# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

ya bu emanayı çok konuştuk bişeyi 40 defa istersen olurmuş derler biz 40000000 kere söledik artık gelsin bi zahmet..

Ama başımzıda Haldun Üstünel gibi büyük bir transfer dehası var.Kesinlikle diyorum bizi gene ters köşe yapacak ve hiç beklemediğimiz büyük bir ismi getirecek.Tekrar teşekkür ederim ''İÇİMİZDEN BİRİ'' ;) .

Ama başımzıda Haldun Üstünel gibi büyük bir transfer dehası var.Kesinlikle diyorum bizi gene ters köşe yapacak ve hiç beklemediğimiz büyük bir ismi getirecek.Tekrar teşekkür ederim ''İÇİMİZDEN BİRİ'' ;) .

evet ters köşe yapacağına adım gibi eminim,bu forumda hiç konuşulmamış biri gelecek bence..

Bende bir miting bekliyorum.

BIRAKMA BİZİ!! :)

(bırakma beni insanlar kötü bırakma bizi korkuyorum..Kıraç-Yıkık bunu çalarlar işte :D ezikler.)

bencede bırakmasın tum Taraftarımızı Aziz Yıldırıma destek olmaya cagırıyorum gerekırse bızde katılalım mitinge :2aloh1:

:f50: EMANA :f50:

Haldun Ustunel getirir :007: :p

227 mesaj yazacak kadar izledinizmi bu adamı ?

En fazla 2 yada 3 maçını izlediniz :o

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Dieumerci Mbokani Bezua

Baros’un yanına partner arayan G.Saray, Standard’ın golcüsüyle sezon sonunda pazarlık masasına oturacak

ÖNÜMÜZDEKİ sezon için transfer rotasını belirleyen G.Saray, Leo Franco’ya imza attırmasının ardından yeni bombalar patlatmaya hazırlanıyor. Özellikle teknik direktör Bülent Korkmaz’ın göreve gelmesinin ardından gol sıkıntısı çeken sarı-kırmızılar, bu sezon hayâl kırıklığı yaratan Nonda ve Ümit Karan’a alternatif isim arayışlarına başlarken, listenin bir numarasında Standard Liege’de forma giyen Mbokani var.

23 yaşındaki yıldız futbolcu için görüşmelerini sürdüren Haldun Üstünel, bu oyuncuyu ikna etmeye çalışırken, Kongolu’nun 5 milyon Euro’luk bonservisi bedelinin yanı sıra yıllık 1.100 Euro’ya oynaması G.Saray’ı düşündürüyor.

Bu sene sağ bekte yaşanılan şanssız sakatlıklar nedeniyle bu mevkide birçok oyuncu forma giyerken, Alman basını sarı-kırmızılarının Hoffenheim’ın sağ beki Andreas Beck’le her konuda anlaştığını yazdı. Haberde her iki kulübün bu futbolcu için el sıkıştıkları iddia edilirken, 22 yaşındaki yıldız oyuncunun sezon sonunda G.Saray forması giyeceğinin kesinleştiğine de değinildi.

Dieumerci Mbokani Bezua Kimdir ?

Ülkesi : Kongo

Doğum Tarihi : November 22, 1985 (age 23)

Boy : 1.85

Kilo:75

Oynadığı Kulüpler :

Anderlecht 9 maç - 4 GOL

Standart Liege 58 - 31 GOL

KAYNAK : VATAN

Olabilir mi?

227 mesaj yazacak kadar izledinizmi bu adamı ?

En fazla 2 yada 3 maçını izlediniz :o

uğur melekenin yazısını tavsiye ederim, oku ;):ka05:

Kamerun doğumlu enerjik/atletik orta saha oyuncusu Emana da defalarca Premier Lig kapısından dönenlerden... 2007’de Portsmouth, 2008’de West Ham ve Newcastle transferlerinin önüne çalışma izni problemi çıkmış... 2007’de milli takım hocasına kızıp ulusal formaya ara verdiği için bu yıl kendisiyle ilgilenen Blackburn’e vize alıp alamayacağı da meçhul.

7 sene Toulouse’da son derece istikrarlı ve başarılı bir oyun oynadıktan sonra geçtiğimiz sezon başında La Liga’ya gelen Emana’nın yüzü burada gülmedi. Orta sahada milli futbolcumuz Aurelio ile beraber iyi bir ikili oluşturdular, 38 maçın 35’inde forma giyip takımının en çok gol atan oyuncusu oldu. Ama Betis sezon boyunca savunma zaaflarına çare bulamayıp tam 58 gol yiyince, küme düşmekten kurtulamadı.

Avrupa’nın üst düzey kulüplerinde oynayan birçok Afrikalı gibi onun da özel bir anatomik avantajı var. İkili mücadelelerde kuvvetini sahaya yansıtıyor, uzaktan şutları da gayet etkili. Soğukkanlılığı ona takımın penaltıcılığını da getirmiş. Forvetlerin yokluğunda ileri uçta da oynamışlığı var. Tek zaafı enerjisini 90 dakikaya ekonomik yayamaması gibi gözüküyor, bu da ona 35 maçta sadece 15 kez 90 dakikayı tamamlayabilme faturasını çıkarmış.

Betis onu 5,5 milyon euroya aldı, satarken de para kazanmak isteyecekleri için bonservisi 8 haneli rakamları bulabilir. Ama fizik ve atletizmin payının her geçen gün yükseldiği dünya futbolunda orta saha oyuncunuzun sınıfı, takımınızın sınıfını belirliyor. Bundan 10-15 yıl önce forvetlere ya da 10 numaralara paha biçilemezken, bugün Essien’in, Xavi’nin, Iniesta’nın, Gerrard’ın karşılığının olmadığını söylüyoruz. Çünkü orta sahada (ecnebi deyimiyle) gerçek bir “box to box” (bir ceza sahasından diğerine kadar, iki yönlü) çalışan bir merkez oyuncunuz varsa, bir üst sınıfa geçiyorsunuz.

Ofansta da etkili

Türkiye Ligi’nde bu düzeyde oynayan bir Aurelio’nun hâlâ benzeri yok. Appiah’ın iyi dönemlerinde Fenerbahçe’ye katkısını gözünüzün önüne getirin. Beşiktaş taraftarı hâlâ Giunti’yi arıyor, Guinti gittikten sonraki en iyi takım da Ernst’in katkısı ile tamamlanıyor. Üstelik bu Emana, bahsettiklerimizin de bir klas üstünde, ofansif olarak da çok etkili bir oyuncu...

KÜNYESİ

Adı: Achille Emana Edzimbi

Doğum tarihi ve yeri: 5.6.1982, Yaounde Milliyeti: Kamerun,

Boy: 1,80, Mevki: Orta saha

Kulübü: Real Betis,

Sözleşme bitişi: 30 Haziran 2013

Tahmini bonservis bedeli: 5,5 ile 10 milyon euro arası bir rakam

Kariyeri

2001-08 Toulouse 226 maç 28 gol

2008-09 Real Betis 35 maç 11 gol

Milli takım: Kamerun 15 maç 1 gol

---------Baros--------

Kewell------------Arda

----Hamit----Emana----

--------Topal------

. . .

Emana demek takımın cehresinin komple değişmesi demekdir.

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

sağ kanatta uğur varken beck fazla lüx olur. bence stopere alınsın, servetin yanına hızlı ve ileriye top çıkarabilen bi oyuncu şart ...

emana transferi olmayacak gibi. çünkü transferde adı geçen hiç bir oyuncuyu almıyoruz. haldun abi yine en iyisini getirecektir bundan eminim

transferinin olmasını en çok istediğim futbolcu tam isabet olur aradığımız futbolcu iki yönlü oynayabilen çok kalite bir futbolcu alınırsa çok büyük transfer olur

Emana'nın bonservisi o kadar tuzlu değil emin olun. Çünkü o parayı Emana'ya verebilecek kadar akılsız bir takım yok ! Max.5-6 mio€ oda max.

Küme düşen bir takımın oyuncusunun bedeli 14 milyon € mu olur dalga mı geçiyorsun!

en fazla bana göre 7-8 isterler bence yönetim versin onun bize geri dönüşü daha fazla olur çünkü çok kalite bir futbolcu

Geri
Üst Alt