# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Lucas Neill

bu kadar stoper varken,kadro yirmibeşe indirilmeye çalışılırken, en az 1 yabancı orta saha ihtiyacımız varken neill haberlerini geçiniz diyorum :)

boşver renkdaş.canını sıkmaya değmez helede bir kız için.çünkü çoğu hiçbirşeyi haketmiyor.:m26::m05:

+1905 sonuna kadar katılıyorum.kız milleti insanın hayatını bitirir ( bknz. ben) sinirlendim yine iyimi.

neyse ben esas aşkım GALATASARAYIMA döneyim.Neill aradığımız isim olur defansta.yalnız orta saha transferi lazım ondan önce...

lucas&marco&sneijder Şampiyonluklar Bizi Bekler...!

Çoştur bizi Haldun Abi...

Neill icin hizli diyorlar. Hizli bir stoperse tam bizlik ya. Alalim artik Neilli.

Yabancı transferi icin en az agustos 15 diyorum ben yönetim suan piyasadaki futbolcuların yüksek degerde olması icin son transfer dönemini yakın zamanı bekliyor . Suan takımların kamp dönemleri bitip gidip kalıcak oyuncuların belli olması gerekiyor .

boşver renkdaş.canını sıkmaya değmez helede bir kız için.çünkü çoğu hiçbirşeyi haketmiyor.:m26::m05:

+1905 sonuna kadar katılıyorum.kız milleti insanın hayatını bitirir ( bknz. ben) sinirlendim yine iyimi.

neyse ben esas aşkım GALATASARAYIMA döneyim.Neill aradığımız isim olur defansta.yalnız orta saha transferi lazım ondan önce...

Giden her Sevgilinin Ardindan hep biz olduk el sallayan...

Zaten Asklar hep yalan dolan....

Sonu hep aci,husran..

Geri
Üst Alt