# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

4 Maçını izledim:) Güzele benziyordu :):) Yada ben izlediğim için o 4 maçta güzel oynadı :):):):)

Sen izlediğin için iyi oynamıştır.(:

Konu sabite alındıysa,GS yönetiminden bi' duyum alınmıştır ve büyük ihtimalle geliyordur.GSC yönetiminin mutlaka bi' bildiği vardır.(:

Cevap: Lucas Neill Galatasaray'da !

Arkadaşlar,

Haber banada İngiltere'den geldi. Bir arkadaşımın kardeşi İngiltere'de futbolla çok içli dışlı. Oradan ben haftalık kendisinden bilgi alıyordum. Bunun kesin olduğunu West Ham ile zaten sözleşme yenilemeyeceği biliniyormuş. Kendisinin bana kurduğu cümle şudur : "Lucas seneye %99 Galatasaray'da oynar."

Konu sabitlemesine takılmayın. İstiyorsanız indireyim hemen aşağıya. Hatta konuyu sileyim.

Renkdaş umarım dediğin gibi olurda.İçli dışlıdan kastın nedir hani yönetimlere falan mı yakın bir insan yoksa bizim gibi taraftar mı?

Arkadaşlar,

Haber banada İngiltere'den geldi. Bir arkadaşımın kardeşi İngiltere'de futbolla çok içli dışlı. Oradan ben haftalık kendisinden bilgi alıyordum. Bunun kesin olduğunu West Ham ile zaten sözleşme yenilemeyeceği biliniyormuş. Kendisinin bana kurduğu cümle şudur : "Lucas seneye %99 Galatasaray'da oynar."

Konu sabitlemesine takılmayın. İstiyorsanız indireyim hemen aşağıya. Hatta konuyu sileyim.

konunun sabitlenmesi bizi heyecanladırıyo ondan üstünde durduk sanırım. umarım duyduğun gibi olur..:)

Bu adam orta sahada oynayabiliyormu?

Arkadaşlar,

rijkaard onaylarsa transfer resmiyet kazanacak.

Galatasarayın transfer konusunda anlaştığı oyunculardan biriydi zaten lucas neill.

Seneye Galatasaray formasıyla izleyeceğiz inşallah.

YALAN MEDYASI ERKEN BAŞLADI.. LUCAS NEİL G.SARAY'A GELİYOR MU? TURKSPOR.NET BİR KEZ DAHA G.SARAY'IN STRATEJİSİNİ AÇIKLIYOR?

https://www.turkspor.net/default.asp?o=1&id=49969

daha adamin ismini dogru duzgun yazamiyorlar bide haber yapacaklar

Renkdaş birgün gelecek o günü göreceğiz düzgün bi haber çıkaracaklar belki ömrümüz yetmiyecek belki torunlarımız görecek ama birgün düzgün haber çıkaracaklar :):):):)

Arkadaşlar,

Arkadas kendi görüsünü belirtmis.."Lucas seneye %99 Galatasaray´da oynar" demis.Haberim var oynayacak dememis ki..

Rijkaard onay vermeden bu transferin gerceklesecegine ihtimal vermiyorum.

Belki de gercekten istemiyorum.Daha gencini ve daha iyisini alacagiz diye düsünüyorum.

Cevap: Lucas Neill Galatasaray'a..

Biraz önce neill'in milli takım maçını izledim...Maçın en iyi oyuncularından idi..Katar ile 0-0 berabere kaldılar..Hatta maçı bitince kewell ile sarmaş dolaş oldular..

asdasdg.jpg

Kewell %26 Neil..

kivil.jpg

Maç Sonu Kewel..

Renkdaş birgün gelecek o günü göreceğiz düzgün bi haber çıkaracaklar belki ömrümüz yetmiyecek belki torunlarımız görecek ama birgün düzgün haber çıkaracaklar :):):):)

yinede hic yoktan iyi bee burda haftalik cikiyor transfer haberleri gazetede:D

Cevap: Lucas Neill Galatasaray'a

Johan Neeskens, who became assistant to Barcelona manager Frank Rijkard for the 2006-07 season, said that Neill "could play for any of the best clubs""

"Could play for any of the best clubs""

"Dunyanin en iyi klublerin"den birisi icin oynayabilirmi."

Geri
Üst Alt