# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

her sene 2-3 yıldız alınacak demişlerdi. şimdi bekliyoruz kewell,arda,baros... 3 tane daha kaliteli yabancı ile bu işi koparırırz.:happy0025:

İyikide hamburgu elememişiz,o defans hattıyla ondan sonraki rakiplerden 4-5 yemekten kurtulduk,bu kadro ile hala şampiyon olabilecegimizi söylüyenlerin aklından şüphe ediyorum...

Kaliteli takim profili, bunyesinde sadece saglam bir ilk 11 ile degil, en az ilk 11 kadar kaliteli ve alternatifli yedek kadro barindirir, buyuk dusunen bir kulupsek, ki ole oldugumuzdan suphem yok, kesinlikle takimin her yonunu dusunerek transfer yapmali transfer komitesi.

Umarım Haldum Emana için getmiştir İspanyaya...

Oliviera yı istemiyorum nedense...

ÇEkiciliği kalmadı ama tartışılmaz iyi transfer olur...

galatasaray zaten iyi top yapan, koşan bir orta saha kurabilirse yani topun her zaman bizde kalması sağlanabilirse defansımızın zayıflığını çok göze batmayabilir. emana ya da biglia böyle bir orta saha için biçilmiş kaftan, ikisi de iki yönlü oyuncular, nokta transfer olur eğer ikisinden biri gelirse ...

Ben sıkıldım bu muhabbetlerden... 1 hafta'dan önce transfer beklemeyin..

Cevap: # Lucas Neill

yıllık 2.5m euro biraz fazla ama neill'in de 2m euroya ineceğini düşünmüyorum hiç hangi takım daha çok para verirse o takıma gider, paragöz bir futbolcu :D

Zaten bitmesi lazım yoksa takım hazırlanamaz.Sezonu en erken açan takım biziz.

artık taraftarın başka işlere yönelmesi lazım.

Galatasaray önemli isimlerle görüşüyor ve bu görüşmeler belki de 1 hafta önce başladı,çünkü rijkaard listeyi henüz verdi.

Yönetim geç kalmadı aslında.Bekleyip göreceğiz.

Geri
Üst Alt