# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Volkan Şen

Televizyonlarda felan anlaşıldı diyo ama kesin bir şey yok beklicez uzun zamandır beklediğimiz gibi:D

Ne olursa olsun o teklif çok fazla volkan için.Üstüne 2 adam daha verelim Sercan'ı da versinler.Tamam bunlar yetenekli adamlar ama ilah değiller.

Gerek yok yaaaa.

Gidelim alalım Valbuena'yı...

Zaten mutsuzmuş,ayrılmak istiyomuş..

Ooooofffff,offffffffffff.

İşte bu çocuğu kaçırırsak o zaman yıkılıcam..

Sende taktin Valbuena´ya ha:D Yönetimin haberi olmadigi futbolcunun alinmamasina yikilacakmisin?Ilginc:D

Tribundergi.com'dan alıntıdır;

Volkan Şen Konusunda sormus birkaç arkadas merakta bırakmayalım kimseyi,Volkan Şen salı gecesi rahatsızlanmis suan hastahanede yatıyor kendisi o yuzden dondurulmus gorusmeler,hastahaneden cıkınca devam edilecekmis.

Volkan şen konusunda yazdım kulupler anlastı volkan Şen'le Galatasaray'la anlaşırsa bugun yarın imzalar,Volkan rahatsız oldugundan dün görüşme olmamış.

Transfer listesinde bile yok o adam neyse Volkan yarın imza atar en geç öyle umuyorum.

Ben bu adami istiyordum, fakat dusundumde sanki Serkan Calik'la ayni tarz oyuncular. Keske sag bek oynayabilse, yillardir ilk adam gibi sag bekimiz olur.

Cevap: # Lucas Neill

Neill U-turn over West Ham contract talks

Lucas Neill will perform a U-turn and sign a new contract with West Ham United.

The Times says the Australia captain Neill is set to re-sign a new one-year deal to remain at West Ham, where the defender is out of contract next week.

The defender had appeared to end his Hammers career earlier this month after rejecting an offer on reduced terms.

kaynak:https://www.newsnow.co.uk

NEill haftaya west ham a imza atıcak deniliyor...

ALINTIDIR...

Neill U-turn over West Ham contract talks

Lucas Neill will perform a U-turn and sign a new contract with West Ham United.

The Times says the Australia captain Neill is set to re-sign a new one-year deal to remain at West Ham, where the defender is out of contract next week.

The defender had appeared to end his Hammers career earlier this month after rejecting an offer on reduced terms.

kaynak:https://www.newsnow.co.uk

NEill haftaya west ham a imza atıcak deniliyor...

ALINTIDIR...

tüh! ... şu açıdan üzülüyorum zurab'a kalırız diye :(

harry_kewell_narrowweb__300x4050cop.jpg

O değil de, şöyle sarı bir formamız olsa güzel olurdu bea.. :ka05:

Evet şort koyu kırmızı olsa gerçekten şu haliyle çok güzel forma olurdu.

L’OM se positionne sur Diawara

Le cousin de Mamadou Niang, Souleymane Diawara, international Sénégalais à 15 reprises, âgé de 30 ans, n’a jamais caché son envie d’évoluer un jour sous le maillot de l’OM.

Le Bordelais est désiré par Didier Deschamps mais également par les supporters qui le voient à plus de 83% comme un futur titulaire à l’OM (voir dépêche).

L’OM s’est positionné sur ce dossier en faisant une offre pour le défenseur girondin. C’est en tout cas ce qu’affirme l’Equipe.fr aujourd’hui en avançant même la somme de 5 millions d’euros.

Alors Diawara à l’OM en compagnie de Cetin ? C’est en tout cas ce que souhaiterait faire le club olympien. Cetin, Diawara, Hilton et Rodriguez ! Voilà qui aurait fière allure à moins que le Brésilien ne songe lui aussi à se faire transférer.

ALINTIDIR.

servet kalıcak gibi.nette marsilyanın servetten daha ucuz Niang’ın kuzeni Diawara yı alabileceğini yazıyor.

Trt'de bende izledim biraz önce Aydın+Mehmet+ 4.5 duydum.Tabiki yanlış duymuş olmam gerekiyor.Ama Sercan'ı da verirlerse normal olabilirdi.

Volkan'ı çok izleme şansım olmadı ama Diego kadar marifetli olduğunu da sanmıyorum. Sercan - Robinho kıyası gibi olmuş bu. :)

L’OM se positionne sur Diawara

Le cousin de Mamadou Niang, Souleymane Diawara, international Sénégalais à 15 reprises, âgé de 30 ans, n’a jamais caché son envie d’évoluer un jour sous le maillot de l’OM.

Le Bordelais est désiré par Didier Deschamps mais également par les supporters qui le voient à plus de 83% comme un futur titulaire à l’OM (voir dépêche).

L’OM s’est positionné sur ce dossier en faisant une offre pour le défenseur girondin. C’est en tout cas ce qu’affirme l’Equipe.fr aujourd’hui en avançant même la somme de 5 millions d’euros.

Alors Diawara à l’OM en compagnie de Cetin ? C’est en tout cas ce que souhaiterait faire le club olympien. Cetin, Diawara, Hilton et Rodriguez ! Voilà qui aurait fière allure à moins que le Brésilien ne songe lui aussi à se faire transférer.

ALINTIDIR.

servet kalıcak gibi.nette marsilyanın servetten daha ucuz Niang’ın kuzeni Diawara yı alabileceğini yazıyor.

Bu haberde Servet ve Diawara'yı almak istedini yazıyor,Marsilya gelecek sezon defansı sağlam almak istiyor,Servet,Diawara,Hilton ve Rodriguez'le.

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Ricardo Quaresma

Aslan'dan çapraz ateş!

Galatasaray, Türkiye'yi ayağa kaldıracak, dünyaca ünlü iki yıldızın transferi için ayağa kalktı.

GAZETE HABERTÜRK

haber_ic_154935.jpg

Sarı kırmızılılar, küme düşen Newcastle United'dan ayrılma kararı alan Michael Owen ve Inter'in gözden çıkardığı Ricardo Quaresma'nın peşine düştü. Başkan Adnan Polat, 30 yaşındaki İngiliz golcünün transferiyle bizzat ilgileniyor. 25 yaşındaki "Mustang" lakaplı Portekizli joker için ise Rijkaard devreye girdi. Hedef iki oyuncuyu da kiralık olarak renklere bağlayıp, Avrupa Ligi'nde fırtına gibi esmek.

Bütün dünyanın yakından tanıdığı Portekizli Ricardo Qaresma ve Michael Owen için tura çıkan yönetim, 1 Temmuz'a kadar transferleri bitirmeye çalışacak. Başkan Adnan Polat'ın yaklaşık mart ayından beri almak için fırsat kolladığı Owen'a Rijkaard'ın da "olur" verdiği, Quaresma'nın transferinde ise tamamen Hollandalı çalıştırıcının tavsiyesi doğrultusunda adımlar atıldığı ifade ediliyor.

Oyun stiliyle vatandaşı Ronaldo'yu andıran ve şu anda Inter'de top koşturan Quaresma'nın bonservis bedeli 15 milyon euroyu bulduğu için bu oyuncu için kiralama yoluna gideceği açıklandı. Ünlü futbolcunun yıllık kira bedelinin 3 milyon euro olduğu ve bu rakamın düşürülmeye çalışıldığı belirtildi.

Polat'ın ısrarla istediği Owen'a ise Lucas Neill'de olduğu gibi Harry Kewell'ın aracılık ettiği öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Newcastle United forması giyen ancak takımının Premier Lig'e veda etmesiyle takımdan ayrılma kararı alan golcü oyuncuya menajerlik şirketi aracılığıyla son bir teklifin daha yapıldığı ortaya çıktı. Owen için de yıllık 2.5 milyon euro gözden çıkarıldı.

Kaynak : HaberTürk

Geri
Üst Alt