# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

Senderos u gorup de Neill i begenmemezlik yapmayalim arkadaslar..

Neill cok kaliteli bir topcu..Herkezin aklinda bir soru isareti var ama bu soru isaretini direk cozecegine inandigim bir soylem okudum bugun ,eger transfer gerceklesirse yazacagim buraya..

neill benim geçen seneden beri takımda görmek istediğim bir oyuncu. hem stoper hem sağ bek oynaması ayrı bir avantaj. bir de daha önce söylendi mi bilmiyorum ama neeskens avustralya milli takımında hiddinkin yardımcılığını yaptıktan sonra barcelonaya rijkaardın yardımcılığını yapmaya geldiğinde neill için "dünyanın en büyük kulüplerinde oynayabilecek yetenekte, müthiş bir oyuncu" yorumunu yapmıştı bu da ilginç bir not ;)

neill benim geçen seneden beri takımda görmek istediğim bir oyuncu. hem stoper hem sağ bek oynaması ayrı bir avantaj. bir de daha önce söylendi mi bilmiyorum ama neeskens avustralya milli takımında hiddinkin yardımcılığını yaptıktan sonra barcelonaya rijkaardın yardımcılığını yapmaya geldiğinde neill için "dünyanın en büyük kulüplerinde oynayabilecek yetenekte, müthiş bir oyuncu" yorumunu yapmıştı bu da ilginç bir not ;)

Benim de tam olarak soyleyecegim buydu, Neeskens in bu aciklamasiydi..

Neill was well-regarded by Blackburn Rovers supporters largely due to his never-say-die, determined attitude. He was one of Blackburn Rovers' most consistent performers and held the right back position for over five years without any competition.

Neill's combative and committed style of play in the Premier League attracted criticism in 2003-04 at a time when Blackburn had been criticised routinely for their aggressive play. He broke the leg of Liverpool defender Jamie Carragher when his trailing leg caught that of the Liverpool player in the fifth game of the 2003-04 season in a tackle at Ewood Park. Carragher, a popular home-grown Liverpool player, was sidelined for six months and the incident sparked a war of words between Gérard Houllier and Graeme Souness after Neill and his manager did not apologise for 48 hours.

bence neil gelmesin yaşı 31 sağ kanat biraz dinamilk olmalı

emin ol ki neill yaşı ve tecrübesiyle bize çok şey katacaktır. neill'in kalitesinden hiç kuşkum yok beni sadece düşündüren biraz para göz olması ve bu yüzden takımıyla sözleşme uzatmaması ve bize sadece para kazanmak ve yatmak için gelme olasılığı aynen lincoln gibi ...

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Alexander Frei

80397_1_090619131707.jpg

HALDUN ÜSTÜNEL YOĞUN UĞRAŞ VERİYOR!..

Almanya'ya giden yönetici Haldun Üstünel, 2005'te Rennes ile gol kralı olan 30 yaşındaki bombacı için Dortmund ile masaya oturdu.

GAZETE HABERTÜRK'ün haberine göre yabancı golcü arayışını dört koldan sürdüren Galatasaray, Borussia Dortmund'un İsviçreli yıldızı için düğmeye bastı. Üstünel, hocası Klopp ile sorun yaşayan Alexander Frei'nin aklını çelmek için yoğun uğraş veriyor.

Teknik Direktör Frank Rijkaard'ın sarı kırmızılı takımın başına gelmesinde büyük tol oynayan yönetici Haldun Üstünel'in şimdi de Avrupa'da ün yapmış kariyerli bir golcü oyuncuyu getirebilmek için koları sıvadığı öğrenildi. Üstünel'in, gizli bir şekilde Borrusia Dortmund'da forma giyen İsviçreli golcü Alexander Frei için Almanlar'la masaya oturduğu öğrenildi.

-1 YILLIK MUKAVELESİ VAR-

Transferi büyük bir gizlilik içinde yürütmeye çalışan ve sadece Başkan Adnan Polat ile teknik direktör Frank Rijkaard'a bilgi veren Haldun Üstünel'in bir yıllık daha mukavelesi olmasına rağmen ayrılmak isteyen Frei için Alman kulübü ile pazarlık yaptığı bildirildi. Üstünel, Frei ikna etmek için de yoğun ter döküyor. Listelerinde Barcelona'nın İzlandalı yıldızı Gudjohnsen ve Real Betis'in Brezilyalı golcüsü Oliveira'yı da bulunduran sarı kırmızılılar, yeni sezon öncesinde başarılı bir forveti renklerine bağlayarak takımlarını güçlendirmek istiyor.

Kaynak : HaberTürk

Liverpool yerine kendisine daha çok para veren West Ham'ı tercih etmiş olduğunu da belirtelim.

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

galatasaray 25 yaşından fazla olan oyuncuları almayacaktı frei 30 yaşında. kim yalan sölüyor şimdi ?

Cevap: # Volkan Şen

Gerçek bir Atak oyuncusu sağ kanat adamı. Galatasaray da zirve yapar bence eğer İst. kızlarına kaptırmazsa kendini :))

alınması taraftarıyım 2-3 milyona verirlerse alsınlar.

Sol bek, sol açık ve sağ açık oynayabiliyor ancak Bursa'da ağırlıklı olarak sol bek oynadı.

ya Volkan'i Seni alacamiza , Erhan Sentürku geri cagralim diyardan?

PES mevkileri ile anlatmak gerekirse Volkan'ın oynadığı (oynayabildiği) mevkiler şunlar;

WB - MC - SS - WF / Left

Geri
Üst Alt