# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Achille Emana Edzimbi (born 5 June 1982 in Yaounde) is a Cameroonian football attacking midfielder who currently plays for Spanish Primera División side Real Betis.

Wikipedia'dan alıntı...

Bir şans daha

2 yıldır sakatlık yaşayan ve kendisinden bir türlü bekleneni veremeyen, geçen sezonda da sözleşmesinin feshedilip gönderilmesi düşünülen Galatasaray'ın İsveçli futbolcusu Tobias Linderoth'a bir şans daha verilecek.

HÜRRİYET'in haberine göre, İsveçli yıldızın neredeyse bir yıl süren sakatlığının ardından tedavisinin tamamlandığı, büyük bir ciddiyetle çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Galatasaray ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Linderoth'un, sarı kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşmelerde, "Size borçluyum. Sakatlıklar yüzünden takıma faydalı olamadım. Ama artık iyi durumdayım. Önümüzdeki dönem Galatasaray'la olmak istiyorum. Bana bir şans daha verin" dediği öğrenildi.

Sarı kırmızılı yöneticiler de sözleşmesini feshetmeye yanaşmayan Linderoth'u Almanya kampına götürmeye ve kampta göstereceği performansa göre kalıp kalmayacağını teknik direktör Rijkaard'ın belirlemesine karar verdi.

BAŞKAN POLAT, TEKNİK DİREKTÖR RIJKAARD İLE TOPLANTI YAPTI

Bu arada başkan Adnan Polat, teknik direktör Rjikaard ile bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplantı yaptı. Toplantıya Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve futbol şube sorumlularından Murat Yalçındağ da katıldı. Yapılan görüşmede, Galatasaray'ın kamp programı, transfer politikası ve Florya Metin Oktay Tesisleri ile ilgili bazı düzenlemelerin yapılması tartışıldı.

Eğer haber doğruysa Emana'yı unutun. :)

Muhtemelen çok cazibimiz de 8-10 m arası olacaktır. Bu fiyata satarız gibi geliyor.

linderoth iyileşmiş ise ki keşke iyileşmiş olsa da oynasa...

topal satılabilir emana gelecekse...

Tobiyede insan güvenemiyor, hemen geri sakatlaniyo, yoksa cok begendigim bi futbolcu.

Bu adam Mehmet Topal'dan çok daha iyi bir oyuncu!

Emana transferi biraz geride kaldı,bence gelebilecekler arasında olabilir;):).Artık medyada en çok isimler gelir demiyoruz,adı az çıkan hatta çıkmamış oyuncular gelir diyoruz.Haldun Üstünel ne hallere düşürdün bizi ama genede Teşekkür Ederiz yapacağın harika transferler için ;):).

Transferi basından tamamıyla düştü hiç bir haber çıkmıyo ya ben daha çok inanıyorum alabileceğimize Çünki basında çıkan haberlerin çoğu yalan oluyo belki bir umut emana gelir .

--------------------------------------------------------------------------------

Emana sürprizi!Aurelio için Fenerbahçe'ye geri dönmesi için Real Betis ile görüşen yöneticiler, Kamerunlu yıldız için de transfer teklifi yaptı.

Fenerbahçe yönetiminden sürpriz atak. Önümüzdeki sezon savaşan bir orta saha yaratmakta kararlı olan Başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları girişimlerini sürdürüyor. Sarı lacivertliler, Mehmet Aurelio'yu geri almak için Real Betis'in kapısını çaldıklarında sürpriz bir teklif de yaptı. Yöneticiler başarılı ön libero Achille Emana'yı resmen İspanyol kulübünden istedi. Savunma özelliğinin yanı sıra hücum yönü de iyi olan Kamerunlu yıldızın bonservis bedeli normalde 13 milyon euroyu buluyor. Ancak Real Betis küme düştüğü için oyuncunun bonservisinin de 7-8 milyon euroya alınabileceği ortaya çıktı. Bunun için de Fenerbahçeli yöneticiler transferi bitirmek için harekete geçti.

TEKLİFLER ALIYORUM

Bir ara Galatasaray'ın da gündeminde olan ancak sarı kırmızılıların yüksek bedel nedeniyle vazgeçtiği Emana, Türkiye'ye gelmeye sıcak bakıyor. Teklifleri doğrulayan yıldız futbolcunun menajeri Sebastian Thiery, "İsim vermek istemiyorum ama Türkiye'den teklifler alıyoruz. Bunları değerlendirip bir karar vereceğiz" diye konuştu.

habertürk

arog3.jpg

Emana yerine bu maymunu alırlar :D

27 yaşındaki bir futbolcu için dünyanın parasını vermek bizim gibi bir kulüp için doğru değil. 3-4 sene oynattıktan sonra satıp para kazabileceğimiz daha kaliteli genç yetenekler bulunmalı.

Geri
Üst Alt