Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Cevap: # Achille Emana
Bu takımın Emana'ya su gibi ihtiyacı var...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sana katılıyorum oyunu iki yönlü oynayan oyuncumuz biraz ayhan var emana ilaç olur hem yeni oyun sistemine de çok yatkın
bence gelmez demiyelim küme düşen bir takımda misal 3 milyon euro alıyosa bizde 2.5 almayı kabul eder bir o yönden şanslıyız 2 rijkaardla çalışmak herkeze nasip olmaz 3 avrupada kupalarında oynuyoruz para kaynağı bulursak gelir
Bilmeden konuşan çok arkadaşım var ya...Emananın bonservis bedeli 7milyon euro.Bunun gerçek olup olmadığını bilmiyorum ama sözleşmesinde küme düşerse bonservisi yarı fiyatına iner gibi bir madde varmış galiba.Öyle olmadığını düşünelim bonservisi 7 milyon euro emananın.En kolay kısmı ise emananın ikna edilmesi.Harry kewell ın bu takımı şuanki görüntüsünden çok daha uzakken tercih ettiğini biliyoruz.Şuan takım onun geldiği takımdan isim ve konum olarak çok farklı...
Bilmeden konuşan çok arkadaşım var ya...Emananın bonservis bedeli 7milyon euro.Bunun gerçek olup olmadığını bilmiyorum ama sözleşmesinde küme düşerse bonservisi yarı fiyatına iner gibi bir madde varmış galiba.Öyle olmadığını düşünelim bonservisi 7 milyon euro emananın.En kolay kısmı ise emananın ikna edilmesi.Harry kewell ın bu takımı şuanki görüntüsünden çok daha uzakken tercih ettiğini biliyoruz.Şuan takım onun geldiği takımdan isim ve konum olarak çok farklı...
İşte burda top Haldun abide,eğer Emana'yı ikna ederse ki yıldızları saysa hocanın ismini söylese yeter,hemen gelmeyi kabul edecektir,Betis eli mecbur indirim yapacaktır...
Kewell geldiğinde ş.ligine katılıyorduk. Şimdi o yok ama rijkaard var. Neyse umarım gudjonsen e falan verecekleri parayı şu adama verirler. Emana hamit bunlardan biri yada iki birden(Yokartıkhaldunüstünel!) gelirse dadından yenmez
Haldun üstünel gerçekten biliyor işini.Emenanın ikna kısmı kolay.önemli olan biz bu futbolcuyu istiyormuyuz?Eğer istiyorsak alırız...Bilmiyorum ama emananı alacğı max. para 1.8-2 milyon euro dur ispanyada.O kadar bile yoktur belkide.David villa nın 2.5 milyon euro aldığını düşünürsek...
Haldun üstünel gerçekten biliyor işini.Emenanın ikna kısmı kolay.önemli olan biz bu futbolcuyu istiyormuyuz?Eğer istiyorsak alırız...Bilmiyorum ama emananı alacğı max. para 1.8-2 milyon euro dur ispanyada.O kadar bile yoktur belkide.David villa nın 2.5 milyon euro aldığını düşünürsek...
Hocam bu oyuncuyu sende takip ediyorsundur,top rakipteyken bir savaşçı top ayağındayken oyun kurar,gider uzaklara süper şutlar atar tam bir takım oyuncusu bu oyuncuyu istememek gibi bir lüksümüz olamaz,Appiah'ı çok beğenirdim ilk senesinde,bu adam ondan daha yaratıcı...
Hocam bu oyuncuyu sende takip ediyorsundur,top rakipteyken bir savaşçı top ayağındayken oyun kurar,gider uzaklara süper şutlar atar tam bir takım oyuncusu bu oyuncuyu istememek gibi bir lüksümüz olamaz,Appiah'ı çok beğenirdim ilk senesinde,bu adam ondan daha yaratıcı...