# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

Servet bu yaz gitmese bile devre arası Meira gibi gidebiir.Bir kere önü açıldı artık. O yüzden Neill transferi önemlidir. Servet giderse Neill sağ bekten stopere geçer, forma girmiş Uğur sağa geçer.

Hakan--Servet--Gökhan--Neill çok ağır kalır gibime geliyor.

Hakan--Servet--Neill-Uğur ligde idare eder.

Hakan--Servet--Gökhan--Neill çok ağır kalır gibime geliyor.

Hakan--Servet--Neill-Uğur ligde idare eder.

Kesinlikle çok doğru bir tespit. Ben yazacaktım ya da yazdım hatırlamıyorum ama böyle bir defansla oynamamamız lazım. Servetle Gökhan beraber oynarsa korkulu rüya görürüz her maçta ligde bile riskli olur bu sezon çoğu süper lig takımı coştu çok fırsatçı forvetler geliyor. Servet-Emre Güngör en iyi ikili olacaktır. Ama bunlara takviye olarak-Emrenin nerde arıza çıkaracağı belli olmaz- iyi bir yabancı olmasa da Ediz gibi bir adamı almalıyız.

Yorumlara bak; bonservissiz, butceye uygun, kimi alalim :) Yahu sirf o bu diye tutmayacagi %99.9 belli bir sacmaliga girmenin ne anlami var?

Ugur-Semih-Servet-Alparslan veya Ugur-Emre G.-Servet-Hakan cikarim yine Neill'i kagida yazmam.

Ne oldugu belli, Servet'le TUTMAZ. Ha ama kendi yari sahana kapanacaksan tamam gelsin. Zira doldur bosalt takimlarina karsi Neill-Servet birebirdir. Bu yuzden burasi Westham degil diyorum :)

Yorumlara bak; bonservissiz, butceye uygun, kimi alalim :) Yahu sirf o bu diye tutmayacagi %99.9 belli bir sacmaligq girmenin ne anlami var?

Ugur-Semih-Servet-Alparslan veya Ugur-Emre G.-Servet-Hakan cikarim yine Neill'i kagida yazmam.

Ne oldugu belli, Servet'le TUTMAZ.

Ne kadar biliyorsunuz kardeşim bu futbolu...Hayret ediyorum valla. Yok mu birisi sizi işe alacak???Tutmazmış, etmezmiş, gitmezmiş. %99 muş. Vay anam vay...Herkes menajer teknik direktör kesildi. Bari pro lisansta verelim de tam olsun...:rolleyes:

Kesinlikle çok doğru bir tespit. Ben yazacaktım ya da yazdım hatırlamıyorum ama böyle bir defansla oynamamamız lazım. Servetle Gökhan beraber oynarsa korkulu rüya görürüz her maçta ligde bile riskli olur bu sezon çoğu süper lig takımı coştu çok fırsatçı forvetler geliyor. Servet-Emre Güngör en iyi ikili olacaktır. Ama bunlara takviye olarak-Emrenin nerde arıza çıkaracağı belli olmaz- iyi bir yabancı olmasa da Ediz gibi bir adamı almalıyız.

Emre'nin durumunu tam bilmediğimden yazmadım ama artık kendine gelirse en iyi yedeğimiz olur o kesin.Kim gelirse gelsin ama ben daha fazla saçmasapan goller yediğimizi görmek istemiyorum.Yiyeceksek de adam gibi yiyelim. :D

Ne kadar biliyorsunuz kardeşim bu futbolu...Hayret ediyorum valla. Yok mu birisi sizi işe alacak???Tutmazmış, etmezmiş, gitmezmiş. %99 muş. Vay anam vay...Herkes menajer teknik direktör kesildi. Bari pro lisansta verelim de tam olsun...:rolleyes:

Sende laf cok, ayarlarsin bi lisans iste.

Yok Tugay' a mail atalım alsın değerlendirsinler seni. Harcanıyorsun burada.;)

atışmanızı özelden yada msn den yapın lütfen.Gs taraftarına yakışmıyor, herkes futbolu bilmese futbol bu kadar popüler olmazdı! Herkesin fikri kendine ama lütfen saygıyla yaklaşıp, ilkokul çoçuğu tarzı yaklaşımlarda bulunup kalitesiz ve seviyesiz spor programlarının benzeri muhabbetlere meydan vermeyelim.

bu adamın asıl mevkisi sağ bek zaten. alınırsa sağda oynar bence, gerekirse de stopere kaydırılır.

İnşallah almayız bu adamı.. Sadece bunu söylemek istiyorum şu anda.. :(

Sadece iyi bi stoper olduğunu düşünmüyorum.. Emre Güngör'ün sakatlığı tam anlamıyla geçerse o oynasın..

Benim bu konudaki düşüncem süper bi oyun kurucusu bi stoper almalıyız.. Bu konuda Bilica'nın bizim için süper olacağını düşünmüştüm ama fbye gitti ve çok üzülmüştüm onlara gittiğinde.. Bize de Bilica tarzında oyun kurucu uzun stoper lazım.. Bunu Servet'ten bekleyemeyiz çünkü oyun kurmak demek teknik demek bu da Servet'te yok o yüzden yanındaki adam iyi olmalı.. Abartıyorum şu anda ama mesela Marquez ya da Carvalho bu konuda müthişler.. Bu tarzda bi oyuncu anca bizi kurtarır.. Neill'le olcak iş değil bunlar ;)

Sadece iyi bi stoper olduğunu düşünmüyorum.. Emre Güngör'ün sakatlığı tam anlamıyla geçerse o oynasın..

Benim bu konudaki düşüncem süper bi oyun kurucusu bi stoper almalıyız.. Bu konuda Bilica'nın bizim için süper olacağını düşünmüştüm ama fbye gitti ve çok üzülmüştüm onlara gittiğinde.. Bize de Bilica tarzında oyun kurucu uzun stoper lazım.. Bunu Servet'ten bekleyemeyiz çünkü oyun kurmak demek teknik demek bu da Servet'te yok o yüzden yanındaki adam iyi olmalı.. Abartıyorum şu anda ama mesela Marquez ya da Carvalho bu konuda müthişler.. Bu tarzda bi oyuncu anca bizi kurtarır.. Neill'le olcak iş değil bunlar ;)

Bu adam zaten sağ beke alınıyor.

Geri
Üst Alt