# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

Neill'den sağ bek olur olmasına da, ultra-defansif bir sağ bek olur. Bizim beklerimizin de hücuma katkı vermesi gerektiğinden, ben sağ bek'e alacaksak almayalım ama tandeme geliyorsa buyursun gelsin diyorum...

İngilizce yazılan bişeyde öyle yazıyordu. Doğruysa tabii ki , Rijkaard'da beğenir.Sonuçta aynı kafa yapısına sahipler. Yıllarca beraber çalışmışlar. Elbet o da soracaktır, sen ne düşünüyorsun diye.

Neill'i hiç izlemedim açıkçası. West Ham forumlarında çok aşırı büyük bi saygı ve sevgi var. Onlar bırakmak istemiyorlar. İngiltere gibi bi futbol ülkesinde bu kadar saygı sevgi kazanan bi futbolcu büyük bi futbolcudur.34 maça çıkmış bu sene sadece 4 maç kaçırmış. 31 yaşında istikrarlı da . İngiliz modelini hep görmek istemişimdir takımda.

Stoper mi , sağ bek mi ona hoca karar verecek. Fakat bi stoper alınacak yerli veya yabancı. Bana sorarsanız sağ bekte oynamalı. Neden ? Sabri'nin performansı ortada. Uğur'un ne olacağı belli değil. Uğur , Neill'in yedeği olur. Ben öyle düşünüyorum. Belkide bu durum Uğur'a çok şey katacak bilemeyiz.

https://www.youtube.com/watch?v=DxcIIdBw5Eo

İlginç bi video :D Sahadaki kuşu vuruyor Neill.

Neeskens´in Neill´i cok begendigi gercekten dogru mu Meric?

Dünyanin en büyük kulplerinde rahatlikla oynayacak kapasitede dedigini?

Galiba dün bir link konmustu buraya.Ingilizce.

Neeskens begeniyorsa, Rijkaard´da begeniyordur yaniliyormuyum?

Sen sahsi olarak Neill hakkinda ne düsünüyorsun?

Sag bek olarak mi düsünüyoruz yoksa stoper mi?

Biliyorum.

2 gün öncede söyledim. Bu transfer bitti. Rijkaard'ın onayına kaldı. Belki şu saatlerde onay verdi. Belki henüz karar aşamasında..

Gelmesini isterim iyi bir oyuncu ancak direkt sağbek değilde servet ile yanyana stoper mevkisinde bu adamdan daha çok yararlanabilir.Sağ bekde ise sakatlık yada ceza durumlarında görev alabilir düşüncesindeyim.

Sağ tarafa bence yönetim yerli bir oyuncu getirecek gibime geliyor.Yabancı kontenjanında bana kalırsa neill harici önlibero linderotun yerine (iki yönlü oynayabilen) ve forvete oyuncu alınacak tahminim.Zaten kadro temelimiz sağlam ,bu takıma sadece taktik düşünce ,kondüsyon ve disiplin gerek.Bunu başarabilirse reijkard yeni sezona damgamızı vururuz.

Johan Neeskens, who became assistant to Barcelona manager Frank Rijkard for the 2006-07 season, said that Neill "could play for any of the best clubs""

"Could play for any of the best clubs""

"Dunyanin en iyi klublerin"den birisi icin oynayabilirmi."

Johan Neeskens, who became assistant to Barcelona manager Frank Rijkard for the 2006-07 season, said that Neill "could play for any of the best clubs""

"Could play for any of the best clubs""

"Dunyanin en iyi klublerin"den birisi icin oynayabilirmi."

Ne var bu Neill'da bizim göremediğimiz arkadaş, o kadar da seyrettim ben bu adamı. Düz bir adam, ha görevini yerine getürmek için savaşır, çalışkandır ama bu kadar da abartılacak bir adam değil ki :)

Ne var bu Neill'da bizim göremediğimiz arkadaş, o kadar da seyrettim ben bu adamı. Düz bir adam, ha görevini yerine götürmek için savaşır, çalışkandır ama bu kadar da abartılacak bir adam değil ki :)

Üstün yetenekleri olsaydi zaten savunma oyuncusu olmazdi!

Gerizekalılarmı savunma oyuncusu oluyor:o kısaca ne alaka:)

Düz bir adam denmis de bu sevgili Neill icin. Savunma oyunculari zaten düz oyunculardir, onu diyorum. Cok üstün yetenekli oyuncular savunma oyuncusu degil hücum oyuncusu olur genelde. O alaka..:rolleyes:

Sıradan bir topçu diyelim, benzeri bolca bulunan yani...

Tribünden de seyrettim 5-6 defa yav. Yani gelsin Servet'le yan yana deneyelim zaten bedava geliyor da, öyle "Aha Neill geliyor, yaşasın!"lık bir durum yok...

Düz bir adam denmis de bu sevgili Neill icin. Savunma oyunculari zaten düz oyunculardir, onu diyorum. Cok üstün yetenekli oyuncular savunma oyuncusu degil hücum oyuncusu olur genelde. O alaka..:rolleyes:

Meira? pique? naldo? juan? bruno alves? popescu? maicon? vb gibi;)

Düz adamdan kasıt varlıgı takıma + olarak bişey katmamaktır yani ben öyle anladım.

Yetenek kavramı yalnızca hücumla mı lakalı sence?Yani savunma yeteneği üst düzey olan bir futbolcu olamazmı dünyada ?

Yetenek kavramı yalnızca hücumla mı lakalı sence?Yani savunma yeteneği üst düzey olan bir futbolcu olamazmı dünyada ?

Olamaz:D Ya arkadas düz adam demis, düz adamlar cok ekstra yetenegi olmayan oyunculardir, görev adamlaridir diye düsünüyorum. Ekstra seyler beklememen gereken oyuncular yani. Ondan savunmada oynayan oyuncular genellikle daha düz oyunculardir dedim. Savunma yapabilmek ayri bir olaydir zamanla ögrenilir, tabii o da ayri bir yetenek gerektirir. Ama savunma oyuncularina genellikle kazma denildigi de bir gercek. Teknigi yüksek savunma oyuncusu genele göre azdir. Bunlar benim düsüncelerim degil, olagan seyler zaten. Yeni birsey degil yani. Olayin bu kadar da büyüyecegini bilseydim yazmazdim. Elimi essek isirsaydi da yazmasaydim. Kirilip, alinan olduysa özür dilerim:o

Yok canım lafı bile olmaz :o

Ben yanlış bir tamlama kullandım, suç bende. "Sıradan bir topçu" diyerek etrafı bir toparlayayım bari :)

Yanlıs bir ifade kullanılmıs sadece o kadar uzatmaya gerek yok acıklamasını yaptı:)

Neill"de Poulsen gibi Rugby oyuncusudur.

Artik gelirlerse karsi takim oyuncularinin eline bacagını verirler.

Geri
Üst Alt