# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Tim Cahill'de olabilir bu adam.Oyunu 2 yönlü oynayan bir oyuncu ve Kewell'ın vatandası .

bu adam eğer song ise birileri box to box orta saha oyuncusu kavramını yanlış biliyor. ben öyle olmadığını umuyor ve hala bu ismin song olmadığını düşünüyorum.

Evet tam o kavramda bi oyuncu degil ama yası müsayit ligimizde müsayit olabilirmi? olabilir

bende saka maka iyice kaptırdım kendimi:D böyle genc transferleri seviyorum belkide ondan cok olmasını istiyorum

Bu Songun fiyatina 7.500 yazmis yalniz transfermarkt.

Diabyede 5.000 yaziyor. Enteresan

*işçi haklarının bahsedileceği en son takım arsenal dri arsenal aristokrat takımıdır . bu işçi muhabbeti mancester yada totenham hatta liverpoll la ilgili olabilir çünkü bu takımların taraftarları liman işçileridir o yuzden adam arsenalli değil arkadaşlar ..

gemide o yuzden anlamlıdır ztn sadece şaşırtmak icin adına achille yazmışlar ..

Deco gelmezde gelirse ...

Çıngar çıkarırım., 12 Tane forma alırım...

https://www.lostinthecomputer.com/GMB Main Page.htm

bu link te tıklayın siteye girin ilk kelime song scout gs nin dediği isim song dur bence... en azından bilmeceyi çözdüğümü düşünerek mutlu uyuyabilirim... bu arada ilk mesajım galiba Hayırlı olsun :ka05:

oradaki song cd deki sarkilar anlaminda

ben bu ipuclarini Gsscouta koyanlarin ve bu rezilligi yaratanlarin cok zeki olmadigini varsayiyorum. ve bu album kapagindaki resim cidden bu linkle ayni. bence gemi nin uzerindeki achille sadece ters kose.. ama bu linkte 6. parca yani GMB nin soyledigi parca nin sozlerini(lyrics ten) okursaniz bu transferin kesinlikle zenci (ve buyuk bi revolveri olan :D yani argo) oldugu dusunebilir...silahta arsenalin lakabi "gunners" tan geliyor olabilir..

ama ikinci ihtimal bu transfer adinin bas harf lerinin G M B olan biri de olabilir...

hani cok zeki olsalar parca 6. parca o zaman 6 numarali oyuncuda denilebilir ama o kadar zeki degillerdir, biz bunun ustune yorum yaparak aslinda daha bi.. neyse :D

1-deco olmadımı

2- emana olmadımı

3- veloso olmadımı

4- song olmadımısı yok oldu olucak olsun artık:D

Su Deco haberi dogrudur insallah yaa heyecanlandim, hemde acayip bir sekilde :D

Yeni ortasaha oyuncusuna kavuşmak üzere Galatasaray.Anlaşılma noktasına gelindi.Yönetim,Bilhassa Haldun Üstünel bu transfer için çok yoğun çaba harcıyor.Bu hafta içi netlik kazanmasını beklediğimide söyliyebilirim sevgili ziyaretcilerimize.

https://wizardofon.blogspot.com/

:ka25: :ka25:

Bu kişilere nasıl geliyor haber eğer geliyorsa :)

Geri
Üst Alt