# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Ne bereketli bir gün.

Her yerden duyum yağıyor.

Ya da geldiğinde hayal kırıklığıda olabilir. Umutları büyütmeden çıtayı fazla yukarı da çekmemek lazım. Sürekli Keita, Kewell, Baros alacak değiliz yıldız adayı genç yabancı da olabilir gelen.

Ben de yıldız adayı bekliyorum. Çünkü dikkat ettiyseniz yıldız adayı genç oyuncu alacağız demişlerdi ve o anlamda bir atılım yapılmamıştı. Bence yönetim akıllı bir hamle ile 6 + 2'nin +2 kısmı için rotasyona bol bol girecek ve önü açık bir genç oyuncunun peşinde olabilir. O yüzden böyle bir isim (GMB) açıklanırsa hayal kırıklığı olmamalı ki ben güveniyorum Üstünel ve Rijkaard seçimine. +2'nin bir ismi kesinlikle genç yıldız adayı olacaktır. Ama şu pankarta bakınca, eğer duyum doğruysa ve gerçekleşirse kesinlikle siyahi oyuncu olacak gibime geliyor.

Bazı arkadaşlar Tobol maçından sonra açıklanır diyorlar ama bir de şöyle birşey var.

Cuma günü 3.tur maçları için UEFA'ya listeler yollanacakmış. Yeni gelen oyuncunun bu maçlarda takıma yavaş yavaş monte edilmesi düşünülüyorsa bu transfer ya Bu gece ya da Cuma sabahı açıklanır.

Ben de yıldız adayı bekliyorum. Çünkü dikkat ettiyseniz yıldız adayı genç oyuncu alacağız demişlerdi ve o anlamda bir atılım yapılmamıştı. Bence yönetim akıllı bir hamle ile 6 + 2'nin +2 kısmı için rotasyona bol bol girecek ve önü açık bir genç oyuncunun peşinde olabilir. O yüzden böyle bir isim (GMB) açıklanırsa hayal kırıklığı olmamalı ki ben güveniyorum Üstünel ve Rijkaard seçimine. +2'nin bir ismi kesinlikle genç yıldız adayı olacaktır. Ama şu pankarta bakınca, eğer duyum doğruysa ve gerçekleşirse kesinlikle siyahi oyuncu olacak gibime geliyor.

+2 kısmı için ben linderoth ve nonda'yı düşünüyorum.

alınacak oyuncu +2 için değil, ilk 11'e defansla forvet arasındaki bağlantıyı sağlayacak bir oyuncu olmalı.

ama sizin de dediğiniz gibi çıtayı çok yüksek tutmamak lazım, maddi durumumuz belli.

medyada quaresma, sneijder, babel, deco gibi isimler beklentileri yükseltiyor ve sonra gelen oyuncuyu beğenmeyenler çıkıyor.

ismi olmasın, aradığımız niteliklerde, bize faydalı olacak bir oyuncu olsun yeter.

ama ben gelecek oyuncunun +2 rotasyonu için değil direkt ilk 11'de oynatmak için alınacağını düşünüyorum.

Ben sağlam bir Linderoth'un Mehmet Topal'ı keseceğini düşünüyorum.

Yeni Orta Saha -------------- Tobi -------------------- Arda

Keita ------------------------------------------------- Kewell

---------------------------- Baros -------------------------

Galatasaray'ın iki yabancı oyuncu alacağını düşnürsem orta sahaya gelen futbolcu Emena olabilir diğer futbolcununda genç olacağını ve Keita ve Kewell'ı yedekleyecek özellikte futbolcu olacağını düşünüyorum. Kadroya baktığımda Aydın ve Yaser gibi alternatifler var. Bunlar yetmez.

Ben sağlam bir Linderoth'un Mehmet Topal'ı keseceğini düşünüyorum.

Yeni Orta Saha -------------- Tobi -------------------- Arda

Keita ------------------------------------------------- Kewell

---------------------------- Baros -------------------------

Galatasaray'ın iki yabancı oyuncu alacağını düşnürsem orta sahaya gelen futbolcu Emena olabilir diğer futbolcununda genç olacağını ve Keita ve Kewell'ı yedekleyecek özellikte futbolcu olacağını düşünüyorum. Kadroya baktığımda Aydın ve Yaser gibi alternatifler var. Bunlar yetmez.

Orta sahaya Emana olursa Leo ile birlikte 6 yabanci oluyor. O zaman Neilli aldigimiz taktirde kadroda yabanci SIKINTISI yasariz.

blogdaki son resimde tabanca ile GMB yi birleştirmişler:D adamlar show yapıyo resmen :D

GMB (londra merkezli işçi sendikası) bana ingiltere'yi, silah resmi de arsenal'i (gunners) çağrıştırdı.

gangsters, masterminds, blacks falan da siyahi bir oyuncu olduğunu.

ipuçları arsenal'den siyahi bir oyuncuyu gösteriyor. diaby mi acaba? ya da eboue?

Bu futbolcunun orta saha veya defans olduğunu düşünmüyorum. Sol açık ve sağ açık oynayabilen bir kanat adamı bence. Kewell ve Keita'yı yedeklemek için.

GMB (londra merkezli işçi sendikası) bana ingiltere'yi, silah resmi de arsenal'i (gunners) çağrıştırdı.

gangsters, masterminds, blacks falan da siyahi bir oyuncu olduğunu.

ipuçları arsenal'den siyahi bir oyuncuyu gösteriyor. diaby mi acaba? ya da eboue?

Eboue İsmi Sanki hiç yabancı gelmiyo , şifrelerle uyuşuyor.:happy0025: :D

Neill'i transfer edeceğimizi düşünmüyorum. Savunma transferi bence olmayacak.

Insallah savunma transferi olur. Bir ortaya, birde savunmaya oyuncu alinmasi gerektigini düsünüyorum. Neill de hem stoper hemde sag bek mevkiinde oynadigindan bize gereken oyuncu diye düsünüyorum.

Ben diyorum ki bir orta saha alacağız yönlü oynayan, birde kanat oyuncusu. Keita ve Kewell'ı yedeklemek için.

gemi felan ne ayak bunlar. ajanmıyız biz, hadi kardeşim açıklıyorsan açıkla. olmazsada bir iki küfür yersin olur biter. :D

kanat değil de hem kanat hem de forvet oynayabilen bir oyuncu olur eğer oraya bir alternatif alınırsa. sercan, halil tipinde.

Geri
Üst Alt