# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Volkan Şen

Valla sıcak vurdu herhalde beyler bu adam aml ve amr oynuyor ben öyle görüorum yani

Benim seyrettiğim maçlarda Volkan Bekiroğlu ile dönüşümlü bek oynuyordu, Romashenko'nun arkasında oynadığını da hatırlıyorum. Benim aklımda bek olarak kalmış, hatta forma numarası sebebiyle "10 numara bek" falan deniyordu geçen sene.

Ayrıca bu adam eğer sol açıksa, hiç ama hiç alınmasın zaten. Ben Hakan Balta'nın yedeği olarak düşünmüştüm, hani bekleri ileri çıkartmak gerekirse etkili olur diye, ama sol açıkça poposu açıkta kalır Volkan'ın.

Vallahi ben de izlediğim maçlarda sol ve sağ açık oynarken gördüm.Kesinliklede bek olmadığından eminim:cool:

Sol bekleri ileri çıkartacağımızda Balta'yı çıkartıp Volkan'ı alacağımıza oyuna Alparslan'ı sokarız daha iyi!

Bize Bursa'dan alınsa alınsa Sercan Yıldırım alınmalı. Volkan'da tamam güzel iyi oyuncu ama gereksiz olacağını düşünüyorum.

Volkan Şen (born 7 July 1987) is a Turkish footballer who plays for Galatasaray SK in the Turkish Super Lig.[1] He was one of the young players of Bursaspor whom coach Samet Aybaba trusted and gave the opportunity to play last season. He's regarded as a promising right winger. He has good technical abilities but he plays with ball too much and these lessen his team efficiency.

Playing position Midfielder, Right Winger

:D:D bizim turklerden korkulur hemen degistirmisler wikide

Kısacası herif tam bir joker çıktı!!! Her mevkide oynuyormuş da haberimiz yokmuş!!!

Volkan Şen'e solbek diyenler hangi Bursaspor'U izlemişler acaba merak ettim şimdi,bu adam iki kanattada hücuma yönelik oynayabilen bir oyuncudur,gerektiğinde arkadaşlarına yardımda eder sacvunmaya yönelik ama bu onun bek olduğunu göstermez.

Benim seyrettiğim maçlarda bek oynadığı var diyorum, uzatma. Sen Bursaspor'un her maçına gittin mi de konuşuyorsun. Kaç maçını 90 dakika seyrettin Galatasaray maçlarından başka? Allah allah ya.

Benim seyrettiğim maçlarda bek oynadığı var diyorum, uzatma. Sen Bursaspor'un her maçına gittin mi de konuşuyorsun. Kaç maçını 90 dakika seyrettin Galatasaray maçlarından başka? Allah allah ya.

Beşiktaş,Trabzon,Fenerbahçe maçlarını Tv'den ayrıca Hacettepe ve Ankaragücü deplasman maçlarını çıplak gözle :)

Volkan Şen ile Fatih Şen arasında bir kardeşlik var mı acaba?

Fatih Şen'de 2001/2002 sezonunda 22 yaşındaydı ve Bursa'da sol kanatta oynuyordu. Şimdiki Volkan Şen ile hemen hemen aynı özelliklere sahip bir futbolcuydu... Sonra noldu, nerelere gitti hiç bilmiyorum...

bu adam ne emre çolaktan iyi ne de oğuz sabankaydan hiç gerek yok istikrarlı bir oyuncuda değil zaten hee buyuk takıma gelir değişir onu bilemem ama boşuna para vermeye değmez derim ben

Cevap: # Lucas Neill

Bu adamı sagbek alırsak uğur serkan hatta sabri ne olacak yası 31 olmus bence hiç gerek yok stopere ise bence senderos çok daha iyi gider ayrıca neill cok fazla maliyetli bu kadar sağbek varken gereksiz bence bizimkiler sadece iyi bir stoper alıp defansa takviyeyi bitirsinler unutmayalım daha bu takımda semih var murat var onlarada yer açmalıyız çok fazla adam alıp bu kadroyu şişirip bu çocukları kulubede çürümeye terk etmeyelim

Volkan çok hızlı çok teknik ama topu ayağında çok tutuyor. Ayağında top tutma alışkanklığından vazgeçemezse bizde oynayamaz...

Duyduğum kadarıyla bu oyunculara Fener'de talipmiş. Fenerin amacı piyasayı yükseltmek. Yoksa bu oyuncuları alıp oynatacağından değil..

Cevap: # Lucas Neill

şimdide neill senderos tanmı iyi oldu.bu senderos başka senderos mu ya.yoksa adam isviçreli diyemi böyle konuşuyosunuz.40 yaşındaki song u bile bu adamdan iyi yaptınız ya.ne diyimki başka

Geri
Üst Alt