# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Volkan Şen

Bence gayet mantıklı gidiliyor.Mehmet Güven'i vermemize zaten kızacak Galatasaraylı olduğunu sanmıyorum.

2.isim ise sol mevkide oynayan biri olarak geçiyor.Sol mevkide oynayan diğer altyapı kökenli kişi -adını hatırlayamadım- Adanaspor'a gitti daha yeni.Bu durumda Alparslan kalıyor geriye.Alparslanı ise bonservisi ile beraber vereceğimizi sanmam.

Alparslan giderse kendini geliştirebilir Arda gibi çünkü Hakan Baltayı kesmesi çok zor...

Çok akıllıca yapılmış olur. Mehmet Güven'den cacığa salatalık olmaz artık. Alpaslan'ın kiralık gitmesi zaten şarttı.

"overrated" bir oyuncu bence. tamam boş oyuncu değil ama abartıldığı kadar değil. yaser de aydın da alparsaln da volkan kadar yetenekli ve gelecek vaad ediyorlar. eğer bu transfer gerçekleşirse takas edilecek oyunculardan biri m.güven olacaktır (bursa talipti), diğeri ise umarım ya necati ya da volkan yaman olur çünkü dediğim gibi volkan yaser-aydın-alparslan'dan daha üst bir oyuncu değil. yıldızı biraz parlayan her oyuncu için elimizdeki en az onun kadar gelecek vaad eden oyuncuları veremeyiz. eğer verirsek futbolcu öğütme makinesi fenerbahçe'den bir farkımız kalmaz. belki beklenileni veremedi bu oyuncular geçen sene ancak kumaşlarının iyi olduğunu kimse inkar edemez. bu oyuncular ancak kendilerinden kalite oalrak üstün oyuncular için gözden çıkarılabilir (sercan belki), volkan gibi denk oyuncular için değil. yoksa kalsınlar takımda volkan da gelmesin ben şikayetçi değilim hepsi rijkaard'la potansiyellerini bulacaktır.

TribünDergi adlı site.Takip edenleriniz vardır mutlaka, Türkiye'nin Turgutluspor'una kadar her tribünden insanın yazdığı bir site.

Yazan arkadaş ise Bursalı.Transferleri üç aşağı beş yukarı biliyor Bursa adına.Tabii ki ortada daha resmi bir anlaşma yok ama İbrahim Yazıcı'nın sözünün olduğunu belirtmiş.

Mesajı aynen aktarıyorum.

"Bugun Kulupler birligi toplantısından sonra iki baskan bir araya gelmis 2 futbolcu + 2 milyon euro karsılıgı anlasma saglanmıs Gelecek futbolcular kesin olmamakla beraber biri mehmet guven digeri sol kanatda oynuyan genc bir cocukmus .

Kaynak: Yonetim Kurulundan Ikı Kisi"

Konunun gidişatında daha detaylı bilgiler de vardı.Sol kanatta oynuyan genç oyuncu ise dediğim gibi takasta kullanılabilecek olanlardan biri Adanaspor'a gitti.Bu durumda akla yatkın isim Alparslan kalıyor.

O sol kanat Carrusca'dir insallah. Gerci Bursa napsin bu adami.. Alpaslan'sa cok üzülürüm!

Mehmet Güven + 1milyon euro mu??,Peki bursa f5'de isterken oyuncuyu bu kadar ucuza verirmi hayır.Türkiyede yerli oyuncuların kaçtan gittigide bellii,.Dolayısı ile haber inandırıcı gelmedii.

Yarabbi şükür!!! Bu kadar kolay olacağını sanmıyorum. Üstüne para da alsaydık bari.

Mehmet Güven'i cok istiyorlardi benim bildigim. O yüzden cok da mantiksiz gelmedi.

beyler 2me arti m guven bir sol beklerden biri (yani alpas) kaynak tribun dergiden kouzneimin yonetici arkadasi bu kesin bi sey

Sadece Mehmet Güven ve 1M ise müthiş olur.

Ancak ben İbrahim Yazıcının bu kadar kolay elden çıkaracağını sanmam Volkan'ı.

Başka bir oyuncu olmasa da üstüne biraz daha para olmadan yalan olur gibime geliyor.

@Hakan Aydın

Kardeşim Türkçemize biraz daha özen gösterirsen yazarken, yazdıklarını tercüme etmekle uğraşmayalım ilk olarak. :)

Geri
Üst Alt