# Transferde adı Galatasaray ile geçen oyuncular

Cevap: # Achille Emana

Kimse kim ya ben yatıyorum keita icinde bu kadar konustuk bilmem ne dos santosmus babelmis herkezin beklentisi altında olan bir keita geldi . Bu takım 1-2 adamla düzelmez hadi bana eyw

Can scoutgs.com'da Halil'den transferin nereli olduğunu öğrenebilirsen biz bu transferi çözeriz.

obodo.jpg

Ee boşuna uğraşmayalım o zaman..?

Ugrasmayalaım senelerdir birileri geliyor gidiyor ama 2000den bu yana bir arpa boyu yol gidemedik . Takım raydan cıktı artık o basarılar mazide kaldı . Rijkaard gelmeden bu takımda duran topları sabri kullanıyordu geldi hala o kullanıyor ben deli olcam bisey degismiyor biz de 10 sene daha sabriyi izleriz ... 1 tane elle tutulur düzgün yabancı yok ... 007 üstünelmis kewell'i oynatmak icin bu sene belki arda'yı ortaya alarak onu yok edicez ...

Can scoutgs.com'da Halil'den transferin nereli olduğunu öğrenebilirsen biz bu transferi çözeriz.

Ya bırakın su admalrı yaa kendilerini Haldun Üstünel sanıyorlar..Üstlerine gitmesek gelip söyliceklerdi belki şimdi baktılar prim yapıyorlar uzatıyolar işi..

football menejerii actim

yazdim futbolcu arama yerine

afrikali

milli takimda oynuyor

yas siniri 30 en fazla

Ugrasmayalaım senelerdir birileri geliyor gidiyor ama 2000den bu yana bir arpa boyu yol gidemedik . Takım raydan cıktı artık o basarılar mazide kaldı . Rijkaard gelmeden bu takımda duran topları sabri kullanıyordu geldi hala o kullanıyor ben deli olcam bisey degismiyor biz de 10 sene daha sabriyi izleriz ... 1 tane elle tutulur düzgün yabancı yok ... 007 üstünelmis kewell'i oynatmak icin bu sene belki arda'yı ortaya alarak onu yok edicez ...

Görkemi kaybettik:D

Geri
Üst Alt