# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Velev ki 14 M Euro olsun.O adamın sözleşmesinde ki maddeyle o fiyat yarı yarıya düşer.

sana katılıyorum oyunu iki yönlü oynayan oyuncumuz biraz ayhan var emana ilaç olur hem yeni oyun sistemine de çok yatkın

bence gelmez demiyelim küme düşen bir takımda misal 3 milyon euro alıyosa bizde 2.5 almayı kabul eder bir o yönden şanslıyız 2 rijkaardla çalışmak herkeze nasip olmaz 3 avrupada kupalarında oynuyoruz para kaynağı bulursak gelir

Önce Emana ile görüşüp ikna edersek fiyatın oldukça düşeceğini düşünüyorum,oda ayrılmak isteyecektir,2.ligden La liga'ya çıktılar tekrar düştüler tekrar 2.ligde oynamak istemez bence...

bence gelmez demiyelim küme düşen bir takımda misal 3 milyon euro alıyosa bizde 2.5 almayı kabul eder bir o yönden şanslıyız 2 rijkaardla çalışmak herkeze nasip olmaz 3 avrupada kupalarında oynuyoruz para kaynağı bulursak gelir

Birde Haldun Üstünel bizde onu daunutmayalım:)

Bilmeden konuşan çok arkadaşım var ya...Emananın bonservis bedeli 7milyon euro.Bunun gerçek olup olmadığını bilmiyorum ama sözleşmesinde küme düşerse bonservisi yarı fiyatına iner gibi bir madde varmış galiba.Öyle olmadığını düşünelim bonservisi 7 milyon euro emananın.En kolay kısmı ise emananın ikna edilmesi.Harry kewell ın bu takımı şuanki görüntüsünden çok daha uzakken tercih ettiğini biliyoruz.Şuan takım onun geldiği takımdan isim ve konum olarak çok farklı...

Bilmeden konuşan çok arkadaşım var ya...Emananın bonservis bedeli 7milyon euro.Bunun gerçek olup olmadığını bilmiyorum ama sözleşmesinde küme düşerse bonservisi yarı fiyatına iner gibi bir madde varmış galiba.Öyle olmadığını düşünelim bonservisi 7 milyon euro emananın.En kolay kısmı ise emananın ikna edilmesi.Harry kewell ın bu takımı şuanki görüntüsünden çok daha uzakken tercih ettiğini biliyoruz.Şuan takım onun geldiği takımdan isim ve konum olarak çok farklı...

İşte burda top Haldun abide,eğer Emana'yı ikna ederse ki yıldızları saysa hocanın ismini söylese yeter,hemen gelmeyi kabul edecektir,Betis eli mecbur indirim yapacaktır...

Kewell geldiğinde ş.ligine katılıyorduk. Şimdi o yok ama rijkaard var. Neyse umarım gudjonsen e falan verecekleri parayı şu adama verirler. Emana hamit bunlardan biri yada iki birden(Yokartıkhaldunüstünel!) gelirse dadından yenmez

Kaç senedir istiyorum şu Emana'yı Toulouse takımında oynarkende hayrandık alın artık bu adam bize şart,herşey planlanmış gibi Emana'yı bu sene aldık aldık bir daha alamayız!

İşte burda top Haldun abide,eğer Emana'yı ikna ederse ki yıldızları saysa hocanın ismini söylese yeter,hemen gelmeyi kabul edecektir,Betis eli mecbur indirim yapacaktır...

Haldun üstünel gerçekten biliyor işini.Emenanın ikna kısmı kolay.önemli olan biz bu futbolcuyu istiyormuyuz?Eğer istiyorsak alırız...Bilmiyorum ama emananı alacğı max. para 1.8-2 milyon euro dur ispanyada.O kadar bile yoktur belkide.David villa nın 2.5 milyon euro aldığını düşünürsek...

Evet son yıllara baktığımızda yıldız oyuncuların bizi tercih ettiğini görüyoruz Avrupadaki prestijimiz arttı hele ki Rijkaard'ın gelmesiyle tavana vurdu :D Öyle "imkansız" "gelmez" gibi ifadeler kullanmak bence yanlış... :)

Kewell geldiğinde ş.ligine katılıyorduk. Şimdi o yok ama rijkaard var. Neyse umarım gudjonsen e falan verecekleri parayı şu adama verirler. Emana hamit bunlardan biri yada iki birden(Yokartıkhaldunüstünel!) gelirse dadından yenmez

Kewell geldiğinde bu sene avrupada yaptıklarımızı çok uzun bir zamandır yapmamıştık...Takımın ismi şimdi avrupada daha çok yankılanıyor...Bencede emana yada hamitten biri olmalı...

Haldun üstünel gerçekten biliyor işini.Emenanın ikna kısmı kolay.önemli olan biz bu futbolcuyu istiyormuyuz?Eğer istiyorsak alırız...Bilmiyorum ama emananı alacğı max. para 1.8-2 milyon euro dur ispanyada.O kadar bile yoktur belkide.David villa nın 2.5 milyon euro aldığını düşünürsek...

İtalya, İspanya ve İngiltere'de ki vergi sistemi yüzünden oldukça yüklü vergi ödüyorlar.Bu yüzden bizim vereceğimiz para her haliyle o ülkelerden çok olur diye düşünüyorum.Kalkıp biri 4-5milyon euro vermediği sürece yıllık.

Emana mı Hamit mi derseniz ben Emana derim ona şuan daha çok ihtiyacımız var

Hocam bu oyuncuyu sende takip ediyorsundur,top rakipteyken bir savaşçı top ayağındayken oyun kurar,gider uzaklara süper şutlar atar tam bir takım oyuncusu bu oyuncuyu istememek gibi bir lüksümüz olamaz,Appiah'ı çok beğenirdim ilk senesinde,bu adam ondan daha yaratıcı...

Hocam bu oyuncuyu sende takip ediyorsundur,top rakipteyken bir savaşçı top ayağındayken oyun kurar,gider uzaklara süper şutlar atar tam bir takım oyuncusu bu oyuncuyu istememek gibi bir lüksümüz olamaz,Appiah'ı çok beğenirdim ilk senesinde,bu adam ondan daha yaratıcı...

Elmanderle birlikte takımı sırtlayan isimdi emana.Şapmiyonlar ligine taşıdılar takımlarını...Emana barış özbekin boş koşmayanı,çok daha iyi top kullananı ve daha bir oyun kuranı...:rolleyes: keşke olsa...Ama dediğim gibi acaba gerçekten istiyormu bu oyuncuyu rijkaard?

Ustad ben hic izlemedim Emana yi bilgim yok o yuzden bir sorum var.

Yani bu adam Julio Baptista gibi bir adammi yoksa daha fazla defansif mi kesiciligi daha cok mu?

Julio cunku artik son yillarda iyice forvet oynuyor Brezilya milli takminda ama orta sahanin ortasinda oynamisti...

Geri
Üst Alt