# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

valla emana yı aldık galiba adam cok ciddi ve önceden de keitayı acıklamıs :S :D

ya walla scoutgs bizi bu kadar heyecanlandıran ama eğer fos çıkarsa gerçekten artık transfermiş sabahlamakmış filan hiç uğraşmam yeter artık ya, bekle bekle bişey olduğu yok beklemezken tak die transfer oluveriyor...

Biri kalkıp foruma amcamdan duyum aldım bilmemkimi getiriyoruz yazdığında söylenmedik laf bırakmıyoruz, çünkü forumda sallamak yasak ama sallamanın serbest olduğu yeri göstererek bilmemkim gelebilir dendiğinde görüyorum ki bir heyecan fırtınası oluşuyor. Haberi yazan arkadaşın kötü niyetli olmadığına eminim ama yemeyin bunları.

Umarım yanılıyorumdur ama bahsedilen mesaj tam bir sıkış.

Biri kalkıp foruma amcamdan duyum aldım bilmemkimi getiriyoruz yazdığında söylenmedik laf bırakmıyoruz, çünkü forumda sallamak yasak ama sallamanın serbest olduğu yeri göstererek bilmemkim gelebilir dendiğinde görüyorum ki bir heyecan fırtınası oluşuyor. Haberi yazan arkadaşın kötü niyetli olmadığına eminim ama yemeyin bunları.

Umarım yanılıyorumdur ama bahsedilen mesaj tam bir sıkış.

doğrulunu tartışıyoruz ztn direk kesin doğru demiyoruz ..:D

ya walla renktaş ben gece 6dan beri haber kovaladığımdan orda gördüm ve paylaştım ve o kadar kesin konuşuncada ki sezerle emana kaç gündür artık gelsin gelsin diye tutturur olmuşken gerçekten inanası geliyor insanın ama bakalım daha bi hareketlenme yok...

Adamda sanırım GSmobile var mesaj geliyor ona.

Şimdide emana vesezerle kesin anlaşıldı diyor

ya ama gsmobile olanlara mesaj gelmiş olsa illaki haberimiz olur ya 6dan beri nette ntvsporda sürekli takip ediyorum ama bu site harici bişey yok hiçbiyerde...

----------------Leo Franco-----------------------

--Ugur--------Servet------Gökhan-------Hakan--

------------------Mehmet Topal-----------------

------------Emana--------------Arda--------------

--Keita----------------------------------Kewell---

---------------Baros-------------------

TD:Frank Rijkaard

daha yedeklerde Nonda ve Linderoth gibi çok kalıteli 2 oyuncu var daha ne olsun şu kadroya bakarmısınız ya birde paramız olsa nasıl bir kadro kurarız düşünemiyorum bile:D

daha yedeklerde Nonda ve Linderoth gibi çok kalıteli 2 oyuncu var daha ne olsun şu kadroya bakarmısınız ya birde paramız olsa nasıl bir kadro kurarız düşünemiyorum bile:D

yok artık.. yak yahu inanmam buna...

rijkaarda sordular transfer olcakmı die .. güldü önce (caktırmamaya calısarak) sonra ciddilesti ve ileriyi değilde şimdiyi konusalım gibi bisey dedi..şu anda da transfer hakkında bişey sölemicem dedi ..

Vallahi emana gelirse süper olur ama kadroyu gökhanlı değilde emre güngörlü görmek daha çok rahaatlatır içimi..

Transfer mutlaka olacak arkadaşlar olmaz mı !? Bu kadroyla biz sene içerisinde çook zorluklar çekeriz ve Rijkaard da bunu biliyor elbet.En az 1 tane transfer olacak.

ScoutGS'de ki eleman çok net konuşuyor ama ben yinede inanmama prensibimi koruyacağım.:p Dakika başı F5'liyorum resmi siteyi :D

Geri
Üst Alt