# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Volkan Şen

bu saatten sonra çok iyi yedek olur bize :D

çok iyi yedek olabileceği için bu kadar alalım diye çırpınışımız zaten :D

ama üstteki haber doğru ise sevinirim o ayrı...volkan gidip alpaslan'a yer açılacağı için de ayrı sevinirim!

Cevap: # Lucas Neill

Onların ikisi de kalamaz takımda. Zaten Lincoln için söz hakkı artık bizim. İhtarname çekilince tanınan süre doldu. O kesin satılır. Carrusca'da bence Arjantin'den bir takıma satılır ya da kiraya verilir.

Carusco çoktan satıldı bile. Ayrıca onun bonservisi zaten bizde değildi. Sponsor firmadaydı.

Cevap: # Lucas Neill

Ney? Yillik € 2.8M? Gelmezsin ya, degmez o kadar paraya.

galatasaray'ın keita trasferinden sonra kanatlara takviye yapmasına gerek yok. kewell, keita, baros, arda, yaser, s.çalık, e.şentürk, cem sultan, aydın ve serdar eyilik gerektiğinde kanatlarda oynayabilecek oyuncular.

benim merak ettiğim volkan şen eğer gelirse orta üçlüde oynayabilir mi? bence arda'nın orta üçlüdeki yedeği olabilir, oyun stilleri benziyor. bursa'da daha önce orda oynadı mı bilmiyorum ama yere sağlam basması, ikili mücadelelerde yıkılmaması (fiziğine rağmen), vücudunu iyi kullanması bana orta üçlüde de oynayabileceğini düşündürdü. ayrıca tipi de aynı deco belki bu da etkilemiş olabilir. :D

galatasaray'ın keita trasferinden sonra kanatlara takviye yapmasına gerek yok. kewell, keita, baros, arda, yaser, s.çalık, e.şentürk, cem sultan, aydın ve serdar eyilik gerektiğinde kanatlarda oynayabilecek oyuncular.

benim merak ettiğim volkan şen eğer gelirse orta üçlüde oynayabilir mi? bence arda'nın orta üçlüdeki yedeği olabilir, oyun stilleri benziyor. bursa'da daha önce orda oynadı mı bilmiyorum ama yere sağlam basması, ikili mücadelelerde yıkılmaması (fiziğine rağmen), vücudunu iyi kullanması bana orta üçlüde de oynayabileceğini düşündürdü. ayrıca tipi de aynı deco belki bu da etkilemiş olabilir. :D

İlk döedünden sonrası biraz hikaye bence... :o

İlk döedünden sonrası biraz hikaye bence... :o

bilmiyorum bursa'da orda da oynamışlığı var diyenler vardı da ondan sordum. ama eğer arda oynarsa volkan da oynar orda belki. aksi halde kanat için alınması gereksiz olur. dediğim gib deco'ya olan benzerliği biraz etkilemiş olabilir bu konuda :D

Anlıyorum. Valla bana sorarsan kadromuz bayağı iyi, genç çocukların da Volkan'dan geri kalır yanları yok valla. Özellikle Emre Çolak ve Serdar Eylik'e bayıldım ben. Zaten Aydın da var.

Anlıyorum. Valla bana sorarsan kadromuz bayağı iyi, genç çocukların da Volkan'dan geri kalır yanları yok valla. Özellikle Emre Çolak ve Serdar Eylik'e bayıldım ben. Zaten Aydın da var.

zayıf takımlarla yapılan hazırlık maçları ölçü olmamalı ama bana da rijkaard serdar'ı kadroya alacak gibi geliyor. hızlı, teknik, bileklerine hakim, dikine oynuyor ... rijkaard'ın seveceği tipte bir oyuncu. bütün gözler serdar'da şimdi, umarım bu şansı iyi kullanır. kendisini bu sene kadroda görmek isterim.

zayıf takımlarla yapılan hazırlık maçları ölçü olmamalı ama bana da rijkaard serdar'ı kadroya alacak gibi geliyor. hızlı, teknik, bileklerine hakim, dikine oynuyor ... rijkaard'ın seveceği tipte bir oyuncu. bütün gözler serdar'da şimdi. umarım bu şansı iyi kullanır., kendisini bu sene kadroda görmek isterim.

Aynen.

volkan şen'i çok beğeniyordunm ama dün akşamdan sonra serdar eylik düşünülebilir...

Geri
Üst Alt