- 20 Haziran 2009
- 14.961
- 0
- 1.531
Cevap: # Lucas Neill
Beleş ama ücreti Lincoln kadar ister yani
ilaç olur hemde beleş
Beleş ama ücreti Lincoln kadar ister yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilaç olur hemde beleş
boşver renkdaş.canını sıkmaya değmez helede bir kız için.çünkü çoğu hiçbirşeyi haketmiyor.:m26::m05:
boşver renkdaş.canını sıkmaya değmez helede bir kız için.çünkü çoğu hiçbirşeyi haketmiyor.:m26::m05:
+1905 sonuna kadar katılıyorum.kız milleti insanın hayatını bitirir ( bknz. ben) sinirlendim yine iyimi.
neyse ben esas aşkım GALATASARAYIMA döneyim.Neill aradığımız isim olur defansta.yalnız orta saha transferi lazım ondan önce...
Neill icin hizli diyorlar. Hizli bir stoperse tam bizlik ya. Alalim artik Neilli.

Neill icin hizli diyorlar. Hizli bir stoperse tam bizlik ya. Alalim artik Neilli.
Her kim hızlı diyorsa Neill'ı izlememiştir veya ben farklı Neill izledim.Gayet ağır bir oyuncu idi benim izlediğim.
Her kim hızlı diyorsa Neill'ı izlememiştir veya ben farklı Neill izledim.Gayet ağır bir oyuncu idi benim izlediğim.
Hizli olmasa premier ligde oynayamazdi diye düsünüyorum.
Neill'ı izleyen başka birisine daha sor ozaman. Nonda kadar hızlıdır, zorlarsan. Nonda Neilll'dan daha hızlıdır daha yavaş değildir yani. Kararı sen ver.
Servet le Gökhan ı düşünürsek hertürlü hızlı zaten gerektiği kadar hızlı bizim stoperlerle karşılaştırmasak bile.