# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Keisuke Honda

Keisuke Honda pahalı geldi

Sarı-Kırmızılı ekibin listesinde yer alan Japonya Milli Takımı formasını da giyen Keisuke Honda´nın transferi suya düştü.

Sarı-Kırmızılı ekibin listesinde yer alan Japonya Milli Takımı formasını da giyen Keisuke Honda’nın transferi suya düştü. Bonservisini elinde bulunduran Hollanda’nın Venlo ekibinin 10 milyon Euro’da ısrarcı olması, Galatasaray Yönetimi’ni bu transfer girişimini ‘şimdilik’ askıya alma kararına yöneltti. Teknik direktör Frank Rijkaard’ın alınmasını istediği Honda’yı yardımcı antrenörü Neeskens de çıplak gözle izlemiş ve olumlu rapor iletmişti.

Kaynak : Fanatik

Higuain

Aslan'a Şimşek!

Dün, taraftarlara “Yıldız transfer yapacağız” diyerek müjdeyi veren Haldun Üstünel İspanya’nın yolunu tutuyor...

Perez'in yeniden başkan olmasıyla dünyayı sarsan transferler yapan Real Madrid, Arjantinli forvetini satışa çıkarınca, transfer kurdu Üstünel hemen atağa kalktı... İspanyol devine 10 milyon euroluk teklif sunuldu.

İspanyol kulübünün, Galatasaray’dan gelen bu teklife sıcak baktığı ve Üstünel’in Madrid’e davet edildiği öğrenildi. Bir zamanlar Beşiktaş’ta oynayan Huguain’in kardeşi olan Gonzalo da transfere sıcak bakıyor

Kaynak : Fotospor

Oha artık Higuain yazmayı bilmeyen spor gazetesi:2aloh1: Hugu ne:D

Cevap: # Achille Emana

Paranın gözü kör olsun...Mükemmel bir futbolcu Appiah'ın bir gömlek üstü Galatasaray forması giymesini çok isterim.Bir ara fenerle ilgili haberleri çıkmıştı gelirse oturur ağlarım o derece yani :)

Başlıgı düzelttim ama içerigi düzeltmeyecegim :) bunlar harbi salak :D

Benim takımda görmek için can attığım bir futbolcu gelirse sevincimden neler yaparım bilmiyorum ama gelme ihtimali çok zor.!!!

Cevap: # Volkan Şen

renktaş bu osman tanburacı'nın yazısından, arkadaşın görüşleri değil. ;)

futboldan anlamayan etmeyen yazarlar yine atıp tutuyor işte.

ismet tongo da sakat dedi hayatında hiç ciddi sakatlanmamış bu adama. takmayın lütfen. :)

Ribery'ye de Anelka'nın bonusu demişlerdi, hatırlatırım...

Aydın varken Volkan'a gerek yok. Aydın biraz toparlasın kendini, tek isteğim o. Ligin en yetenekli futbolcularından biri olabilir.

Piyasası olan bir oyuncu olduğu için daha büyük ligleri tercih etmesi yüksek olasılık.

İyi futbolcu ama bence aradığımız adam değil.Pas yapabilecek, topu ayağında tutabilecek bir adam değil.

Aydın'dan bu kafayla giderse birşey olmaz.Konya'ya gol atan Aydın Yılmaz neyse bugünkü Aydın Yılmaz da o işte.Bir adım ilerlemedi futbolu

İki metre yanındaki adama pas atmayı beceremeyen, top sürmekten başka bir yeteneği olmayan başka bir yıldız adayı da yoktur herhalde.

Abdul Kader Keita mükemmel ama o da arıza!

İbrahim Yatara gibi...

Hatta daha da öte...

Keita, ikinci bir Lincoln olursa kimse şaşmasın.

Keita’nın devamlılığı yok!

Lyon’da bir var bir yok!

Süper yetenek ama disiplinsiz!!!!!

Yabancı kayıtlarda "ingerable" geçiyor...

Gittiği her kulüpten neredeyse kovulan bir oyuncu...

Galatasaray yeni bir Lincoln fenomeni yaşamaya hazırlanmalı...

Bir tek Fransa Lille'de biraz başarılı olmuş onun üzerine de Lyon'un dikkatini çekmiş ve Keita 2007’de 16 milyon euroya Lyon’a gitmiş, Sidney Govou'nun arkasında kaybolmuş!

Biz de bekliyorduk ki Govou gelecek...

Dublörü geldi!

Sanki Keita nın kanky si felansın öyle bir yazmışsın ki basından farkın yok uydurma haberlere hemen kulak asmışsın .

Herkez yüzde yüz futboldan anlamıyo yorumlara saygı göstermek zorundayız.

Çok kere izledim Emana'yı.

Zaten dikkat ettiyseniz kötü futbolcu falan demedim, hatta iyi futbolcudur.Hastası olduğum Appiah'ın bir gömlek üstüdür bana göre ama ben pas yeteneği daha üst düzey bir futbolcu isterim orta sahaya.Orta sahada pas yapabilecek oyuncu olarak Arda'yı düşünüyorsanız ne kadar yanıldığınızı uzun süre geçmeden göreceksiniz.

Emana iyi oyuncudur ama ben Deco tarzı bir adamı tercih ederim

Senin düşüncen saygım var ama Deco yaş olarak biraz daha ileri bize çok koşan yıpratıcı aynı zamanda orta sahadan iyi topla çıkan adam lazım bence en iyisi Emana olur Deco eskisi gibi yıpratıcı bir oyun ortaya koymuyor Emana daha savaşçı ve teknik kapasitesi de Deco ya yakın bir oyuncu benim ilk tercihim Emana dır!!!

Geri
Üst Alt