# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

bu linklerde transferle ilgili birşey yok, Arsenal Watford ile maç yapmış 14 ekim tarihinde ve gelirini engellilere bağışlayacakmış ancak bu hasılat engellilere değil başka yerlere gitmiş...

yazının başlığında zaten arsenal'in paraları nereye gitti diyor...

Bende bilmiyorum zaten.Sadece verilen ipuclara baktım Arsenal yazısını görünce Copy - Past yaptım :D

n74595546823391611608.jpg

ayakkabına kurban :)

arsenal in kelime manası savaş mücadele demek zaten mantıklı geliyor...

Ayrıca rigobert songun frekansıda önemli hem diaby savunmanın ortasında oynamıyor hemde banko forma giyerken bize niye gelsin ama songun gelme olasılıgı var beyler bu transferi gercekleştirirsek görürsünüz artık beni:D

Transferi oyuna cevirdiniz :D

Yorumlara bak ya :D önceleri gazetelerden okurduk transfer haberlerini. Simdiyse, resimlerdeki sifreleri cözerek bulmaya calisiyoruz yeni transferleri. Ucmusuz ya :D

konu başlığı emana ama şu anda diaby, song ve öteki zenci çocuk olmak üzere 3 farklı isim konuşuluyor...

Bacary Sagna profile

Name:Bacary Sagna

Born:February 14, 1983

Sens, France

Position:Defender

Ayrıca oyuncu Arsenal-Chelsea Carling cup finalinde istemeden de olsa Terry'nin suratına tekme atmıştı. Terry'nin suratı tanınmaz hale gelmesine rağmen oyuncu sıradaki maçta oynamıştır.

Gangsta da uyuyor ya diaby galiba :D

Song o kafanız rahat olsun siyahi kardesim benim;)

Acıyımmı bi song topici hem nostaljide yaparız:D

Kolo Toure profile

Name:Kolo Toure

Born:March 19, 1981

Transferi oyuna cevirdiniz :D

Yorumlara bak ya :D önceleri gazetelerden okurduk transfer haberlerini. Simdiyse, resimlerdeki sifreleri cözerek bulmaya calisiyoruz yeni transferleri. Ucmusuz ya :D

harbiden ya. paranoyak ettiler bizleri

geldi, gelecek,ha şimdi gelecek,ha sonra gelecek derken.:D

harbiden ya. paranoyak ettiler bizleri

geldi, gelecek,ha şimdi gelecek,ha sonra gelecek derken.:D

:D burdaki insanlarin hevesi kirmak istemem, ama bende bi duyum aldim... maalesef.... yok yok saka :D Demek istedigim, sadece, bugün, mactan önce bu transfer kesinlikle aciklanmaz. Cuma'ya anca biseyler varsa, aciklanir.

renkdaslar ben arsenalden kolay kolay futbolcu alabilecegimize inanmiyorum :(

adamlarin cift yönlü orta sahalari :

diaby

song

denilson

eboue

eboue ve denilson deseniz adamlar cogu zaman ilk onbirde oynuyo

songu bilmem az da olsa ihtimal var gibime geliyo ama bunuda en az 10milyona satarlar bize

diaby´i f5 macinda izledim adam müthis oynadi fenerin orta sahasini tek basina darma dagan etti , satarlarsa bile bunuda 10 milyondan asagi satmazlar !

yani biz baska takimlara yönelelim gibime geliyor !

song şu yönden mantıklı aslında. rigobert song'dan galatasaray için olumlu referans almış olabilir ancak beni sevindirecek bir transfer olmaz eğer çift yönlü orta saha istiyorsak. song öyle bi adam değil yahu.

Geri
Üst Alt