# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

arsenalden hele hele wenger'den genç yetenek almak belki kiralık olabilir hani arsenalin ilk 11 ine giremeyip 1 sene pişsin diye izin verebilir ama öle 3 e 5 e hayatta bırakacaklarını sanmam

zaten diaby çoğu zaman ilk 11 oyuncusu, belki song olabilir bu isim...

Size iyi nöbetler, beklemeye degmez... Nasil olsa, mactan önce aciklanmaz bir transfer!

Ya yalnız bu song benim pek içime sinmedi..Defansif ortasaha bu adam..47 maça çıkmış arsenalle 1 gol 1 asistle oynuyor..Şimdi hemen atlayanlar olmasın song u beğenmiyor diye..Ben sadece aradığımız adam mı diye sormak istiyorum..

abicim olacak elbetteki decoları owenları beğenmeyenler olduktan sonra song için kim bilir neler denecek görecez hep birlikte...

bu kadar isim konuşulmuş ve heyecan yapmışken song gelirse hayal kırıklığına uğrarım.

Song iyidir ya, fenerede gol atmisti canini yedigim :D

Hell e bi gelsin :D

yarın sabah açıklanmaz büyük ihtimal akşama Tobol maçı var ama Cuma sabahı yada maçtan hemen sonra bir açıklama gelebilir...

şayet Tobol'a elenirsek işte o zaman şenlik olur...

emanamı songmu deseler gözüm kapalı emana derim ama benim dememle olmuo tabi gerci songu ben dedim:D

Dogmamıs cocuga don bicmeye gerek yok onlar bulmaca tarzında yapmıslar bizde kendimizde bulmacayı cözdük cevap song cıkıo eger yanlıs cözmediysek

7_232106_songyegen2310_414_232.jpg

Fulhamda var yanılmıyorsam.

parca 1- gmb midir nedir londraya cıkıyor. A.

parca 2- silah ates alıyor arsenalın lakabıda topcu S

parca 3- oyuncu joker niteliginde dc-dmc-mc O

parca 4- emanadan genc N

parca 5- siyahi G

nası vardın bu kanıya ??

CEVAP: SONG;)
nası vardın bu kanıya_??

yarın sabah açıklanmaz büyük ihtimal akşama Tobol maçı var ama Cuma sabahı yada maçtan hemen sonra bir açıklama gelebilir...

şayet Tobol'a elenirsek işte o zaman şenlik olur...

ağzından yel alsın abi samiyen tobol a elenmek falan :confused:

Allahım sana şükürler olsun inamotoya en azından milli takımında oynuyor diye sevindiğim günlerden sonra songu aradığımız adam değil diye beğenmeyene hak verdiğim günleri gördüğüm için :016:

Kulüp kariyeri [değiştir]Kariyerine ilk olarak SC Bastia altyapısında başladı. Takımıyla 2 sezonda 56 maça çıkan Song, 2005-06 sezonu başında Arsene Wenger tarafından keşfedildi ve Arsenal F.C. 'e transfer edildi.Trabzonspor'da oynayan Song'un Yeğenidir ve 2008-2009 sezonunda şampiyonlar ligi maçında Fenerbahçeye 1 gol kaydetmiştir.

Arsenal'le ilk lig maçına 19 Eylül 2005 tarihinde oynanan Everton F.C. maçında çıkan Song, takımıyla ilk golününü ise 9 Ocak 2007 'de Liverpool F.C. ile oynanan ve Arsenal 'in 6-3 kazandığı İngiltere Lig Kupası maçında attı. 2006-07 sezonun devre arasında Charlton Athletic 'e kiralık olarak gönderildi. Sezon sonunda Charlton Athletic 'in küme düşmesiyle Arsenal 'e geri döndü.

Milli Takım Kariyeri [değiştir]Milli takımının formasını ilk kez 22 Ocak 2008 'de Mısır ile oynanan 2008 Afrika Uluslar Kupası C Grubu maçında giymiştir. Ayrıca bu turnuvada En İyi 11 ödülünde de yer almıştır.

Alexandre Song, ayrıca Trabzonspor forması giyen Rigobert Song 'un yeğenidir.

bu adam eğer song ise birileri box to box orta saha oyuncusu kavramını yanlış biliyor. ben öyle olmadığını umuyor ve hala bu ismin song olmadığını düşünüyorum.

Geri
Üst Alt