Deniz Dere
Kırmızı Üye
- 24 Kasım 2008
- 1.764
- 0
- 1.306
Cevap: # Achille Emana
Ne bereketli bir gün.
Her yerden duyum yağıyor.
Ne bereketli bir gün.
Her yerden duyum yağıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya da geldiğinde hayal kırıklığıda olabilir. Umutları büyütmeden çıtayı fazla yukarı da çekmemek lazım. Sürekli Keita, Kewell, Baros alacak değiliz yıldız adayı genç yabancı da olabilir gelen.
Ben de yıldız adayı bekliyorum. Çünkü dikkat ettiyseniz yıldız adayı genç oyuncu alacağız demişlerdi ve o anlamda bir atılım yapılmamıştı. Bence yönetim akıllı bir hamle ile 6 + 2'nin +2 kısmı için rotasyona bol bol girecek ve önü açık bir genç oyuncunun peşinde olabilir. O yüzden böyle bir isim (GMB) açıklanırsa hayal kırıklığı olmamalı ki ben güveniyorum Üstünel ve Rijkaard seçimine. +2'nin bir ismi kesinlikle genç yıldız adayı olacaktır. Ama şu pankarta bakınca, eğer duyum doğruysa ve gerçekleşirse kesinlikle siyahi oyuncu olacak gibime geliyor.
Ben sağlam bir Linderoth'un Mehmet Topal'ı keseceğini düşünüyorum.
Yeni Orta Saha -------------- Tobi -------------------- Arda
Keita ------------------------------------------------- Kewell
---------------------------- Baros -------------------------
Galatasaray'ın iki yabancı oyuncu alacağını düşnürsem orta sahaya gelen futbolcu Emena olabilir diğer futbolcununda genç olacağını ve Keita ve Kewell'ı yedekleyecek özellikte futbolcu olacağını düşünüyorum. Kadroya baktığımda Aydın ve Yaser gibi alternatifler var. Bunlar yetmez.
Neill'i transfer edeceğimizi düşünmüyorum. Savunma transferi bence olmayacak.Orta sahaya Emana olursa Leo ile birlikte 6 yabanci oluyor. O zaman Neilli aldigimiz taktirde kadroda yabanci SIKINTISI yasariz.
GMB (londra merkezli işçi sendikası) bana ingiltere'yi, silah resmi de arsenal'i (gunners) çağrıştırdı.
gangsters, masterminds, blacks falan da siyahi bir oyuncu olduğunu.
ipuçları arsenal'den siyahi bir oyuncuyu gösteriyor. diaby mi acaba? ya da eboue?
GMB (londra merkezli işçi sendikası) bana ingiltere'yi, silah resmi de arsenal'i (gunners) çağrıştırdı.
gangsters, masterminds, blacks falan da siyahi bir oyuncu olduğunu.
ipuçları arsenal'den siyahi bir oyuncuyu gösteriyor. diaby mi acaba? ya da eboue?
Alexander Songda olabilir![]()
Neill'i transfer edeceğimizi düşünmüyorum. Savunma transferi bence olmayacak.
Ben diyorum ki bir orta saha alacağız yönlü oynayan, birde kanat oyuncusu. Keita ve Kewell'ı yedeklemek için.