orta sahayi bagliyor ikincisi ortaha saha forvet xavi-iniesta :)) hamit-xavi iniesta-emana :d

Rijkaard hayırlı olsun öncelikle (:

Melih abi Fenerbahçe forumlarında “Galatasaray Emana’yla anlaştı hala niye açıklamadılar bilmiyorum” gibi bir yorum var. Olta atmaya benzer bir içerik değil. Dediğine göre kaynak ‘Dickstein Shapiro LLP adındaki avukatlık şirketinde çalışan yakın bir arkadaşım ‘.. Acaba sende bir bilgi var mı?

(Selam Mustafa. Burada bu tür bilgileri konuşmasak çok sevinirim ve de sanırım en iyisi de bu. Sevgilerimle. MŞ)

Cevap: # Lucas Neill

arkadaşlar az önce liverpool forumlarını okudum m.city heran kapabilir bizimkilerin elini çabuk tutması lazım

Evet bende bu blogda okudum blogun sahibi yazmis yorumlara

https://fossacimbom.blogspot.com/

"Defansın hem sağında hemde ortasında oynayabilecek bir oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor, alma durumumuz var. Rijkaard takım hakkında birkaç rapor vericek ve eksik oyuncular ona göre tamamlanacak."

Hocam bu blog senin galiba.Dikkat ediyorum, her fırsatta bu blog'un reklamını yapıyorsun gibi geldi bana.

İçeriğiyle ilgili bir değerlendirmede bulunmayacağım ama bende blog'un sana ait olduğu izlenimi uyandı.

Bizim yönetim 2 yıldır transferde sağ gösterip sol vurmayı çok seviyor.. İnşallah Emana'yı beklerken Emana gelir..:D:D Bu kez kroşe yemek istemiyorum..:)

Rijkaard hayırlı olsun öncelikle (:

Melih abi Fenerbahçe forumlarında “Galatasaray Emana’yla anlaştı hala niye açıklamadılar bilmiyorum” gibi bir yorum var. Olta atmaya benzer bir içerik değil. Dediğine göre kaynak ‘Dickstein Shapiro LLP adındaki avukatlık şirketinde çalışan yakın bir arkadaşım ‘.. Acaba sende bir bilgi var mı?

(Selam Mustafa. Burada bu tür bilgileri konuşmasak çok sevinirim ve de sanırım en iyisi de bu. Sevgilerimle. MŞ)

Geliyor gibi konuşmuş kesin gelmiyor emana :):):):)ümit etmeyin:)

Evet bende bu blogda okudum blogun sahibi yazmis yorumlara

https://fossacimbom.blogspot.com/

"Defansın hem sağında hemde ortasında oynayabilecek bir oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor, alma durumumuz var. Rijkaard takım hakkında birkaç rapor vericek ve eksik oyuncular ona göre tamamlanacak."

Bu blog Rijkaard'ın dev ekibiyle geleceğini de söylemişti..

Olay şu , büyük ihtimal yazılan şeylere biraz gizem katarak ilgi çekiliyor. Yemeyin , kanmayın beyler..

Umarım gelir ,iyi trasnferlerden birisi olur.Servetle iyi uyum saglarlar yanı defansda güven veren bir yapısı var ;)

Hocam bu blog senin galiba.Dikkat ediyorum, her fırsatta bu blog'un reklamını yapıyorsun gibi geldi bana.

İçeriğiyle ilgili bir değerlendirmede bulunmayacağım ama bende blog'un sana ait olduğu izlenimi uyandı.

:eek::eek: kardesim blog benim filan degil sahibini bile tanimam birde klavyeden farkina varman gerek ben gönderecek yerine gonderecek yazarim birde ben sadece 4ncu sinifa kadar turkiyede okudum:D boyle uzun paragraphe lari biraz zor yazarim:)

Bu sene kendini geliştirdi heralde, geçen sene herkes kazma diyordu şimdi değerlenmiş :D

Bence hala kazma uzak dursun. Gelirse demişti ibrahim derler... ;)

Aman Harun Bey;

Sakın nöbet tutmayın.CO'da gidiyordunuz, Allahtan yönetim hızır gibi yetişti.

Mustafa Bey:

Valla evet dedikleriniz doğru olabilir ama onun tadı başkaydı:).Co'ya bağlanmıştım eğer gene bağlandığım bir futbolcu cıkarsa onun içide bunları yaparım :):)

betisten ilgilendiğimiz 2 oyuncu var.Biri emana neden olmasın ? :) :) :)

Bir: ''MŞ''nin yazdıgı yazıdan olabilir izlenimi çıkıyor sayın ''MŞ''olabilir diyorsa emana gelmiyor demektir :):)

İkincide:bizim yönetim ters köşe yapmaya alıştı :)

Nerden biliyosun ?

''MŞ'' transferin gerçekleşebileceği gibi konusmus eger ''MŞ''olabilir diyorsa trasnfere o trasnfer olmayacaktır anlaşılan :) o yüzden öyle dedim:)

Lucas Neill seneye %99 Galatasaray'da top koşturacak.

Çok çok büyük büyük bi aksilik çıkmazsa eğer..

Hayırlı uğurlu olsun.

Geri
Üst Alt