# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

arkadaslar ben soyle dusunuyorum

az once ADMIN olan scoutgs nin sahibi yanii diyor ki:

ARKADAŞLAR YORUMLAR KONUDAN ÇOK SAPTI FORUMLA İLİŞKİSİ OLMAYAN KİŞİLER CİDDİYE ALINIP ONLARCA KÜFÜRLÜ YORUM GÖNDERİLDİ. BİZ NE BİR İSPANYOL NE DE İNGİLTERE DEDİK. AYRICA GEMİYİ BIRAKIN DİĞER RESİME BAKIN.

gemi diyorlarsa bu ITALYADIR. gemiyle gidilir bu 1

ikinci resme bakin diyor, gaby mudingayi diyorum ama S harfi ne anlama geliyor?

B_d3e5e7ed983758103d86e9ec0ca8f8c3.jpg

Gangsta - Çete,Haydut

Masterminds- Takımın beyni olan bir oyuncu olacak sanırım

Blacks - Siyahi olacak

Silahında patlarken merminin görünmesi çok hızlı bir oyuncu olacağını gösteriyor

Biri de böyle demiş :D

Kanka çok sağlam bir ipucu ama...Gemi Alexandria da kaçırılmış..Bana deco mu song mu desen deco da ipucu da iyi hanii.. :)

Dostum ama arkadaslarinda dedigi gibi box to box mu neyse ona uymuyor bu herif :D Sen su bulmaacayi Deco ile bagdastirmaya calis canini yerim hadi :D

ARKADAŞLAR YORUMLAR KONUDAN ÇOK SAPTI FORUMLA İLİŞKİSİ OLMAYAN KİŞİLER CİDDİYE ALINIP ONLARCA KÜFÜRLÜ YORUM GÖNDERİLDİ. BİZ NE BİR İSPANYOL NE DE İNGİLTERE DEDİK. AYRICA GEMİYİ BIRAKIN DİĞER RESİME BAKIN.

emanadan daha genc biri ipucunun tekide bu renkdas

haldun abi bunları okuyup ne çektiğimizi gör insanlık adına bitir şu emana yo :asd:

ingiltereden bi kac adam bulduk birazda italyadan bulalım hadi beyler calıstırın saksıları

Dostum ama arkadaslarinda dedigi gibi box to box mu neyse ona uymuyor bu herif :D Sen su bulmaacayi Deco ile bagdastirmaya calis canini yerim hadi :D

Ama tam biyere konsantre olmuşken birde gaby mudingayi çıktı şimdi..Bu şartlar altında daha fazla devam edemiyciimm :):)

arkadaşlar emana değil daha genç ve zenci .. ayrıca daha önce forumlarda görülmemiş ..bunları öğrnebildik ..

renkdaş dediğin şey mantıklı renklerden lazio da olabilir ve lazio nun tek yıldızı var gemide tek yıldız vardı ben bilmiyom bu oyuncuyu bilgisi olan ???

Geri
Üst Alt