# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

----------------Leo Franco-----------------------

--Ugur--------Servet------Neill-------Hakan--

------------------Mehmet Topal-----------------

------------Emana--------------Arda--------------

--Keita----------------------------------Kewell---

---------------Baros-------------------

bu kadro Türkiye ligine fazla

bu kadroyla alayına emana diyorum :D

Ali Okancı'nın yazısı çok mantıklı...Dedigi oyuncu bana Neill'i hatırlatıyor..Hem sag bek ve stoper oynayabiliyor..Tıpkı Özarı gibi;)

Neill,Emana yeter diyecem ama yetmiyor..Bence Baros'un yanına forvet şart kimse forvet düsünmüyor..Baros Sakatlanırsa gol atamayız...Nondada bana pek güven vermiyor..Bence ortasahadan çok acil forvetlazım..Ah ulan ah Eren Derdiyok kaçarmı;(

Ya bu adam gelsin gscimbom olarak havalimanında halay çekelim o derece yani.. :D

Ama çok zor..Gündemimizdede değildir..

Ali Okancı'nın yazısı çok mantıklı...Dedigi oyuncu bana Neill'i hatırlatıyor..Hem sag bek ve stoper oynayabiliyor..Tıpkı Özarı gibi;)

Neill,Emana yeter diyecem ama yetmiyor..Bence Baros'un yanına forvet şart kimse forvet düsünmüyor..Baros Sakatlanırsa gol atamayız...Nondada bana pek güven vermiyor..Bence ortasahadan çok acil forvetlazım..Ah ulan ah Eren Derdiyok kaçarmı;(

Barosun yanına mı? 4-3-3te Barosun yanına forvet mi alcan?:D

walla ya şu kadro bana fm günlerimi hatırlattı orda yapardım böyle kadroları sonrada gerçekte olsaya hayali kurardım :D:D haydi bea bu gece bitsin bu transfer yine sabalasam mı acaba :confused:

Bence bosuna sabahlama. Yarin mac var, ve mac önce hic bir transfer aciklanmaz bence (hele ayni gün).

Yarin mactan sonra sabahliyacam dersen, o zaman yap :D

Keske

Neill,Emana,Tekke alsak;)veya Halil Kontejan var yerli olurasa iyi olur..

Bence forvete bir alternatif alınmalı.

Baros omadığı zamanlar bizi sıkıntıya sokmadan başaralı olacak iyi bir alternatif.

Tekke - Halil bence olabilir.

4-3-3 için keçke şöyle bir ilk 11 miz olabilse.

------------Leo Franco-------------

Uğur----Tranfer----Servet---H.Balta

Hamit ---M.Topal---Tranfser

----Keita------------------Arda----

--------------Baros----------------

Bence bosuna sabahlama. Yarin mac var, ve mac önce hic bir transfer aciklanmaz bence (hele ayni gün).

Yarin mactan sonra sabahliyacam dersen, o zaman yap :D

ya dünde sabahladım doğru diyorsun aslında ama bükreş maçından öncede gece 3de baroş açıklanmıştıya o yüzden içimden bi seste olabilir diyor walla...

forvete adam alınırsa ancak yerli biri alınır.yabancı alınmaz.hadi yabancı aldın kulübeyemi oturtacaksın.forvet bende isterim ama yerli olsun gurbetci olsun

ortasaha ve savunmaya adam alsak yeter

ya deniz naki var leverkusende bi ara 8jk ile adı geçtiydi gazetelerde hemde çokta genç 18-19 yaşlatındaydı,leverkusen satarmı bilmem ama alabilirsek gereçekten ii iş yapmış oluruz... yabancı haklarınında bende savunma ve orta sahaya olmasında yanayım çünkü...

renktaşlar bu arada şu etiketleri bi okuyun şimdi dikkat ettimde epey güldüm gece gece :D

amuda halay çektirir, at hayvanı, emana, fener zenci sever, isminin baş harfleri gmb olan futbolcu, kara bela, sürpriz isim gmb, sırıksız sırıkla atlar, zenci gücü

özellikle işaretlilere dikkat...

Geri
Üst Alt