# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Ben Deco'cuyum ama Emana da iyi transfer olur.Taş gibi bir orta sahamız olur.

Emana gelirse çıkıp sokaklarda deli gibi koşmam, girer antu'ya keyif yaparım.Herifler Emana için çıldırıyorlar, bize gelirse eğer tam şamata olur antu.:D

futbolfirtinasi blog sahibi emana olmaz diye tahmin ediyormuş.

Renktas bu bloga asla inanma.Dün gece girdim bloguna koydugu resime tikladigimda resimin adi deco olarak cikti, 2 dk sonra da resimin adini degistirdi.Eee decodur o zaman deme cünkü yazdigi yaziya göre kendisi de bilmiyor transferi.Gözünüzü seveyim inanmayin su bloga ya.

Neyse ben kaçıyorum bu gece bu transfer açıklanmaz gibime geliyor nöbet tutmaya deymez size iyi sohbetler.

Arkadaşlar Emana geçen sezon 7 milyon euro gibi bir rakama transfer olmuş betis'e...Birçok isteyeni var...En kötü ihtimalle 7 den aşağıya satmaz Betis onu...Küme düşmeseler fiyatının yanına bile yaklaşamazdık..Yanlış anlaşılmasın Galatasaray markası her futbolcudan üstündür şu an ki maddi koşulları göz önüne alarak söylüyorum...Yani çok isterim Emana yı ama biraz balon gibi geliyor bana ee tabi ki sponsor vesaire bulunmadıysa??

Çok zor, inşallah olur. Haydi iyi geceelr ker nerede yaşatılıyor ve yaşanılıyor ise

Geri
Üst Alt