# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: Lucas Neill Galatasaray'a

Rijkaard'ın Neilli beğeneceğini hiç sanmıyorum, bende beğenmiyorum onun beğendiği tarz bir oyuncu değil...

Cevap: Lucas Neill Galatasaray'da !

İşte bu . ;)

Ben indirdim. Hatta Galatasaray'da yazısını da sileceğim. Bişey söylenmeye gelmiyor :)

hayir ona demedim yanlis anlama :) digerleri hala konu sabit diye yazi yazdiklari icin yazdim banada bir arkadas dedi galatasaray neill in son maasini oderse gelecekmis diye 70 000 pound

Neill gelebilir. Kewell anlatıyr. Kanki gel ortam süper sevgi seli boğaz rakı kebap.. yazları Reina var.. :) hatunlar cibil gibi.. vs..

2 güne gelirler beraber işallahhhhh

Johan Neeskens, who became assistant to Barcelona manager Frank Rijkard for the 2006-07 season, said that Neill "could play for any of the best clubs""

"Could play for any of the best clubs""

"Dunyanin en iyi klublerin"den birisi icin oynayabilirmi."

Neeskens, Neill´in dünyanin en iyi kulüplerinden birinde oynayabilecegini belirtmis.

Demek ki Rijkaard´da ayni düsüncede.3 asagi 5 yukari:D

bekleyelim görelim.Hayirlisi olsun...

Ben Rijkaard ve Haldun Üstünel´e cok güveniyorum acikcasi.

En iyisini alacaklardir.En iyisi Neill´se, Neill´i alirlar....

neill burada yazıldığı gibi bir oyuncu değil,öyle ahım şahım bir oyuncu hic değil,gelirse işte bonservissiz 30unda vasat bir oyuncu gelmiş olur...

Neil'i sag bektete oynatabiliriz..Sag bek özelligide var.Dün akşam sabriyi gördükden sonra rijkaard kesin kabul eder..Kesin dün akşamki maçı izlemişdir..Ayrıca bonserviside yok.Neili bedava alıp baska bölgeye yüklü para verebiiliriz..Mesela Emana;)

Neil'i sag bektete oynatabiliriz..Sag bek özelligide var.Dün akşam sabriyi gördükden sonra rijkaard kesin kabul eder..Kesin dün akşamki maçı izlemişdir..Ayrıca bonserviside yok.Neili bedava alıp baska bölgeye yüklü para verebiiliriz..Mesela Emana;)

benim izlediğim neill cok düz,tek özelliği sertliği olan ,orhan şamın 30una merdiven dayamışıdır.. ibrahim kaşı tercih ederim..

Biraz önce Londra'daki arkadaşımı aradım bu haberlerin üstüne. Duymuş bu haberi, kesin mi bilmiyor ama West Ham'lı bir arkadaşı Galatasaray'la anlaştığını söylemiş ona.

senelerdir premier ligde oynayan takım kaptanlığı yapmış bir ismi kazma diye istemiyoruz çok ilginç:D

Biraz önce Londra'daki arkadaşımı aradım bu haberlerin üstüne. Duymuş bu haberi, kesin mi bilmiyor ama West Ham'lı bir arkadaşı Galatasaray'la anlaştığını söylemiş ona...

Zamanin"da Liverpool"a istedigi kadar para vermedigi icin gitmemis.

Yani boyle bir olay olmus. Ama tam ayrintisini bilmiyorum.

Ama 31 yasinda olmasi ve Kewell ile iyi arkadas olmasi para konusunda fazla problem olusturmayabilir.

senelerdir premier ligde oynayan takım kaptanlığı yapmış bir ismi kazma diye istemiyoruz çok ilginç:D

Rijkaard´in bunda büyük bir etkisi var ama:D

Istemeyenlere biraz hak ver..Bugün bütün gün Puyol´lar, Ronaldinho´lar, Deco´lar konusuldu burda.Neill´e ilk etapta burun kivirmak normal:D

Yabancı basına haberler düşmeye başladı. Bakalım nolucak. West Ham taraftalarının da sevgisini kazanabiliriz (:D)

Geri
Üst Alt