# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

Lucas Neill ile büyük oranda anlaşma sağlandı.

Savunmanın hem sağında, hem ortasında oynayabilen savaşçı bir defans oyuncusu.

Karakter yapısı gereğiyle oldukça agresif ve sert bir oyuncu olarak göze çarpıyor.

Yıllık aldığı ücret olan 2.7milyon euroyu düşürmenin peşindeyiz.

Ufak tefek pürüzler var, gelmesi an meselesidir.

Kewell bu transferde baş rol oynayan bir isim.

Anlaşma sağlanma aşamasında..

Cevap: # Achille Emana

şu blog larda transfer haberlerini yasaklasalar artık :D her blog kendi duyumunu anlatıyor maşallah gazeteleri geçtiler. reklam olsun da iyisi kötüsü olmaz.

neden reklam olsun ki ? :)

eline ne geçicek adamın ? tıklanma sayısıyla gelen para mı ?

yoksa nick'ini cümle aleme tanıtmak mı ? :D

bence blog yazarlarına güvenmek lazım.Adamların işi ticaret değil çünkü bilgi vermek.

ForzaCimbom dedi ki...

Emana konusunda ise görüşmeler sürüyor. Betis, Emana'nın sözleşmesinde bulunan "Küme düşerse bonservisi yüzde 50düşer" maddesini uygulamak zorunda. Haliyle bonservisi şu anda müthiş bir fiyatta. Emana gelmeye sıcak bakıyor, pazarlıklar sürüyor.

Forumda terbiyesizlik yaptığı için ceza alan ve ihraç edilen bir arkadaşımızın iddaası, ak mı kara mı belli olur o yazdıkları yakın zamanda bakalım..

Kaynak : https://fossacimbom.blogspot.com/2009/06/ufuk-ceylan.html

Bonservisin yarıya inmesi yalan. Sözleşmesinde bonservis fiyatı mı yazıyor sanki.

İspanyol takımları ve federasyonu oyuncuların sözleşmelerinde özel maddeler bulunuyor. Minimum birfiyat biçiliyor sözleşmelerde ve onu veren kulüp bonservisi satın alabiliyor.

Emana çok iyi olur.Temennimiz biran evvel bu transferlerin sonlanması.ve takımın tam kadro çalışıp kaynaşması.Eğer iyi bir orta,stoper,sağ bek,forvet alınırsa zaten takım uçar.yeterki aradaki zararlı otlar temizlensin.

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

galatasaraya faydalı olacak en iyi topçular gelecektir kimsenin şüphesi olmasın isimler üzerinde fazla yoğunlaşmaya bence gerek yok şartlarımızın en üst seviyesindeki topçular alınacaktır

Dieumerci Mbokani Bezua

Baros’un yanına partner arayan G.Saray, Standard’ın golcüsüyle sezon sonunda pazarlık masasına oturacak

ÖNÜMÜZDEKİ sezon için transfer rotasını belirleyen G.Saray, Leo Franco’ya imza attırmasının ardından yeni bombalar patlatmaya hazırlanıyor. Özellikle teknik direktör Bülent Korkmaz’ın göreve gelmesinin ardından gol sıkıntısı çeken sarı-kırmızılar, bu sezon hayâl kırıklığı yaratan Nonda ve Ümit Karan’a alternatif isim arayışlarına başlarken, listenin bir numarasında Standard Liege’de forma giyen Mbokani var.

23 yaşındaki yıldız futbolcu için görüşmelerini sürdüren Haldun Üstünel, bu oyuncuyu ikna etmeye çalışırken, Kongolu’nun 5 milyon Euro’luk bonservisi bedelinin yanı sıra yıllık 1.100 Euro’ya oynaması G.Saray’ı düşündürüyor.

Bu sene sağ bekte yaşanılan şanssız sakatlıklar nedeniyle bu mevkide birçok oyuncu forma giyerken, Alman basını sarı-kırmızılarının Hoffenheim’ın sağ beki Andreas Beck’le her konuda anlaştığını yazdı. Haberde her iki kulübün bu futbolcu için el sıkıştıkları iddia edilirken, 22 yaşındaki yıldız oyuncunun sezon sonunda G.Saray forması giyeceğinin kesinleştiğine de değinildi.

Dieumerci Mbokani Bezua Kimdir ?

Ülkesi : Kongo

Doğum Tarihi : November 22, 1985 (age 23)

Boy : 1.85

Kilo:75

Oynadığı Kulüpler :

Anderlecht 9 maç - 4 GOL

Standart Liege 58 - 31 GOL

KAYNAK : VATAN

Rijkaard ne derse o olacak

09.06.2009

Osman Tanburacı

Galatasaray artık şekilleniyor. Kim ne derse desin Galatasaraylı bana inansın. Tevazu falan da göstermiyorum. Doğru haber isteyen bu ülkede iki yer okur;

www.sporx.com

ve Yeni Şafak.

Televizyonların ağız dalaşı yaratmak için amuda kalktığı bir ortamda, reyting uğruna takla atan adamlar olduğu sürece siz siz olun adam gibi adamları okuyun ve okutun ve izleyin...

* * *

Galatasaraylılarla görüştüm;

Tanburacı lütfen Çarşambayı bir bulalım. Rijkaard gelsin seyrettiği kasetler üzerine bir toplantı yapalım ve doğruyu bulalım, dediler...

Doğru;

Rijkaard’a bir yığın Galatasaray maçları kaseti verilmiş...

Ayrıca Galatasaray yönetimi de; Kalli, Skibbe ve Bülent Korkmaz’dan aldığı raporları değerlendirip gidecek-kalacak futbolcular hakkında karar verdikten sonra Rijkaard’a görüşlerini aktaracak. Yani yönetimin ısrarla gitsin-kalsın diyecekleri olacak.

Adı geçen bütün futbolcuların Galatasaray’a gelme ihtimali var.

Örneğin;

West Hamlı; Lucas Neill

Liverpoollu; Babel...

Real Betisli; Emena...

Barcelonalı; Gudjohnsen...

Chelsealı Deco...

Altıntoplar...

Ve de Rijkaard’ın önereceği isimler...

Bunların hepsi çarşamba günü Rijkaard’la yapılacak görüşmelerden sonra belli olacak...

Az kaldı sabredin.

İyisi olsun yeter!

Topal, tek bacak fiyatına satılmaz!

Defansta sorunlar yaşayan Galatasaray Mehmet Topal gibi çok yönlü bir oyuncuyu elden çıkartmayacak.

Ancak hiç kimse satılmaz değil. Değerini bulursa Topal da satılır.

Yöneticiler Mehmet Topal için şöyle diyor;

‘Mehmet bizim çok güvendiğimiz bir futbolcu, paraya da ihtiyacımız var ancak Topal için bu yıl transfer daha erkendir. Mehmet’in bir süre daha Galatasaray’da oynayıp pişmesi gerektir. Giderse erken olur.’

Ben de bu fikre katılıyorum...

Mehmet gitmemeli. Daha önünde zaman var. Henüz ‘kavi’ değil... Avrupa futbolu onu yutar!

Lincoln, Rijkaard’ın iki dudağı arasında

Galatasaray’ın en önemli sorunu Lincoln...

Hem para açısından hem takıma katkı açısından.

Rijkaard ne derse o olacak.

Bence;

Lincoln oynarım derse Galatasaray onunla şahlanır. Ama hiç zannetmiyorum ki Lincoln devamlılık arz etsin!

Çok iyi ama tam bir ‘kaprisli güzel kadın!’

Bir günü ötekine uymuyor.

Rijkaard topu kullanan takım istiyor. Hatırlayın Arda, Lincoln, Baroş, Kewell’lı atakları...

Şiirseldi....

Esas mesele transfer bütçesi!

Galatasaray yönetiminin birinci sorunu paradır.

Onun için de ışık aldım.

Ben pek inanamıyorum ama;

Rijkaard istesin para işi kolay dediler, buluruz.

Haydi hayırlısı. Galatasaray Rijkaard’la güzel iş yaptı devamı gelir diye umuyorum.

Önce bu yıl alt yapı sonra Seyrantepe açılırken üç baba transfer!...

Haldun Üstünel’e güveniyorum.

Galatasaraylının dikkat etmesi gereken bir konu var. Rijkaard'ın elinde sihirli değnek yok.

İsmi büyük olduğundan beklentiler de daha şimdiden çok büyük.

Rijkaard’ın yolu düz bir yol da değil.

Virajli, taşlı, engebeli bir yol.

Zaman gelecek, engebelere takılacak, zaman gelecek çukura düşecek, zaman gelecek sarsılacak, ama sonunda yarış pisti gibi bir asfalta gelecek ki o zaman Türkiye’nin Barçası olacak. Taraflı tarafsız herkes onu takdir edecek.

Bugünden yarına süper takım olunmaz, Rijkaard geldi diye Galatasaray her maçı kazanamaz.

Özellikle bu sezon zorlanacak, kimse pes etmesin. Ağaç bile diker dikmez hemen meyve vermez. Fındık fidanı dikersin, 4 yıl sonra tek tük fındık vermeye başlar, asıl verimli zamanı 8 yıl sonradır.

Şunu da unutmayın ki fındık ağacından mobilya olmaz!

Onun görevi lezzet ve kuvvettir.

Ömer Toprak

Alman İkinci Ligi'nden bu sezon Birinci Ligi'e (Bundesliga) yükselen SC Freiburg'un Türk kökenli oyuncusu Ömer Toprak (19), spor dergisi Kicker tarafından ikinci lig oyuncuları arasında olağanüstü yetenekli defans oyuncuları arasında birinci sırada gösterildi.

Sıralamada Ömer'i, takım arkadaşı Pavel Krams (29), 1. FC Nürnberg'in oyuncuları Javier Pinola (26) ve Dominic Maroh (22) izledi.

Derginin haberinde, Ömer'in yaşına göre çok tecrübeli olduğu, iyi pas attığı ve topla oyunda çok sakin olduğu belirtilerek, aynı zamanda hızlılığıyla dikkat çektiği ifade edildi.

Alman 19 Yaşaltı milli takımında da forma giyen Ömer'in çok az faul yaptığı kaydedildi.

Kaynak : Ajansspor

özer hurmaci?

Real Betis'li bir yönetici İstanbula gelmiş. Herkes Fenev ile Aurelio transferini görüşmek üzere geldiğini sanıyor ama Şekip Mosturoğlu açıklama yapmış, böyle bir görüşme yoktur, Aurelio'nun dönmesi söz konusu değildir diye.. Bizim yönetim getirmiş olabilir

Emana veya Oliveira için..

Aurelio gelmez Türkiye'ye. Cezası var yanılmıyorsam. Miktarını bilmiyorum ama.

Real Betis'li bir yönetici İstanbula gelmiş. Herkes Fenev ile Aurelio transferini görüşmek üzere geldiğini sanıyor ama Şekip Mosturoğlu açıklama yapmış, böyle bir görüşme yoktur, Aurelio'nun dönmesi söz konusu değildir diye.. Bizim yönetim getirmiş olabilir

Emana veya Oliveira için..

Zaten herkes herseyi Fener icin zannediyor:mad:

Umarim Haldun Üstünel medyayi iyice dumur eder...

Hayran hayran birakir ortada insallah

Zaten herkes herseyi Fener icin zannediyor:mad:

Umarim Haldun Üstünel medyayi iyice dumur eder...

Hayran hayran birakir ortada insallah

Equipe gazetesinde de gecen ay Rijkardin Istanbulda goruldugunu yazmislardi buyuk olasilikla fener icin diyorlardi

Equipe gazetesinde de gecen ay Rijkardin Istanbulda goruldugunu yazmislardi buyuk olasilikla fener icin diyorlardi

Onlar yazsinlar..Sonuca bakalim biz...Gecen sezonda Fener´den iyi kadromuz vardi, bu sene de öyle olacak.Öyle hissediyorum...

Aziz´in son cirpinislari bunlar.Saga sola saldiracak.Ona buna 10-15 Milyon sayacak ve aldigi oyuncular, Maldonado,Josico,Güiza gibi elinde patlayacak insallah...

Bu sene bir istifa daha bekliyorum Aziz´den

Onlar yazsinlar..Sonuca bakalim biz...Gecen sezonda Fener´den iyi kadromuz vardi, bu sene de öyle olacak.Öyle hissediyorum...

Aziz´in son cirpinislari bunlar.Saga sola saldiracak.Ona buna 10-15 Milyon sayacak ve aldigi oyuncular, Maldonado,Josico,Güiza gibi elinde patlayacak insallah...

Bu sene bir istifa daha bekliyorum Aziz´den

Bende bir miting bekliyorum.

BIRAKMA BİZİ!! :)

(bırakma beni insanlar kötü bırakma bizi korkuyorum..Kıraç-Yıkık bunu çalarlar işte :D ezikler.)

ya bu emanayı çok konuştuk bişeyi 40 defa istersen olurmuş derler biz 40000000 kere söledik artık gelsin bi zahmet..

Geri
Üst Alt