# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

Nistellroy u almayız renktaş rahat ol , yaşı kemale ermiş zaten , bizimkiler genç dinamik birisini arıyolar en azından forvet hattı için.

Zaten striker aradigimizi sanmiyorum..Bence golcu bir orta saha / kanat oyuncusu ariyoruz...Adi gecen bircok futbolcu bu özellikleri tasiyordu...

Nistellroy u almayız renktaş rahat ol , yaşı kemale ermiş zaten , bizimkiler genç dinamik birisini arıyolar en azından forvet hattı için.

genç, dinamik geçtim artık, takıma fayda sağlasın. önemli olan aradığımız kriterlerde bir futbolcu olması benim için önemli olan, isimlere takılmamak gerek. ;)

En önemli forveti Roque Santa Cruz’u Manchester City’ye satan Rovers için en önemli hedef, Real Madrid’in satış listesine koyduğu Ruud Van Nistelrooy.

The Independent’e konuşan Allardyce,”Van Nistelrooy’u Blackburn’e getirmek mükemmel olur, ama bu gerçekleşir mi bilmiyorum. Real Madrid’den aldığı ücret bizim verebileceğimizden daha fazla ama İngiltereye tekrar gelip daha az maaşla oynamaya sıcak bakarsa, kendisini kadromuzda görmekten memnuniyet duyarız." dedi.

Van Nistelrooy önümüzdeki hafta 33 yaşında olacak. Real Madrid’de 85 maçta 58 gol attı ama Real’in büyük transferleri Kaka ve Ronaldo’nun gelişinden sonra takımda kalması çok zor gözüküyor.

kaynak : internetspor

30.06.2009 da sözleşmesi bitiyor 1 Temmuz'da açıklanır belki transferi.

Neill-Gökhan Zan. Tam bir saatli boma,her an patlayabilir. Defansı önde kuran bir takım fazla ağır 2 stoper. Uğur varken Neill'in sağbek oynamasına da gönül el vermiyor...

Neill-Gökhan Zan. Tam bir saatli boma,her an patlayabilir. Defansı önde kuran bir takım fazla ağır 2 stoper. Uğur varken Neill'in sağbek oynamasına da gönül el vermiyor...

bakalım uğur nasıl performans gösterecek. eski uğur geri dönerse forma'yı kaptırmaz zaten kimseye ama zor gözüküyor. bu yüzden neill bence isabetli bir transfer yeri gelir sağ bek yeri gelir stoper oynar. ama asıl yeri sağ bek neiil'in.

Sağbek Neil,stoperler Gökhan ile Servet,solbek H.Balta.Aklıma yattı benim bu iş.

bakalım uğur nasıl performans gösterecek. eski uğur geri dönerse forma'yı kaptırmaz zaten kimseye ama zor gözüküyor. bu yüzden neill bence isabetli bir transfer yeri gelir sağ bek yeri gelir stoper oynar. ama asıl yeri sağ bek neiil'in.

Uğur 'un elimizde patlama ihtimali Neill kadar değil. Uğur sakatlığını zaten atlatmıştı fakat oynatılmamıştı. Yaşı itibariyle de güçlenmesi kısa sürer. Yedeği Sabri var.

Sağbek Neil,stoperler Gökhan ile Servet,solbek H.Balta.Aklıma yattı benim bu iş.
Bu defas ile çok gok yeriz..Rijkaard Defansını ortasahaya çıkaracak ve bu 2 stoperde çok ağırlar..Araya veya arkaya atılan toplarda çok rahat pozisyon bulur rakip takımlar..Ayrıca Ne Gökhan nede Servet topu oyuna sokabilen oyuncular değil..Rijkaard bunada önem veriyor..Bence kesinlikle Neill defansa çekilecek yanınada Emre G. monte edilecek..

Uğur 'un elimizde patlama ihtimali Neill kadar değil. Uğur sakatlığını zaten atlatmıştı fakat oynatılmamıştı. Yaşı itibariyle de güçlenmesi kısa sürer. Yedeği Sabri var.

Sabri bek oynamasın bence.Neil gelirse hem Neil sağbeki götürür,hem de Uğur'un gelişimi daha rahat olur.

daha belli değil hiç birşey zaten, belki de servet gönderilecek onun yerine düşünülüyor, belki de yalan haber hiç anlaşılmadı bilemez kimse ama neill'İn asıl mevkisi sağ bektir. ayrıca umarım uğur eski performansına ulaşır, hem fena mı defansta tam bir forma savaşı olur o zaman. :)

Rahat giden maçlarda son 20 dk girer oyuna Uğur.Zaten tahminimce Gökhan Zan'ın sakatlık durumu olacak ileride.O zaman Neil stopere geçer,Uğur beke.
Böyle dediğimiz gibi kolay olmuyor işte;) Sen o oyuncuları defansına koyduğun zaman çokmu iyi olacak zannediyorsun?Rijkaard Stoperleri ortasahaya kadar çıkarıyor diyorum..Gökhan ve Servet 2si oynarsa hermaç çok çok kolay goller yeriz ki Rijkaard onları yanyana oynatmıyacağına adım gibide eminim..Ayrıca Sağlam bir Uğur bu takımda herzaman yer bulmalıdır bulacaktırda;)

Kaç maç rahat gidecek de kaç maç, kaç dakika oynayacak Uğur. Uğur oynatılırsa bu sene hem milli takımın hem de bizim kazancımız olacaktır.

Uğur oynarsa bende mutlu olurum.Ama tekrar sakatlanırsa diye korkuyorum.Stoperler konusunda benim kişisel fikrim sakatlık falan olmazsa Gökhan-Servet ikilisi oynayacak.

Uğur oynarsa bende mutlu olurum.Ama tekrar sakatlanırsa diye korkuyorum.Stoperler konusunda benim kişisel fikrim sakatlık falan olmazsa Gökhan-Servet ikilisi oynayacak.
Rijkaard'ın defansı ortasahaya kadar çıkarıcak ve topu oyuna sokabilen oyuncuları koyacağını ısrarla söylüyorum ve sen Servet-Gökhan ikilisini stopere neden koyduğunu bana mantıklı birşekilde açıklarmısın?

Ama sakın bunlar milli takım oyuncusu filan deme.

Geri
Üst Alt