# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

zurab'ı senderos'u alacağımıza bu adamı alalım işte hepsinden daha az maliyetli

bonservisi olmadığından 2.5 milyon euro bile verilebilir kendisine, zaten en çok hangi takım daha fazla verirse oraya gidecektir muhtemelen

zurab'ı senderos'u alacağımıza bu adamı alalım işte hepsinden daha az maliyetli

bonservisi olmadığından 2.5 milyon euro bile verilebilir kendisine, zaten en çok hangi takım daha fazla verirse oraya gidecektir muhtemelen

bence de konuşulanlar arasındaki en iyi isim neill. neeskensin de tanıması, kewell'ın tanıması, hem sağbek, hem stoper oynayabilmesi, bonservisi olmayışı, hem de iyi bir oyuncu olması diğer oyunculara göre bir adım önde olmasını sağlıyor.

chelsea ne yapsın yahu lucas neill i.. chelsede bu haliyle yedek klübesinde bile oturtmazlar onu...

west ham'dan 3M sterlin kazanıyordu, bu sene 1.5M sterlinlik teklifi reddetti ve şu an serbest durumda. eğer kendisine 2-2.5M euro gibi bir yıllık ücret teklif edilirse türkiyedeki vergi sistemini düşünürsek gelebileceğini düşünüyorum ...

agresif ve lider bir oyuncu, sayılan isimler arasında savunmayı toplayabilecek nadir isimlerden, kewell'in yakın arkadaşı adaptasyon problemi çekmez, daha ne olsun... +sağ bek oynayabilmesi de kadro derinliği açısında çok büyük bir avantaj.

inanın bundan daha iyisi puyol, terry'dir üstelik bonservisi de yok bu adamı kaçırırsak çok üzüleceğim, transfer edilirse eğer babel kadar önemli ve nokta bir transfer olur çok sevinirim haldun abi duy sesimizi ... :)

Birde bu adam sağ bek oynuyor Kewell büyük ihtimalle sağ açıkda oynayacak yani çok iyi anlaşırlar.

Melih abinin blogunda birisi stoper için Neill'in olacağını hissediyorum dediğinde Melih abide ''stoper konusunda hislerimiz aynı'' cevabını verdi.Büyük ihtimalle Neill yeni stoperimiz olacak.

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Yönetimin bir şekilde transferleri erken bitirmesi lazım.Kamp dönemi yaklaştı , kısa bir süre sonra da Eurocup ön eleme maçı oynayacagız.Yeni gelecek oyuncuların en kısa şekilde transfer edilip , takıma uyum sağlamaları gerekir.

Bende Neill'i alacagımızı düsünüyorum. Melih abi sagbek oynayabilecek bir stoper alacagız demisti.

Önceden 3M sterlin kazanıyomuş... Bana ne ulan önceden kazandığından. Bi hatadır vermişler. O parayı Pirlo almıyo. Şu haliyle alacağı maksimum 1,5 M dolar olur. Hayır hücuma çıkıp rakibi domine eden bir adam değilsin. Müthiş bir defans anlayışın yok. Neyine güveniyon da kendine bu kadar fiyat çekiyosun. Bence gelmesin.

Yönetimin bir şekilde transferleri erken bitirmesi lazım.Kamp dönemi yaklaştı , kısa bir süre sonra da Eurocup ön eleme maçı oynayacagız.Yeni gelecek oyuncuların en kısa şekilde transfer edilip , takıma uyum sağlamaları gerekir.

İlk 2 maç ta oynamasalar bile turu geçeceğimiz kesin zaten öbür maçta oynayabilecek konumda olsunlar bari.

bu gidişle transfer olmayacak galiba ama defansın ortasında kim oynayacak sabri gene sağ bek mi olacak offf allahım off tam bir ızdırap çemberi:mad:

Kısa ir süre içerisinde Lucas Neill açıklanacak gibi hissediyorum.Sağ bekde Uğur var merak etme:D.

Geri
Üst Alt