# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Yönetim emanayıda f5 e kaptırırsa şampiyonluğu falan unutsun!!!

m.topuz emana emre özer :(

Yönetim emanayıda f5 e kaptırırsa şampiyonluğu falan unutsun!!!

m.topuz emana emre özer :(

Sorma renkdas, su yerli transferle dikkatleri yeterince uzerlerine cektiler, bir de Emana olursa yonetimimizin bu transferleri golgede birakmasi gittikce zorlasacak, simdiye kadar somut bir gelisme olmamasi yeteri kadar can skci zaten, aman Emana gozunu seveyim.:eek:

Insallah yalan haberdir ve Emana bize gelir.

Ama Dogruysa ve sadece 5 Milyona aldiysa Fener ,disari Cikip birkere Adnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan diye bagaracam,belki duyar sesimi!

fenerin orta sahasında ne var ya korkuyonuz bu kadar.ligin en kaliteli en yetenekli orta sahası bizde halen.birde transfer olursa offf

Emana, fb pis, fb kaka, fb cizzz hemi kuzum hemi yavrum gitme gitme:D:D:D

yalan haber ya. herşeye inanmayın. bu kaar saf olmayın. 5 milyon €'ya ne Emana'sı?

Renkdas o yalan bu yalan, yapacak birsey yok, medyadir bizi durmadan oyalayan.

Öyle görünüyoki bu transfer dönemini rijkaard la tek kapatacaz,büyük bir transfer beklemiyorum,en fazla josico,maldonoda gibi isimler ve birde olursa ihtiyar bir topçu..

rijkaardda bu durumda başarılı olamaz ve aralık ayı gelmeden istifasını basar gider:(:(:(:(

Sabrın sonu selamettir renkdaş. Bu kadar umutsuz olma bu kadar bekleniyorsa elbet bir nedeni vardır. Rijkaardı aralıkda gitsin diye getirmediler sadece takım değil komple camia değişiyor tesislerden tut altyapıya kadar.

Öyle görünüyoki bu transfer dönemini rijkaard la tek kapatacaz,büyük bir transfer beklemiyorum,en fazla josico,maldonoda gibi isimler ve birde olursa ihtiyar bir topçu..

rijkaardda bu durumda başarılı olamaz ve aralık ayı gelmeden istifasını basar gider:(:(:(:(

Sen bizi F5len karistirdin galiba.

Ama arada cok fark var.

Bizim Kadromuz,Transfersizde Sampiyon olacak kadar kaliteli!

F5inki gecen Sezonda cok zayifti ve Transferde yapmayinca dogru,Aragones suclu oldu!

Sen bizi F5len karistirdin galiba.

Ama arada cok fark var.

Bizim Kadromuz,Transfersizde Sampiyon olacak kadar kaliteli!

F5inki gecen Sezonda cok zayifti ve Transferde yapmayinca dogru,Aragones suclu oldu!

tabi canım kadromuz çok kaliteli o yüzden geçen seneyi 5. bitirdik!!! bu kadroya 5-6 tane sağlam adam şart! ama yönetim hala neyi bekliyor anlamış değilim! bunlar sezon içinde hiçmi kimseyle görüşmemişler takım bu kadar rezil gittiği halde anlam veremiyorum!!!

tabi canım kadromuz çok kaliteli o yüzden geçen seneyi 5. bitirdik!!! bu kadroya 5-6 tane sağlam adam şart! ama yönetim hala neyi bekliyor anlamış değilim! bunlar sezon içinde hiçmi kimseyle görüşmemişler takım bu kadar rezil gittiği halde anlam veremiyorum!!!

Ben seni anlayamiyorum!

Ligi önümüzde bitiren takimlarin hangisinin kadrosu bizimkinden iyiydi?!

Cok Sakatliklar,Sanssizliklar oldu bide kötü antrenörler gelince,o duruma geldik!

5.olmamiza ragmen kadromuz Türkiyenin en iyi kadrosu!

Tabi Takviye gerek,ama kadromuz böylede Sampiyonlugu alabilecek kadar güclü!

Sence geçen seneyi kötü geçirmiş olmamız kötü kadro nedeni ile mi oldu? Peki Hamburg maçında şanssızlıklar yaşanmasa ve turu geçseydik, finele gidemez miydik? Türkiyede bakınca bizden iyi kadrosu olan kim söylermisin?

Ben seni anlayamiyorum!

Ligi önümüzde bitiren takimlarin hangisinin kadrosu bizimkinden iyiydi?!

Cok Sakatliklar,Sanssizliklar oldu bide kötü antrenörler gelince,o duruma geldik!

5.olmamiza ragmen kadromuz Türkiyenin en iyi kadrosu!

Tabi Takviye gerek,ama kadromuz böylede Sampiyonlugu alabilecek kadar güclü!

bu kadro transfersiz ilk 4 e bile giremez!!

bıze on lınero lazım degıl bıze saglam defans sagbek ve kalıtelı bır santrafor lazım

Geri
Üst Alt