# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Benim de sizin düşüncenize saygım var ama ben önceliğimi dediğim gibi Deco tarzı adamlara veririm.

Emana gelse hayır der miyim? Demem tabiki :)

Ayrıca orta sahada savunma yapma işi de tamamen fiziksel güçle alakalı bir olay değil.Top rakipteyken ne yapacağını, nerde duracağını bilen adam; topun peşinde köpek gibi koşup saçma sapan pres yapan adamdan daha iyi savunma yapar.(Bu yazdığıma da Emana saçma sapan koşular yapmıyor falan diye cevap yazmayın lütfen.Konu onunla alakalı değil)

Cevap: # Volkan Şen

Arkadaşlar şu dış kapının mandalı herifi dikkate almayın.Haber alamayınca yönetime sallayan, iki bilgiye kıvıran adamdan söz ediyoruz.Fatih Terim gereken cevabı aylar önce vermiş kendisine...

Benim de sizin düşüncenize saygım var ama ben önceliğimi dediğim gibi Deco tarzı adamlara veririm.

Emana gelse hayır der miyim? Demem tabiki :)

Ayrıca orta sahada savunma yapma işi de tamamen fiziksel güçle alakalı bir olay değil.Top rakipteyken ne yapacağını, nerde duracağını bilen adam; topun peşinde köpek gibi koşup saçma sapan pres yapan adamdan daha iyi savunma yapar.(Bu yazdığıma da Emana saçma sapan koşular yapmıyor falan diye cevap yazmayın lütfen.Konu onunla alakalı değil)

renktaş düşüncene saygı duyarım.ama bize öncelikle sağbek-stoper oynayabilecek biri lazım.daha sonrada ortasahada hızlı iyi oyun kuran kademeyi iyi yapan, koşan ve adam kovalayan biri lazım.

elbette forvette eksikliğimiz var.bunu rejkaart daha değişik yollarla çözebilir.örneğin 2.ligten şöyle göze batan kumaşı iyi olan genç bir forvet alınabilir.dediğim gibi öncelik savunma ve ortasaha olmalıdır

Gerets Gökhan Gönül'ü de istemişti...Şimdi tam ihtiyacımız olan adam Gökhan Gönül...

gökhan gönül, tuncay şanlı, emana, özer hurmacı ve bir kaç oyuncu daha vardı hatırlamadım şimdi.bu 3 isim bize gelecekti.ama sağolası canaydın başkan yok dedi.hatta iyi hatırlarım.tuncay şanlıyı almaya ramak kalmıştı.ozaman abdurrahim albayrak tuncayın önüne çek attı ve ne istiyorsan yaz dedi.daha sonra albayrak yönetime söyledi durumu.sezgin tuncayı izlemeye gitti ve bizde oynayabilecek oyuncu değil dedi.

diğerlerindede sezginin parmağı olduğunu düşünüyorum.hadi emana neysede gözümüzün önündeki oyuncuları kaptırıyoruz ya deli oluyorum.hemde komik rakamları vermiyoruz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: # Lucas Neill

melih bey yine sıkar bir palavra merak etmeyin.ama bu sefer milleti gece 3e kadar bekletmese daha iyi olur.

arkadaşım adamın sallayacak neyi varki sallasın.melih dediğin adam senden benden daha iyi biliyor galatasarayı.sürekli kulüple irtibatta olan adam.gecen dediği transfer haberi kaynağının yanlış bilgilendirmesinden kaynaklandı.ama melih beyin işi transfer duyumları değil.adam psikolojik ve tarihsel yazılar yazıyor.okumanı tavsiye ederim.eğer sağlam kaynaktan transfer bilgisi alırsa paylaşıyor.örneğin keita

gökhan gönül, tuncay şanlı, emana, özer hurmacı ve bir kaç oyuncu daha vardı hatırlamadım şimdi.bu 3 isim bize gelecekti.ama sağolası canaydın başkan yok dedi.hatta iyi hatırlarım.tuncay şanlıyı almaya ramak kalmıştı.ozaman abdurrahim albayrak tuncayın önüne çek attı ve ne istiyorsan yaz dedi.daha sonra albayrak yönetime söyledi durumu.sezgin tuncayı izlemeye gitti ve bizde oynayabilecek oyuncu değil dedi.

diğerlerindede sezginin parmağı olduğunu düşünüyorum.hadi emana neysede gözümüzün önündeki oyuncuları kaptırıyoruz ya deli oluyorum.hemde komik rakamları vermiyoruz

Üzülerek söylüyorum, Adnan Sezgin'in bu kulübe yararından çok zararı dokunmuştur. Şimdi yönetimi eleştirmekten ceza alabilirim, ama bunu söylemek zorundayım.

Cevap: # Volkan Şen

renktaş bu osman tanburacı'nın yazısından, arkadaşın görüşleri değil. ;)

futboldan anlamayan etmeyen yazarlar yine atıp tutuyor işte.

ismet tongo da sakat dedi hayatında hiç ciddi sakatlanmamış bu adama. takmayın lütfen. :)

ozaman arkadaştan özür dilerim yanlış anlamışım

tamburacı zaten canaydın dönemlerini seven biri.pek itibar göstermeyin

Üzülerek söylüyorum, Adnan Sezgin'in bu kulübe yararından çok zararı dokunmuştur. Şimdi yönetimi eleştirmekten ceza alabilirim, ama bunu söylemek zorundayım.

ben bunları kaç kez yadım kardeşim.ama ceza almadım.şimdi forumda 100 kişiye sor %95 i sezgini istemez.dediğin gibi takıma çok zararı var.adnan polat önümüzdeki seçimde sezgini yollamalı ve albayrağı getirmeli.gerçi seçime bile gerek yok.galatasaray a.ş genel müdürü seçimle gelmez istenildiği zaman gönderilir

ben bunları kaç kez yadım kardeşim.ama ceza almadım.şimdi forumda 100 kişiye sor %95 i sezgini istemez.dediğin gibi takıma çok zararı var.adnan polat önümüzdeki seçimde sezgini yollamalı ve albayrağı getirmeli.gerçi seçime bile gerek yok.galatasaray a.ş genel müdürü seçimle gelmez istenildiği zaman gönderilir

Öyle tabi, ne seçimi. Ama başkan alamıyor görevden. Bir sebebi vardır elbet, bilemiyorum.

Geri
Üst Alt